Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
přírodní vědy

Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech - 20%
(2x)
Po velkém úspěchu Ilustrovaného atlasu neuvěřitelných faktů o zvířatech přichází jeho autorka Maja Säfström s pokračováním - tentokrát zaměřeným na to nejroztomilejší ze zvířecí říše. Na mláďátka!
přírodní vědy
Ukázky

Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech

189 Kč
151 Kč
Život skoro bez odpadu - 20%
Je vůbec možné žít bez odpadu? Ano je! Tedy skoro. Jak na to vám představí trojice autorek, které založily známý blog Czech Zero Waste o životním stylu, který snižuje negativní dopad nejen na životní prostředí, ale i na lidi v našem okolí.
přírodní vědy
Ukázky

Život skoro bez odpadu

279 Kč
223 Kč
Co je nového v logice - 20%
Zajímá vás, kam se posunula logika od dvacátého století? Kde všude se logika uplatňuje? Co obnáší spojení logiky a lingvistiky nebo logiky a psychologie?
přírodní vědy
Ukázky

Co je nového v logice

160 Kč
128 Kč
Co je život ? - 20%
V nejrůznějších formách život najdeme na souši i v oceánech, ve vzduchu i pod zemí, v termálních pramenech i na vrcholcích hor. O životě víme mnohé, ale řešení té nejdůležitější otázky nám nadále uniká.
přírodní vědy
Ukázky

Co je život ?

249 Kč
199 Kč
Konstruktéři raketového věku - 20%

Sto let strhujícího souboje v dobývání vesmíru! Karel Pacner, který je českou "jedničkou" v popularizaci kosmonautiky, přináší v nejnovější rozsáhlé publikaci fakta o tajném souboji vědy a techniky dvou světových velmoci o dobytí vesmíru, ve kterém se startem Gagarina měli navrch Sověti, ale s dobytím Měsíce zvítězili Američané.

přírodní vědy
Ukázky

Konstruktéři raketového věku

319 Kč
255 Kč
V zajetí sokolnictví - 20%
V zajetí Sokolnictví je výpravná obrazová kniha s více než 650 fotografiemi dravců a lidí okolo nich a příběhy, které vás přesvědčí, že sokolnictví není jen úžasný koníček, ale především způsob života. Autor knihy Václav Augustin vám předá své celoži
přírodní vědy
Ukázky

V zajetí sokolnictví

74 Kč
59 Kč
Co je nového v biologii - 20%
(1x)
Do jaké míry umí živé organismy ovlivňovat samy sebe a své okolí? Anton Markoš přibližuje, jak se na tuto otázku i díky novým výzkumným možnostem dívají současní biologové.
přírodní vědy
Ukázky

Co je nového v biologii

160 Kč
128 Kč
Kyslík - 20%
(1x)
Kyslík je symbolem života. Má ovšem i druhou, mnohem temnější tvář. Vedle oživujícího elixíru se totiž stává i jedem, s nímž musí každý živý organismus bojovat nejrůznějšími prostředky, od antioxidantů až po důmyslné fyziologické adaptace.
přírodní vědy
Ukázky

Kyslík

299 Kč
239 Kč
Tajná síť přírody - 20%
Autor bestsellerů Peter Wohlleben nám umožňuje ponořit se do neprobádaného světa a popisuje úchvatnou souhru světa rostlin a zvířat: jak se vzájemně podmiňují? A co se stane, když něco tento jemně vyvážený systém naruší?
přírodní vědy
Ukázky

Tajná síť přírody

295 Kč
236 Kč
Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství - 20%
(1x)
Při přípravě jedné své knihy autorka strávila nějaký čas ve škole pro trenéry zvířat. Zatímco pozorovala studenty, jak cvičí paviány, emu, gepardy a další tvory, osvojila si pár technik...
přírodní vědy
Ukázky

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství

230 Kč
184 Kč
Rostliny způsobující otravy - 20%
Kniha podává ucelené informace o jedovatých a potenciálně jedovatých rostlinách středoevropské flóry, o jejich identifikačních znacích, obsahových látkách odpovědných za toxicitu, projevech otravy a možnostech pomoci postiženému.
přírodní vědy
Ukázky

Rostliny způsobující otravy

270 Kč
216 Kč
Matematický vesmír - 20%
(2x)
Jak to, že náš skutečný svět lze velmi dobře popsat pomocí matematických struktur? Přední americký kosmolog švédského původu Max Tegmark, profesor na MIT, se ve své nejnovější knize zamýšlí nad samotnou podstatou reality.
přírodní vědy
Ukázky

Matematický vesmír

299 Kč
239 Kč
Ekosystémová a krajinná ekologie - 20%
Kniha, jež je přepracovanou a doplněnou verzí stejnojmenného učebního textu z roku 2008, uvádí čtenáře do problematiky vzájemného vztahu ekosystému a krajiny.
přírodní vědy
Ukázky

Ekosystémová a krajinná ekologie

130 Kč
104 Kč
Záhadný zlatý řez - 20%
Za pomoci mnoha ilustrací tato kniha poodhaluje tajemství přírody, které se ukrývá ve zlatém řezu, jednoduchém, avšak o to záhadnějším poměru, který dokonale zobrazuje nerozpojitelné propojení částí a celku.
přírodní vědy
Ukázky

Záhadný zlatý řez

149 Kč
119 Kč
Metabolismus společnosti - 20%
V posledních dvou stoletích se lidé stali dominantní silou na této planetě. Vzhledem k jejich závislosti na globálním ekosystému a službách, které lidstvu poskytuje, by měli vědět, do jaké míry ovlivňují klíčové přírodní procesy.
přírodní vědy
Ukázky

Metabolismus společnosti

230 Kč
184 Kč
Přírodě na stopě - 20%
Peter Wohlleben nás ve své knize zve, abychom se sami stali odborníky, abychom se důkladně rozhlíželi kolem sebe a dokázali rozklíčovat znamení, která nám poskytují vítr, mraky, rostliny a živočichové.
přírodní vědy
Ukázky

Přírodě na stopě

279 Kč
223 Kč
Stephen Hawking: Paměti o přátelství a fyzice - 20%
Stephen Hawking byl jedním z nejvýznamnějších fyziků naší doby, který ovlivnil životy milionů lidí. Fyzik a spisovatel Leonard Mlodinow ve své nové knize nabízí unikátní a nanejvýš osobní portrét jedinečného muže...
přírodní vědy
Ukázky

Stephen Hawking: Paměti o přátelství a fyzice

249 Kč
199 Kč
Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech - 20%
(2x)
Věděli jste, že chobotnice má tři srdce? Že pštros neumí couvat? Že včely nikdy nespí? Nebo že se tučňáci smějou, když je někdo lechtá? Tato a mnohá další fascinující fakta ze zvířecí říše podaná s vtipem a lehkostí najdete v bohatě ilustrované knížce od populární švédské umělkyně.
přírodní vědy
Ukázky

Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech

209 Kč
167 Kč
Citový život zvířat - 20%
(1x)
Starostlivě pečující veverky, věrně milující krkavci, soucitné myšky a truchlící laně – také si tyto city spojujete jen s lidmi? Peter Wohlleben, lesník a autor bestsellerů, člověk s vášnivým zaujetím pro přírodu, čtenáře opět přivádí v úžas.
přírodní vědy
Ukázky

Citový život zvířat

295 Kč
236 Kč
Atlas bylin 2 - 20%
(1x)
Druhý díl naučně-populárního průvodce vybranými druhy rostlin, které můžete najít v naší přírodě od časného jara až do pozdního podzimu. Rostliny jsou v knize řazeny abecedně, vždy podle barvy květů.
přírodní vědy
Ukázky

Atlas bylin 2

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 129 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>