Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
partnerské vztahy

Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
partnerské vztahy
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
Proč se mnou nemluvíš?! - 20%
Jak si najít cestu k partnerovi, který téměř nedává najevo své city, chová se odtažitě, komunikuje minimálně, žije svými zájmy a nebere příliš ohledu na rodinu?

partnerské vztahy
Ukázky

Proč se mnou nemluvíš?!

161 Kč
129 Kč
Jak zachránit manželství - 20%
Snad každý z nás někdy ve vztahu zažil krizový okamžik. Mnozí z nás by mohli vyprávět o nevěře, žárlivosti či o životě s problematickým partnerem.
partnerské vztahy
Ukázky

Jak zachránit manželství

229 Kč
183 Kč
Asertivita v partnerství - 20%
Tato publikace je určena všem lidem, kteří se trápí partnerskými problémy a konflikty, pokládají je za zbytečné a chtějí se jich zbavit.
partnerské vztahy
Ukázky

Asertivita v partnerství

203 Kč
162 Kč
Obrana masochismu - 20%
V této provokativní knize Anita Phillips inteligentně zachraňuje masochismus před klinickým diskurzem, který jej nazývá patologickou chorobou, a navrací jej do kontextu odlišné lidské zkušenosti a uměleckého vyjádření.
partnerské vztahy
Ukázky

Obrana masochismu

199 Kč
159 Kč
Jak na ženy - 20%
Rádi byste našli tu pravou, ale nevíte jak? Nebo ji už máte doma, ale nejste si jistí, zda si ji dokážete udržet? Jak rozdmýchávat a udržovat v ženě oheň? S tím vším vám v této knize poradí zkušená autorka a komunikační trenérka.
partnerské vztahy
Ukázky

Jak na ženy

212 Kč
170 Kč
Pozitivně na manželství - 20%
Nejnovější kniha poradenského psychologa Tomáše Nováka není primárně zaměřena na nedostatky partnerského života, ale naopak radí, jak jednat "správně" a být v manželství spokojený.
partnerské vztahy
Ukázky

Pozitivně na manželství

195 Kč
156 Kč
Pravda a lež v partnerství - 20%
Kniha o pravdě a lži mezi dvěma lidmi vznikla neobvyklým způsobem. Oba autoři jsou odborníky "přes lidskou duši a mezilidské vztahy". Jeden pracuje s tím, co je mezi lidmi běžné a obvyklé, v čem se většina lidí může poznat.
partnerské vztahy
Ukázky

Pravda a lež v partnerství

144 Kč
115 Kč
Jak přežít krizi v rodině - 20%
Manželství, nebo život na psí knížku? Komu z rodičů patří dítě? Jak se domoct výživného? Kdo koho víc týrá? Jak se rychle rozvést? A rozvádět se vůbec? Musí mě dítě poslechnout? Do jakého věku? Jak mám přinutit partnera, aby se ke mně vrátil? Jak vysoudit styk se synem či s dcerou?
partnerské vztahy
Ukázky

Jak přežít krizi v rodině

209 Kč
167 Kč
Jak se vyhnout válce Roseových aneb Právní minimum nejen pro manželství - 20%
Praktický manuál rodinného práva pro širokou veřejnost, především pro zamilované, snoubence, partnery, rozvádějící a rozcházející se páry či zainteresovanou veřejnost, jako jsou rodiče.
partnerské vztahy
Ukázky

Jak se vyhnout válce Roseových aneb Právní minimum nejen pro manželství

170 Kč
136 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>