Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
ekonomie

Outdoor trénink - 20%
První český, prakticky psaný a ucelený pohled na outdoor trénink jako na atraktivní a účinnou tréninkovou metodu pro budování a stmelování týmů, rozvoj manažerských a pracovních způsobilostí, pro motivování jednotlivců a týmů a pro hodnocení pracovníků. Z
ekonomie
Ukázky

Outdoor trénink

229 Kč
183 Kč
Pokročilé metody manažerského rozhodování - 20%
Na trhu ojedinělá publikace, určená manažerům, podnikatelům, specialistům a studentům, vysvětluje nové pokročilé metody manažerského rozhodování, seznamuje s jejich principy a možnostmi využití a uvádí konkrétní aplikace v podnikání.
ekonomie
Ukázky

Pokročilé metody manažerského rozhodování

212 Kč
170 Kč
Manažerské kompetence - 20%
Rozvoj manažerských způsobilostí patří ke klíčovým nástrojům řízení lidských zdrojů pro dosahování strategických cílů firmy.
ekonomie
Ukázky

Manažerské kompetence

203 Kč
162 Kč
Řízení podle kompetencí - 20%
Špičkoví konzultanti a lektoři ukazují manažerům, kde začít cestu za vybudováním úspěšné firmy, jakou strategii zvolit, jak řešit vzniklé obtíže a učit se z vlastních výsledků.
ekonomie
Ukázky

Řízení podle kompetencí

212 Kč
170 Kč
Zásady a postupy zavádění podnikových informačních systémů - 20%
Kniha popisuje zásady při budování podnikového informačního systému (IS) a kritické faktory rozhodující o úspěchu či selhání projektu IS. Autoři dávají praktický návod pro postup v jednotlivých fázích zavádění IS.
ekonomie
Ukázky

Zásady a postupy zavádění podnikových informačních systémů

220 Kč
176 Kč
Aplikační služby IS/ICT formou ASP - 20%
Ekonomická recese a prasknutí tzv. internetové bubliny přivedly na přelomu tisíciletí mnohé manažery k přehodnocení investic do informačních systémů a informačních a komunikačních technologií.
ekonomie
Ukázky

Aplikační služby IS/ICT formou ASP

153 Kč
122 Kč
Dokonalé služby - 20%
(1x)
Kniha provokující svou otevřeností a vyhraněným pohledem vychází ze skutečných příběhů a každodenních situací podnikatelské praxe. Ukazuje, že profesionální služby jsou o obyčejném řešení obyčejných problémů obyčejných lidí.
ekonomie
Ukázky

Dokonalé služby

161 Kč
129 Kč
Zobrazuji 361 - 370 z 367 položek
<< < 1 .. 35 36 37