Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
encyklopedie

Naší republice je 100 let

Oslavme sté narozeniny naší republiky! V roce 2018 oslavíme sto let od založení naší republiky. Za tu dobu ušla dlouhou cestu, na které ji provázely vzestupy i pády.

encyklopedie
Ukázky

Naší republice je 100 let

179 Kč
Nová cesta do pravěku
(1x)
Zkusili jste si už představit, jaké by to bylo, podívat se do dávnověku Země? Třeba do doby impozantních dinosaurů? Pozorovat zblízka obrněného stegosaura nebo triceratopse, utíkat před děsivým tyranosaurem, zaplavat si s ichtyosaury, proletět se na rogalu spolu s obřími ptakoještěry nebo si pohladit roztomilé opeřené dinosaurky?
encyklopedie
Ukázky

Nová cesta do pravěku

249 Kč
S malířem kolem Evropy

Kultovní encyklopedie se vrací! Vzpomínáte si na bohatě ilustrovanou a informacemi nabitou knihu S malířem kolem světa? Její evropská část se dočkala nového vydání! Nesmrtelné obrázky Jiřího Kalouska provedou všechny mladé milovníky zeměpisu Českem, Slovenskem, Německem, Itálií, ale opomenuty nejsou ani malé státečky jako například San Marino nebo Vatikán. Autorem aktualizovaného textu knihy je novinář Petr Švec.

encyklopedie
Ukázky

S malířem kolem Evropy

249 Kč
Historický nábytek
Jedinečná encyklopedie o historickém nábytku, v níž se renomovaný autor podrobně věnuje nejen nábytkové typologii, ale netradičně se zabývá, spolu s jeho slohovým určováním, i vývojem a popisem konstrukcí, spojů a používaných materiálů.
encyklopedie
Ukázky

Historický nábytek

467 Kč
Sídla českých panovníků
(1x)
Poznejte s námi nejvýznamnější knížecí hradiště a panovnické hrady a zámky.
encyklopedie
Ukázky

Sídla českých panovníků

280 Kč
Smlouvy, pakty, dohody
O chodu dějin rozhodují již od počátků civilizace nejen konflikty, ale také – a to především – jednání, dohody, smlouvy. Právě ty tvoří důležité milníky historie, neboť stanovují pravidla a normy politického a společenského rozvoje.
encyklopedie
Ukázky

Smlouvy, pakty, dohody

149 Kč
Encyklopedie listnatých stromů a keřů

S listnatými stromy a keři se můžeme setkat prakticky kdekoliv. Ať už se vydáme na procházku do přírody, botanické zahrady nebo třeba do zámeckého parku. Obklopují nás v našem okolí a tvoří nepostradatelnou součást našeho života. Kniha, kterou nyní držíte v rukou, si klade za úkol provést vás světem listnatých dřevin a ukázat vám rozmanitost jejich světa v šíři, jaká u nás nemá obdoby. Na bezmála 750 stranách je popsáno přes 4 700 druhů, poddruhů a kultivarů listnatých dřevin, které se vyskytují v zahradách, parcích a ve volné přírodě našich zeměpisných šířek. Text doprovází více než 3 000 barevných fotografií a kreseb, díky nimž je možné detailně se seznámit s většinou popisovaných druhů. V této knize poznáte dřeviny opravdu od A do Z. Proniknete do tajů jejich stavby i vývojových fází a skryté vám nezůstanou ani informace o jejich pěstování a množení. Encyklopedie listnatých stromů a keřů není určená jen pro botaniky, dendrology. Její bohatost a přehlednost ocení všichni milovníci přírody, kteří chtějí mít doma unikátní ucelenou encyklopedii o tomto tématu.

encyklopedie
Ukázky

Encyklopedie listnatých stromů a keřů

1 099 Kč
Prima čas
Hodinářské řemeslo má v českých zemích staletou tradici.
encyklopedie
Ukázky

Prima čas

254 Kč
Strašidelné Česko
Čarodějka v listí skrytá, v mlžném tanci chlapce chytá. Za studených hvězdných nocí, můžeš potkat přízrak bosý. Pekelný puch, sirný dým znamenají čertův stín. Každé bystré dítě tuší, vodník má rád kafe s duší! Pérák dělá pořádek, Němčour padne na zadek. Česko je i strašidelné! Už se bojíte? Máte proč! Na cestě na nejtajemnější místa na vás číhá upír, čert či vodník, což je, jak se dovíte, taky vlastně čert. Ale takový, co se nepropadl pod zem do pekla, ale do rybníka či řeky. A ne všechny strašidelné bytosti jsou spojeny s dávnými časy, takový Pérák, jakýsi český Spiderman, za války dělal pořádek, až „Němčour padal na zadek“. V ministestech na konci kapitol zjistíte, zda už se vyznáte ve Strašidelném Česku. Knížku si vezměte s sebou na výlet či na prázdniny.
encyklopedie
Ukázky

Strašidelné Česko

199 Kč
Velká kniha automobilů
Pro malé i velké nadšence automobilového světa! Dozvíte se vše od počátků automobilismu až po nejnovější novinky techniky. Který vůz je nejrychlejší? A který nejmenší? A proč jezdíme na benzín a naftu? Jsou elektromobily řešením pro budoucnost? Nejen na tyto otázky odpovídá publikace popularizátora vědy Radka Chajdy.
encyklopedie
Ukázky

Velká kniha automobilů

279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>