Nejprodávanější tituly v roce 2020
romantika

Maják jménem láska - 20%
Co se stane, když se přírodní živly vzbouří a vezmou v běsnící apokalypse lidem domovy? Život půvabné Pavly Arnoldové už nikdy nebude jako dřív.
romantika
Ukázky

Maják jménem láska

174 Kč
139 Kč
Muž se stříbrnýma očima - 20%
Televizní moderátorka Jordan už překonala krizi ve vztahu se svým manželem, známým fotografem Benjaminem, a těší se na příchod prvního potomka. Jenomže v Hollywoodu je rodinné štěstí přelétavé.
romantika
Ukázky

Muž se stříbrnýma očima

149 Kč
119 Kč
Můžeš-li se vdát dnes, neodkládej to na zítřek
Alicia Wallensteinová se v osmnácti letech stala svobodnou matkou, a i když jí rodiče hodně pomáhají, aby mohla odmaturovat a dokonce jít na vysokou, její život se neodvíjí zrovna splavně.
romantika
Ukázky

Můžeš-li se vdát dnes, neodkládej to na zítřek

169 Kč
Nabídka k sňatku
Doktor Adrian Abel si k sobě Angeliku zamilovaně přitáhl a jejich rty se na okamžik něžně dotkly.. ....
romantika
Ukázky

Nabídka k sňatku

30 Kč
Posedlost - 11%
Posedlost po lásce vede dospělou dívku a mladého muže rozdílnými cestami. Proto kniha Heleny Longinové obsahuje dva příběhy. V prvním je touha po sexu podmíněna hledáním manžela, v druhém je zamilování na první pohled pastí pro milence.
romantika

Posedlost

257 Kč
229 Kč
Sebelhářka - 20%
Po úspěšné Sbírce motýlů nový román Viktorie Besó! Vzrušující příběh o nenaplněných a raněných citech, o souboji srdce s rozumem, o touze a vášni. Danielin život s úspěšným sobcem se mění ve chvíli, když jí do života vstoupí jiný muž.
romantika
Ukázky

Sebelhářka

99 Kč
79 Kč
Slíbal jí slzy

Bettina už seděla několik hodin u lůžka své malé přítelkyně Silke, která ležela bledá a nehybná na polštářích. Lékaři ji uvedli do umělého spánku, protože utrpěla těžké popáleniny a měla by nesnesitelné bolesti. Bettina plakala zoufalstvím....

romantika
Ukázky

Slíbal jí slzy

30 Kč
Zatoulaná královna - 20%
Rok po svatbě s Violou Těšínskou je král Václav III. zavražděn a královna vdova zůstane uprostřed bitev o uvolněný trůn zcela bez prostředků. S rozhodnutím, které hraničí s vlastizradou, prchá za hranice českého království.
romantika
Ukázky

Zatoulaná královna

149 Kč
119 Kč
Žena v (kon)kursu - 20%
(1x)
Ve čtyřiceti život nekončí, ani když vás náhle udělají babičkou a váš milostný život se změní v bojiště… Humorný příběh o ženách a pro ženy, který dodá zaručenou dávku životního optimismu.
romantika
Ukázky

Žena v (kon)kursu

149 Kč
119 Kč
Magenta a hry kosmických sil
(1x)
Příběh ženy, jež procitá z temného nevědomí ke skutečné podstatě svého bytí. Přesto opouští sféry Ráje, aby pronikla kolem znovuzrození, které jí umožní vyhledat jejího Milovaného a pomoci mu, stejně jako dalším, jež uvízli v zapomnění. Mystický román.
romantika

Magenta a hry kosmických sil

162 Kč
Peří v průvanu
Irena Podhorná je pozvaná na velkolepou oslavu, kterou na své chalupě pořádají manželé Karasovi. Slaví dvacáté výročí svatby a současně i patnáct let existence jejich firmy. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Peří v průvanu

159 Kč
S námi tančí někdo třetí - 11%
Autorka Helena Loginová vypráví ve své knize s humorem a ironií, jak to chodí v obyčejném životě, že láska může být žebříkem k výšinám, ale vždycky to nakonec dopadne tak napůl, a to je dobře.
romantika

S námi tančí někdo třetí

237 Kč
210 Kč
S rukama na uších - 20%
(2x)
Autorka navazuje na svou knihu Maminko nezpívej. Opět s nadhledem zaznamenává zážitky a zkušenosti s výchovou postižených synů a pozornost věnuje i rodičům. Také vás starost o děti vyčerpává? Nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř.
romantika
Ukázky

S rukama na uších

99 Kč
79 Kč
Strastiplné peníze paní Darcyové - 11%
Napínavý román pro ženy z exotického prostředí Indie a posléze i Londýna.
romantika

Strastiplné peníze paní Darcyové

224 Kč
199 Kč
Velká žena z Východu - 11%
(2x)
Krutě veselý příběh o mladé ženě z Česka, která se rozhoduje nejen mezi třemi osudovými muži, ale taky mezi zahraniční kariérou, horskou loukou a touhou být nejkrásnější ze všech.
romantika

Velká žena z Východu

224 Kč
199 Kč
Klub vášnivých botomanek - 6%
Tři mladé ženy propadly závislosti na botách. Touha koupit si boty je tak velká, že nedokážou odolat, utratí za ně všechny peníze, riskují svoji pověst – ale ty boty musí mít...
romantika

Klub vášnivých botomanek

253 Kč
238 Kč
Odvážným (ženám) patří svět - 20%
Chcete žít nudně a nesamostatně, nebo se raději vydáte na dobrodružnou pouť životem? Kdy budete mít čas vystrčit hlavu nad hladinu a konečně být taky sama sebou? Autorka téhle knihy na to dává jasnou a srozumitelnou odpověď: TEĎ!
romantika
Ukázky

Odvážným (ženám) patří svět

149 Kč
119 Kč
Ráj na dosah - 11%
(1x)
Na lidi občas padne deprese. Rozvedená Julie se dvěma dorůstajícími potomky balancuje nad propastí nouze a má pocit, že tíhu dlouhotrvající nepřízně osudu už není schopná unést.
romantika

Ráj na dosah

225 Kč
200 Kč
Slavnosti krokodýlů
Sophiino dětství je poznamenáno despektem a pohrdáním, Krokodýlovo, jak Sophie svého manžela nazývá, naopak opičí mateřskou láskou, štědře dotující jeho ničím neopodstatněné sebevědomí.
romantika
Ukázky

Slavnosti krokodýlů

155 Kč
Zobrazuji 641 - 660 z 659 položek
<< < 1 .. 31 32 33