Nejprodávanější tituly v roce 2020
sociologie

Vybrané kapitoly ze sociálního zabezpečení 2. díl - 11%
Publikace věnované sociální péči v České republice. Autorka postupně rozebírá pojem sociálně-zdravotní situace člověka, sociálně-právní ochranu a typy sociálních služeb.
sociologie

Vybrané kapitoly ze sociálního zabezpečení 2. díl

414 Kč
368 Kč
České vysoké školství - 20%
Renomovaní čeští autoři přináší první komplexní a teoreticky založený pohled na vývoj českého vysokého školství po roce 1989.
sociologie
Ukázky

České vysoké školství

271 Kč
217 Kč
Historicko-sociologické eseje - 11%
Kniha obsahuje texty o sociální teorii a historické sociologii, napsané od konce 80. let do roku 2005.
sociologie

Historicko-sociologické eseje

297 Kč
264 Kč
Soudobá sociologická teorie - 20%
Kniha se nevěnuje teoretizování o společnosti jako takové, ale přináší pojednání o vybraných teoriích a teoreticích, kteří zásadním způsobem přispěli k rozvoji sociologického myšlení.
sociologie
Ukázky

Soudobá sociologická teorie

271 Kč
217 Kč
Překonávat hranice - 11%
Přes záměrně mozaikovitý charakter Dahrendorfových vzpomínek se jedná o strhující vyprávění, v němž nechybí vážné momenty (včetně těch, kdy jde doslova o život), a autor čtenáře na mnoha místech překvapí schopností sebeironie a anglickým humorem.
sociologie

Překonávat hranice

252 Kč
224 Kč
Poradenství pro pozůstalé - 20%
Co říci někomu, kdo právě ztratil milovaného člověka? Jak poradit matce, které zemřelo dítě? Co radit lidem, kteří při tragickém neštěstí přišli o někoho ze svých blízkých? Fráze plné planých útěch mohou spíš uškodit, než pomoci. Jak ale opravdu pomoci?
sociologie
Ukázky

Poradenství pro pozůstalé

186 Kč
149 Kč
Průvodce sociologií - 20%
Sociologie je dnes moderním, stále se rozvíjejícím oborem. Kde a kdy se ale tento obor zrodil? Které osobnosti ho utvářely a utvářejí? Čím vším se sociologie zabývá, kam směřuje? Právě na tyto a podobné otázky odpovídá publikace Průvodce sociologií.
sociologie
Ukázky

Průvodce sociologií

237 Kč
190 Kč
Sociologické problémy sportu - 20%
Práce ilustruje aktuální problémy prudce se rozvíjející oblasti sociologického zájmu, kterou nesporně fenomén sportu je. Rozvádí palčivé problémy vztahu sportu a společnosti.
sociologie
Ukázky

Sociologické problémy sportu

280 Kč
224 Kč
Sociologie pro ekonomy a manažery - 20%
Nové, přepracované a rozšířené vydání úspěšné publikace přináší nejnovější poznatky o tom, jak účinně využít sociologické přístupy ve firmách a jiných organizacích, v řízení a vedení lidí a pracovních skupin.
sociologie
Ukázky

Sociologie pro ekonomy a manažery

271 Kč
217 Kč
Konečná krajina - 11%
Kniha esejů je koncipována jako soubor textů zkoumajících problematiku médií v postkomunistické východní Evropě ve srovnání se západním světem (především Japonskem).
sociologie

Konečná krajina

299 Kč
266 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 261 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 > >>