Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2020
ostatní sporty

Kickbox - 11%
Tato publikace si klade za cíl rozšířit řady kick – boxerů o nové příznivce a vysvětlit jim a ukázat základní techniku.
ostatní sporty

Kickbox

268 Kč
238 Kč
Kolečkama vzhůru - 11%
Je normální po padesátém roce věku začít soutěžit v letecké akrobacii? To je otázka, ale fakt, že to jde, je popsán v této publikaci. Dá se v ní nalézt popis zábavné cesty k takovému počinu.
ostatní sporty

Kolečkama vzhůru

261 Kč
232 Kč
Shiatsu - teorie a praxe
Přinášíme vám český překlad třetího, rozšířeného vydání jedné z nejlepších knih o shiatsu vůbec, ve které vás autorka přehledným a srozumitelným způsobem seznámí s teorií zen-shiatsu, teorií pěti elementů a tradiční čínskou medicínou.
ostatní sporty

Shiatsu - teorie a praxe

305 Kč
Vnitřní struktura Tchaj-Ťi - 11%
Autoři knihy názorně ukazují, jaký je vztah vnitřní struktury tchaj-ťi vůči absorpci, transformaci a cirkulaci tří sil, které oživují všechen život - univerzální síly, kosmické síly a zemské síly...
ostatní sporty

Vnitřní struktura Tchaj-Ťi

340 Kč
302 Kč
Autorehabilitační sestava pro děti a rodiče - 11%
MUDr. Jana Kombercová v knize popisuje zkušenosti ze své více jak čtvrtstoletí trvající praxe v oblasti celostní medicíny. V průběhu let se jí pomalu dařilo spojovat medicínu klasickou (školní) s medicínou alternativní.
ostatní sporty

Autorehabilitační sestava pro děti a rodiče

295 Kč
262 Kč
Pusťte se do golfu - 11%

Kniha je návodem, jak snadno vstoupit do golfového prostředí a vyhnout se tak problémům a nástrahám, které často potkávají začínající golfisty, v tomto případě hlavně golfistky.

ostatní sporty
Ukázky

Pusťte se do golfu

224 Kč
199 Kč
Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci - 11%
Tato odborně-populární publikace, jejímiž autorkami jsou lektorky s dlouholetou zkušeností v oblasti tělesné výchovy a sportu, je určena odborné i laické veřejnosti, trenérům, lektorkám fitness center, rehabilitačním pracovníkům, učitelům tělocviku.
ostatní sporty

Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci

224 Kč
199 Kč
Víc než medaile - 11%
Historie Klubu fair play, kterou tato kniha popisuje, se píše od poloviny 70. let minulého století. Snahou jeho zakladatelů bylo vyzdvihnout čestné sportovní jednání.
ostatní sporty

Víc než medaile

242 Kč
215 Kč
Za kormidlem v marině - 11%

Autor v knize volně navazuje na bestseller Za kormidlem nejen na Jadranu a opět nešetří napínavými a čtivými historkami z plaveb jak vlastních, tak plaveb kamarádů.

ostatní sporty

Za kormidlem v marině

359 Kč
319 Kč
Pilakalajóga - 11%

Chcete mít zdravé, pevné a pěkné tělo? Je tu nová, jednoduchá metoda cvičení a relaxace, která v sobě spojuje prvky pilates, kalanetiky a jógy.

Příručka obsahuje 20minutový nenáročný program.

ostatní sporty

Pilakalajóga

187 Kč
166 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 273 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 27 28 > >>