Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
příběhy ze života

Deník Dory Grayové - 20%
(3x)
Když rodiče Hance oznámí, že se budou stěhovat z města na venkov, převrátí jí svět vzhůru nohama. Hanka svůj nový domov nesnáší, dokud na půdě náhodou nenajde tajemný starý zápisník – deník Dory Grayové. Co se s jeho autorkou a její židovskou kamarádkou stalo? Hanka se to rozhodne zjistit stůj co stůj.
příběhy ze života
Ukázky

Deník Dory Grayové

209 Kč
167 Kč
Nové příběhy se šťastným koncem – Starostlivá veverka - 20%
Příběh z české přírody, který se skutečně stal! Ondra a Nela najdou u silnice poraněnou veverku. Ihned poznají, že potřebuje pomoc, a tak ji opatrně odnesou do chaty, odkud Ondrův dědeček zavolá na záchrannou stanici. Tím ale celé dobrodružství nekončí.
příběhy ze života
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Starostlivá veverka

149 Kč
119 Kč
Po stopách ztraceného syna - 20%
Vojta, Jindra a Tereza mají pro strach uděláno. Společně odhalili tajemství jeskyně pokladů i staré cihelny, jejich přátelství ale poslední dobou není jako dřív. Vojta si našel nového kamaráda a zdá se, že ten se líbí i Tereze. Nešťastný Jindra si nerozumí ani s rodiči, a tak uteče z domova.
příběhy ze života
Ukázky

Po stopách ztraceného syna

199 Kč
159 Kč
Vánoční hvězdička - 20%
Ela miluje koně nade všechno. Hodně o nich ví, a kdyby mohla, byla by ve stájích od rána do večera. Jenže tohle holky z její třídy vůbec nechápou. Ela jim připadá nudná a obyčejná. To už se ale brzy změní.
příběhy ze života
Ukázky

Vánoční hvězdička

229 Kč
183 Kč
Zvířecí detektivka – Ve vlčím doupěti - 20%
(1x)

Daleký les je vzhůru nohama – někdo spáchal skutečný zvířecí zločin Chtěl, aby v Dalekém lese už konečně někdo spáchal skutečný zvířecí zločin. Všech těch drobných přestupků měl až po krk. Koho zajímá krádež cedrové šišky, neuklizený trus na pasece nebo vyškubnuté pero z ocasu? A teď se to stalo! Vražda!

příběhy ze života
Ukázky

Zvířecí detektivka – Ve vlčím doupěti

189 Kč
151 Kč
Příběh odpadu - 20%

Vysvětlete malým průzkumníkům, jak přírodu nazahltit odpadem Honzík rád navštěvuje babičku a dědečka, kteří ho vlídně provázejí při cestách za poznáním zajímavostí v okolí. Tentokrát se Honzík spolu s kamarádem Tondou snaží zjistit, kde se bere tolik odpadu a zda je možné ho znovu účelně využít.

příběhy ze života
Ukázky

Příběh odpadu

109 Kč
87 Kč
Zlobilky - 20%

Také rádi zlobíte rodiče? Přečtěte si o tom, jak se zlobit nevyplácí!  Byly jednou holčičky a ty moc a moc zlobily. Jedna si pořád vymýšlela, že ji něco kousne, druhá se nechtěla mýt, jiná stále na někoho neslušně ukazovala.

příběhy ze života
Ukázky

Zlobilky

149 Kč
119 Kč
Kosprd a Telecí - Příběh ze školky - 20%
(3x)
Příběh ze školky v anglicko-českém vydání zachycuje každodenní momenty, které se mohly přihodit v kterékoliv mateřské školce, stejně jako vypovídá o dětské fantazii i nápadech předškoláků, nad nimiž se dospělí nestačí divit.
příběhy ze života
Ukázky

Kosprd a Telecí - Příběh ze školky

199 Kč
159 Kč
Dědečkovy povídačky - 20%
Dědeček Zdeněk neumí správně vyslovovat R a Ř. Když po něm vnoučata začnou chtít pohádky o Karkulce nebo velké řepě, raději si tedy vymyslí své vlastní povídačky, ve kterých R ani Ř používat nemusí.
příběhy ze života
Ukázky

Dědečkovy povídačky

169 Kč
135 Kč
Tajemná Řásnovka - 20%
Věčné hádky rodičů jsou pro čestného, citlivého Jindru Sochora k nevydržení, a tak uteče z domova. Objeví přitom tajemnou čtvrť Řásnovka a partu hochů. Společné se pustí do hledání klubovny a založí Stráž Řásnovky.
příběhy ze života
Ukázky

Tajemná Řásnovka

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 130 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>