Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2020
hobby

Celoroční plánovací kuchařka - 11%
(1x)
Kniha sezonně tříděných receptů, provázejících celým cyklem roku, umožní svou systematičností, odkazy a zejména připojeným programem "Jídelníčky a nákupy" plánovat, nakupovat a vařit hospodárně a bez plýtvání.
hobby

Celoroční plánovací kuchařka

441 Kč
392 Kč
Digitální fotografie v Adobe Photoshop CS6 - 11%
Potřebujete se od toho nejpovolanějšího z oboru naučit naplno využívat Adobe Photoshop CS6 k úpravám fotografií? Uplatněte i vy při úpravách fotografií profesionální triky Scotta Kelbyho.
hobby

Digitální fotografie v Adobe Photoshop CS6

711 Kč
632 Kč
Jak naučit psa, aby netáhl na vodítku - 11%
Škube váš pes každou chvíli za vodítko, vleče vás na procházce za sebou směrem, kterým chce on, a nikoli vy? Z venčení je nepříjemná povinnost a pomyšlení na hezké vycházky přichází vniveč kvůli neustálému táhnutí? Pak byste si měli přečíst tuto knihu.
hobby

Jak naučit psa, aby netáhl na vodítku

269 Kč
239 Kč
Květiny nejen pro balkon - 11%
Tuto praktickou příručku sepsaly dvě odbornice, jež mají s pěstováním květin letité zkušenosti - Dagmar Kolaříková a ing. Eva Hrudová. Z rostlin, jež v našich podmínkách nejlépe prosperují, vybraly stovku základních druhů okrasných květem i listem.
hobby

Květiny nejen pro balkon

212 Kč
188 Kč
Externí blesk - 11%

I s jediným bleskem, připevněným na vašem fotoaparátu, dokážete pořídit výborně nasvícené snímky. Stačí jen osvojit si užitečné postupy a fígle, se kterými vás seznámí dvojice profesionálních fotografů.

hobby

Externí blesk

359 Kč
319 Kč
Jak vyhrávat pokerové turnaje 2
Tato kniha poskytne čtenářům rady, jak hrát v jednotlivých fázích turnaje, zejména pak v klíčových fázích jako je bublina a finálový stůl.
hobby

Jak vyhrávat pokerové turnaje 2

89 Kč
Šibori batika - 14%
Kouzelné a neopakovatelné vzory jemné batiky - to je technika šibori. Šibori patří mezi tradiční techniky zdobení hedvábí.
hobby

Šibori batika

205 Kč
176 Kč
Historie českého puškařství a zdroje mysliveckých tradic - 11%
Publikace je určena těm, kdo se zajímají o historii vývoje loveckých zbraní a s nimi těsně související historii lovu v lidských dějinách. Kdo chce vědět, co obnáší les a zvěř, proč se má o ně pečovat a jak se to dělá tak, aby se to dělalo co nejlépe.
hobby

Historie českého puškařství a zdroje mysliveckých tradic

179 Kč
159 Kč
Léčení chmelem - 11%
V této knize naleznete všechny důležité informace o chmelu jako léčivé kulturní rostlině.
hobby

Léčení chmelem

88 Kč
78 Kč
Kresba a ilustrace - příručka pro výtvarníky - 11%
Pokud jste zatoužili zdokonalit se v kresbě, potom je tato příručka určena právě vám. Jedná se o praktický kurz kresby a ilustrace vhodný pro začátečníky i pokročilé. Najdete zde jasně rozfázovaná a snadno pochopitelná cvičení s ukázkami.
hobby

Kresba a ilustrace - příručka pro výtvarníky

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 271 - 280 z 286 položek
<< < 1 .. 26 27 28 29 > >>