Nejprodávanější tituly v roce 2020
atlasy a mapy

Kolumbie - Inspirace na cesty - 11%
Zbrusu nový průvodce do Kolumbie. Poznejte s námi přírodní krásy i památky této exotické země, kterou v posledních letech objevují turisté celého světa.
atlasy a mapy

Kolumbie - Inspirace na cesty

251 Kč
223 Kč
Kyrgyzstán - 11%
První ucelený průvodce po Kyrgyzstánu nejen v českém jazyce, který zahrnuje všechna významná pohoří země, ale i města a památky pod nimi. V jednotlivých kapitolách se podíváme do Biškeku, Oše, k jezeru Issyk Kul.
atlasy a mapy

Kyrgyzstán

351 Kč
312 Kč
Madagaskar - Inspirace na cesty - 11%
Nový průvodce za exotikou Madagaskaru, jedno z přírodně i evolučně nejrozmanitějších míst na světě. Hlavní tváří madagaskarské divočiny jsou lemuři a primáti, ale setkáte se zde s celou řadou podivných tvorů.
atlasy a mapy

Madagaskar - Inspirace na cesty

251 Kč
223 Kč
Maroko - Velký průvodce - 11%
Podrobný průvodce představuje tuto tajuplnou zemi v celé kráse. Nechte se inspirovat a objevte ta nejzajímavější místa. O Maroku se často říká, že je zemí kontrastů.
atlasy a mapy

Maroko - Velký průvodce

711 Kč
632 Kč
Namibie
Jestlipak víte, kolik kilometrů je dlouhá Namibská poušť a jak jsou vysoké Viktoriiny vodopády? Nový průvodce po Namibii vám prozradí další zásadní i drobné zajímavosti ze světa této divoké, překrásné země jako stvořené pro dobrodružství.
atlasy a mapy

Namibie

376 Kč
Norsko - Inspirace na cesty - 11%
Norsko je zemí, která v sobě skrývá neopakovatelné kouzlo a svým návštěvníkům umí připravit nevšední zážitky. Města jsou malebná a zdejší čistá příroda je opravdovým balzámem na duši.
atlasy a mapy

Norsko - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Porto - Inspirace na cesty - 11%
Kapesní průvodce do Porta, novinka. Druhé největší portugalské město bylo po staletí synonymem pro portské víno. Dnes však nabízí víc než jen tento pověstný nápoj.
atlasy a mapy

Porto - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Rhodos - Merian Live!
Jeden ostrov, dvě tváře. Není žádný problém strávit celé prázdniny v trojúhelníku hotel, pláž a diskotéka. Stejně tak jednoduché je ale putování od vesnice k vesnici, od kláštera ke klášteru...
atlasy a mapy

Rhodos - Merian Live!

179 Kč
Tajemné stezky - Poolšavím cestou králů i špehýřů - 11%
Je mnoho větších a známějších řek jako je Olšava. Spíš říčka, nežli řeka, ba dokonce potok, jak ji ve své kronice nazval kronikář Kosmas, je dnes stejně zapomenutá jako události, které se v jejím povodí kdysi odehrály.
atlasy a mapy

Tajemné stezky - Poolšavím cestou králů i špehýřů

269 Kč
239 Kč
Tibet - Turistický průvodce
Průvodce po Tibetu, bájné střeše světa.
atlasy a mapy

Tibet - Turistický průvodce

313 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 316 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 29 .. 32 > >>