Nejprodávanější tituly v roce 2020
houbaření

Atlas hub Šumavy a Novohradských hor - 11%
V knize najdete špičkové barevné fotografie a výstižné popisy 242 druhů hub, které se vyskytují v hospodářských lesích, na mezích, loukách, pastvinách a v obcích.
houbaření

Atlas hub Šumavy a Novohradských hor

351 Kč
312 Kč
Houbařská vyšší dívčí - 20%
Původně jsem předpokládal, že to bude další pošahaný atlas hub. S překvapením jsem zjistil, že je to opravdu něco jako učebnice houbaření, která se dokonce dá jen tak číst za dlouhých zimních večerů.
houbaření
Ukázky

Houbařská vyšší dívčí

89 Kč
71 Kč
Kde a jak hledat houby - 11%
Je jen málo zemí na světě, kde je sběr tzv. divokých hub a jejich kuchyňské využití, tak populární jako v Čechách. Pro průměrného Čecha, na rozdíl třeba od Američanů, je les ideální místo pro procházku celé rodiny včetně malých dětí.
houbaření

Kde a jak hledat houby

224 Kč
199 Kč
Houbařská ještě vyšší dívčí - 20%
Po „Houbařské vyšší dívčí“, kde představil – s notnou dávkou humoru – běžnější druhy hub, přichází Robert Brinda s pokračováním, jež vás vezme do světa i těch nejzběsilejších mykologických unikátů, které u nás můžete najít.
houbaření
Ukázky

Houbařská ještě vyšší dívčí

89 Kč
71 Kč
Dřevní houby v přírodě a kuchyni - 11%
Tato kniha je určena praktickým houbařům i všem zájemcům o užitečné dary přírody. Nabízí přehled u nás rostoucích jedlých a léčivých dřevních druhů hub, které lze najít nejen v lesích, ale i v městských parcích.
houbaření

Dřevní houby v přírodě a kuchyni

422 Kč
375 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2