Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
partnerské vztahy

Supermatky nemusí být šílené - 20%
Eve Rodsky se jednoho dne už cítila unavená tím, že je to pořád jen ona, kdo je odpovědný za všechny aspekty své rušné domácnosti. Sepsala všechnu tu neplacenou a neviděnou práci, kterou odvádí pro svou rodinu, a pak ten seznam poslala svému manželovi s tím, že to chce změnit.
partnerské vztahy
Ukázky

Supermatky nemusí být šílené

209 Kč
167 Kč
I váš partner se může změnit! - 20%
Už jste se někdy pořádně rozzlobili na svého partnera kvůli opakujícím se „maličkostem“? Kvůli nevynesenému odpadkovému koši nebo drobkům na stole? Kvůli tomu, že vám chybí jeho pomoc, podpora a něžnosti?
partnerské vztahy
Ukázky

I váš partner se může změnit!

212 Kč
170 Kč
Láska nad propastí - 20%
Lidé po traumatu vyvolaném citovým zraněním často zažívají pocit, že ztratili právo na radost v životě, kterou ovšem stále mohou prožít.
partnerské vztahy
Ukázky

Láska nad propastí

289 Kč
231 Kč
Jak přežít mateřskou - 20%
Blahopřejeme! Týden co týden se na pultech našich knihkupectví objevuje přinejmenším několik desítek nových publikací. Přesto se vám mezi tím množstvím knih podařilo nalézt opravdovou perlu.
partnerské vztahy
Ukázky

Jak přežít mateřskou

135 Kč
108 Kč
Manželství jako trvalý stres - 20%
Příčiny stresu mohou být různé, jednou z nich je v mnoha případech i manželství. Jsou však partnerské vztahy, které nejsou řešitelné pouhou radou. V tu chvíli přichází na řadu manželská terapie.
partnerské vztahy
Ukázky

Manželství jako trvalý stres

169 Kč
135 Kč
Předrozvodové a rozvodové poradenství - 20%
Ojedinělá publikace volně navazuje na knihu Manželské a rodinné poradenství. Propojením pohledů rodinného psychologa a právníka poskytuje množství informací nezbytných při řešení krizové, rozvodové situace.
partnerské vztahy
Ukázky

Předrozvodové a rozvodové poradenství

186 Kč
149 Kč
Manželství s nervákem - 20%
Žijete se žárlivcem či hysterikem? Je Váš partner alkoholik nebo neurotik, ale i přesto se nechcete rozvádět? Známý český psycholog Vám poradí, jak se vyhnout problémům a stresovým situacím, které vznikají v manželství s takovou problematickou osobou.
partnerské vztahy
Ukázky

Manželství s nervákem

149 Kč
119 Kč
Máš na víc - 20%
Mládí je životní etapa, ve které se dělají zásadní rozhodnutí pro kvalitu celého života. Je to období, kdy se orientujeme sami v sobě. Jak se vyznat v citech a v nejrůznějších myšlenkách, které se honí v hlavě?
partnerské vztahy
Ukázky

Máš na víc

55 Kč
44 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 28 položek
<< < 1 2 3