Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
příběhy ze života

Anna ze Zeleného domu - 20%
(3x)
Nejslavnější kanadská kniha (nejen) pro děti, přeložená do více než čtyřiceti jazyků, převedená na filmové plátno i na divadelní prkna, kterou čtenáři po celém světě milují už více než sto let, to je Anna ze Zeleného domu.
příběhy ze života
Ukázky

Anna ze Zeleného domu

209 Kč
167 Kč
Cha cha chá, zasmál se Mordechaj - 20%
(1x)

Vyprávění o podivuhodném dobrodružství židovského mladíka provede čtenáře deseti stoletími historie Židů v Čechách.

příběhy ze života
Ukázky

Cha cha chá, zasmál se Mordechaj

198 Kč
158 Kč
Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví - 20%
Které postavy z antiky či biblických časů inspirovaly naše předky natolik, že jejich jména zůstávají součástí našeho jazyka až do dnešních dnů?
příběhy ze života
Ukázky

Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví

149 Kč
119 Kč
Temná krása - 20%
(1x)

Závěrečný díl úspěšné trilogie Falešný polibek Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem. Hrozí totiž, že dojde ke zničení jejího království. A pouze ona to může zastavit. Lia se tak musí stát tou, kterou nikdy nechtěla být – První dcerou Morrighanu.

příběhy ze života
Ukázky

Temná krása

279 Kč
223 Kč
Měli dinosauři blechy? - 20%
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

příběhy ze života
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč
167 Kč
Hvězdný prach: Jen uvěřit - 20%
Lucka má prázdniny, ale žádnou kamarádku, se kterou by se dalo něco podnikat. Potom se ale přistěhují noví sousedi a rázem se všechno změní. Lucka zjistí, že se narodila s tajnými vlohami ducha hvězdného prachu.
příběhy ze života
Ukázky

Hvězdný prach: Jen uvěřit

169 Kč
135 Kč
Naše parta - 20%
Prázdniny party kluků z Prahy vypadají na první pohled obyčejně. Dva měsíce s rodiči na chatě u jezera nezní nijak zvlášť lákavě a jistě si dovedete představit něco mnohem zábavnějšího. Jenže tohle nejsou ledajací kluci a prázdniny tedy taky nebudou ledajaké.
příběhy ze života
Ukázky

Naše parta

249 Kč
199 Kč
Záhada dračího klíče - 20%
Kamarádi Vojta, Jindra a Tereza chtějí na vlastní pěst vypátrat, kdo stojí za krádeží cenných historických dokumentů z klárovské radnice. Největší záhadou v případu je nalezený veliký klíč ozdobený figurkou draka.
příběhy ze života
Ukázky

Záhada dračího klíče

199 Kč
159 Kč
Novi istorii zi ščaslyvym zaveršennyjam - Dopytlyve lysenja - 20%
Příběh z české přírody, který se skutečně stal! Bára má dvě velké lásky – atletiku a zvířata. Když cestou z tréninku zaslechne, jak se parta výrostků domlouvá, že prožene netopýry zimující ve štolách za městem, rozhodne se, že jim plán překazí.
příběhy ze života
Ukázky

Novi istorii zi ščaslyvym zaveršennyjam - Dopytlyve lysenja

149 Kč
119 Kč
Anna ze Summerside - 20%
Anna po skončení studií na univerzitě otevírá novou životní kapitolu a přijme místo ředitelky střední školy v Summerside. To ji načas vzdálí od milovaného Gilberta, který se rozhodl vystudovat medicínu.
příběhy ze života
Ukázky

Anna ze Summerside

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 130 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>