Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
hobby

Voskařství - 20%
Od kdy a jak se vyrábí svíčky se dozvíte v knize o voskařském řemesle, které je v centru zájmu současné rukodělné výroby. Kniha je určena všem zájemcům o tradiční rukodělná řemesla, aktivním tvůrcům i vytvarným dílnám nejrůznějšího druhu.
hobby
Ukázky

Voskařství

118 Kč
94 Kč
Krásná tvář - 20%
Lucie van Koten, bioblogerka a známá propagátorka přírodní kosmetiky, a Michaela Dombrovská, lektorka jógy a autorka knih inspirovaných jógovým přístupem k životu, spojily své znalosti v ojedinělé publikaci, která vás provede přírodní péčí o pleť a obličej.
hobby
Ukázky

Krásná tvář

249 Kč
199 Kč
Modelování bojové techniky - 20%
Láká vás proniknout do tajů plastikového modelářství, chtěli byste si postavit krásný model tanku či dioráma z druhé světové války? Pokud jste začínajícím modelářem, tak tato kniha je přesně pro vás.
hobby
Ukázky

Modelování bojové techniky

279 Kč
223 Kč
Praktický průvodce pistolnice - 20%
Máte někdy chuť „jenom tak si zastřílet“, ale nevíte, jak udělat první krok?
hobby
Ukázky

Praktický průvodce pistolnice

254 Kč
203 Kč
Pracujeme se dřevem - 20%
Kniha je členěna do kapitol podle postupů práce: začíná nákupem, sušením a skladováním dřeva, následují technologické postupy (broušení, štípání, tesání, řezání, soustružení, spojování a ochrana povrchu) a popis vybavení díly a vhodných nástrojů.
hobby
Ukázky

Pracujeme se dřevem

127 Kč
102 Kč
Encyklopedie digitální fotografie - 20%
Průvodce světem digitální fotografie od A do Z. Jediný eBook v kterém najdete úplně vše pohromadě: od nastavení fotoaparátu, přes problematiku exponometrie, ostření, až po specifika digitální fotografie (barvy, filtry, obrazové formáty).
hobby
Ukázky

Encyklopedie digitální fotografie

349 Kč
279 Kč
Háčkování - 20%
Moderně pojatá kniha od české autorky o klasické textilní technice je na trhu ojedinělá. Je zaměřena výhradně na háčkování s podrobnou školičkou pro začátečníky, doplněnou o fotografie a barevné nákresy základních ok a technik.
hobby
Ukázky

Háčkování

297 Kč
238 Kč
Masožravé rostliny - 20%
Publikace je určena především začátečníkům, kteří si zakoupili masožravou rostlinu a nevědí, co s ní. Ocení ji i ti, kdo doma pěstují běžné pokojové rostliny a mají chuť zkusit něco nového, ale užitečná bude i profesionálním pěstitelům.
hobby
Ukázky

Masožravé rostliny

144 Kč
115 Kč
Redakční práce - 20%
(1x)
Seznamte se se základy redakčních prací: naučte se spolu s námi, jak přistupovat k cizímu, ale i vlastnímu textu a jak jej připravit k publikování. Přinášíme vám návodný popis činnosti redaktora (editora) v knižním nakladatelství i v periodickém tisku.
hobby
Ukázky

Redakční práce

237 Kč
190 Kč
Skládané hvězdy na okna - 20%
(1x)
Výtvarná technika popsaná v knize je zaměřena na práci s průsvitným pergamenovým papírem. Dává nám možnost vstoupit do hry světla a stínů, barevnost papírů přináší do interiéru silné umocnění jasu a radosti.
hobby
Ukázky

Skládané hvězdy na okna

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 108 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>