Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
děti a mládež

Valentýnka a narozeniny - 20%

První díl nové řady od autorky bestsellerové série o Aničce Devítiletá Valentýnka je trochu snílek, trochu průzkumnice. Tahle kombinace z ní dělá neobyčejnou holčičku, která se dostává do dramatických i vtipných situací. Valentýnka žije s rodiči, babičkou, tetou, strýcem a psem Hugem ve starém domě se zahradou.

děti a mládež
Ukázky

Valentýnka a narozeniny

179 Kč
143 Kč
Ve spárech džungle - 20%
Džungle – úchvatná i nebezpečná. Zvlášť pro toho, kdo ji nezná. Poprvé se v ní octne i šestice kamarádů – Mariana, Jonáš, Tim, Hardy a dvojčata Alfa a Beta. Jedné noci se vydají na cestu thajským deštným pralesem, ale naneštěstí zabloudí, a musí pod zeleným příkrovem přenocovat.
děti a mládež
Ukázky

Ve spárech džungle

179 Kč
143 Kč
Věda hrou - 20%

120 pokusů k hravému ověření fyzikálních zákonů! Víš, jak funguje teploměr? Jak pracuje potrubní pošta? A že úplně snadno zvládneš vyrobit malé tornádo? Tohle všechno a ještě mnohem víc si můžeš ověřit na 120 pokusech, kterými tě provede profesor Hokus Pokus.

děti a mládež
Ukázky

Věda hrou

189 Kč
151 Kč
Vodník Mokřálek a zlatá šupinka - 20%
Vodník Mokřálek se rozhodl opustit domov a vydal se do světa. Vodníček Mokřálek se vydal do světa za štěstím. Najde ho?
děti a mládež
Ukázky

Vodník Mokřálek a zlatá šupinka

199 Kč
159 Kč
Výprava za diamantovým mečem - 20%

Největší porce dobrodružství ze světa Minecraftu v jedné knize Steve žije svůj poklidný život na farmě. Všechno, co potřebuje k přežití ve světě Minecraftu, je postel, malý dům a jídlo. Jedné noci ale poklidnou idylku naruší útok zombií, které pokoušou a nakazí místního kováře.

děti a mládež
Ukázky

Výprava za diamantovým mečem

429 Kč
343 Kč
Z kouře a kamene - 20%
(1x)

Neotřelá urban fantasy, která se stala vítězným rukopisem literární soutěže Hvězda inkoustu Když se u Carys Obelové objeví jedna z nejmocnějších bytostí města Morigan a zemře jí v náruči, netuší, jak moc se její život změní.

děti a mládež
Ukázky

Z kouře a kamene

199 Kč
159 Kč
Zozomba - 20%

Napínavý příběh o odvaze a síle skutečného přátelství Quido a Frida nejsou tak docela kamarádi, když ale o víkendu ve starém domě u hřbitova odemknou tajemné dveře, začne jejich velké dobrodružství. Pomocí prastaré knihy a Zeleného prášku probuzení přivolají neobyčejnou bytost: zombie holku, kterou pojmenují Zozomba.

děti a mládež
Ukázky

Zozomba

209 Kč
167 Kč
Ztracený šíp - 20%
Jana, nebo Mana? Napínavý příběh z dávných dob i ze současnosti.
děti a mládež
Ukázky

Ztracený šíp

189 Kč
151 Kč
Bonifác zase řádí v psí školce - 20%
Snad ani slon v porcelánu nenadělá tolik neplechy jako Bonifác v psí školce. Vítejte u dalších povedených kousků psího hromotluka a zjistěte, jak to s tímhle legračním propadlíkem dopadne!
děti a mládež
Ukázky

Bonifác zase řádí v psí školce

195 Kč
156 Kč
Kamarádi na cestách - 20%
(3x)
Daniel Bukvaj napsal pohádku, kde děti bez mobilu a bez rodičů zažívají velké dobrodružství. Jen se svými zvířecími kamarády, jak praví rytíři, bojují proti zlé čarodějnici. Občas se přitom zasmějí sami sobě.
děti a mládež
Ukázky

Kamarádi na cestách

79 Kč
63 Kč
Vznik ČSR 1918 - 20%
(2x)
Další Bářino napínavé putování časem a historií. Tentokrát prožijete napínavé dobrodružství, jehož prostřednictvím se dozvíte, jak v roce 1918 vzniklo Československo.
děti a mládež
Ukázky

Vznik ČSR 1918

212 Kč
170 Kč
Angličtina pro děti - hravá gramatika - 20%
Chcete se snadno naučit základy anglické gramatiky a ještě si přitom užít spoustu zábavy?
děti a mládež
Ukázky

Angličtina pro děti - hravá gramatika

175 Kč
140 Kč
Když ožijí sny - 20%
Shentara celý život toužila spatřit na vlastní oči jednorožce, bájného a podle všech tvrzení neexistujícího tvora. Když se ale sny promění v děsivou skutečnost, o čem zbývá snít?
děti a mládež
Ukázky

Když ožijí sny

99 Kč
79 Kč
Rychlý jako vítr - 20%
(1x)
Majka je vzteky bez sebe. Třídní učitel ji nechal propadnout, což pro ni znamená jediné – místo vytouženého letního tábora s kamarádkou se bude celé prázdniny učit, a sice na venkově v hřebčinci své dosud nepoznané babičky.
děti a mládež
Ukázky

Rychlý jako vítr

209 Kč
167 Kč
Královské pohádky - 20%
Nové pohádky známých českých autorůSnad každý z nás si někdy představoval, jaké by to bylo, žít na královském dvoře. Procházet zdobené komnaty paláce, užívat si napínavé rytířské turnaje a velkolepé hostiny ve vznešené společnosti.
děti a mládež
Ukázky

Královské pohádky

99 Kč
79 Kč
Lucinka a vánoční přání - 20%
Dokáže Lucinka zachránit Vánoce a každému splnit jeho vysněné přání?V malebném městečku se lidé už nemohou dočkat Vánoc. Letos totiž na velký strom na náměstí všichni zavěsí svá přání. Jednoho dne velký vítr přání pomíchá a začnou se dít zvláštní věci.
děti a mládež
Ukázky

Lucinka a vánoční přání

99 Kč
79 Kč
Pan Buřtík a pan Špejlička - 20%
Když se pan Buřtík a pan Špejlička poprvé setkali, dali se do smíchu. Smáli se sami sobě, vždyť jeden vypadal jako soudek, druhý jako tyčka.
děti a mládež
Ukázky

Pan Buřtík a pan Špejlička

209 Kč
167 Kč
Sestra smrt - 20%
(1x)
Příběh plný tajemství, lásky a zkoušek. Pokračování knihy Čarověník.Poté, co se Štěpán a Jindřiška vrátí zpět do našeho světa, čekají, že se vše vrátí do normálu. Ovšem Jindřiška cítí, že její osud není v říši lidí.
děti a mládež
Ukázky

Sestra smrt

129 Kč
103 Kč
Výjimeční - 19%
(2x)
Mezi námi žijí lidé s nadpřirozenými schopnostmi, kteří se například umí proměnit do jakékoliv věci, stroje, zbraně, zvířete, nebo mají telekinetické či telepatické schopnosti, atd. Žijí s námi také upíři, nemrtví, vlkodlaci, nymfy, ...
děti a mládež
Ukázky

Výjimeční

52 Kč
42 Kč
Manžel, který štěká, taky kouše
Když šestnáctiletá Sonja otěhotní, převrátí jí to život naruby. Rodiče se za její poklesek stydí, takže ji jednak odklidí k tetě do jiného města a jednak ji přinutí, aby dala dítě k adopci. Sonja jim to nikdy neodpustí. Příběh pro dospívající dívky.
děti a mládež
Ukázky

Manžel, který štěká, taky kouše

169 Kč
Zobrazuji 521 - 540 z 545 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 > >>