Nejprodávanější tituly v roce 2020
psi

Souznění dvou duší
Kniha Souznění dvou duší je sbírkou praktických a inspirujících rad od těch nejlepších trenérů světa. Osvojte si metody moderního výcviku psů prostřednictvím 60 článků 28 renomovaných expertů, vybraných světoznámým trenérem zvířat Kenem Ramirezem.
psi

Souznění dvou duší

449 Kč
Vlčí mluva pro pejskaře
Psi údajně poslouchají, jen když je ustavičně kontrolujeme, ignorujeme jejich nevhodné chování, trestáme je za opakované porušení našich povelů.Tyto a další omyly jsou ve světě pejskařů velmi rozšířené Ale chovají se vlci opravdu takhle?
psi

Vlčí mluva pro pejskaře

296 Kč
Nacvičujeme přivolání psa
Skvělé rady zkušené trenérky psů, jak postupovat, aby pes přiběhl na zavolání za každé situace.
psi

Nacvičujeme přivolání psa

89 Kč
Border kolie
Carol Priceová strávila s border koliemi celý život – cvičí je, sportuje s nimi, miluje je a píše o nich články i knihy. Překlad té nejnovější (ve Velké Británii vyšla v listopadu 2013) držíte právě v ruce.
psi

Border kolie

629 Kč
Klikrtrénink pro psy
(2x)
Klikrtrénink je zábavná a efektivní metoda trénování. Podle zkušených trenérů klikrtréninku je možné tímto způsobem naučit psa čemukoli, čeho je fyzicky a psychicky schopen.
psi

Klikrtrénink pro psy

297 Kč
Štěně
Vychováváte štěně a zažíváte dost pekelné situace? Tento praktický, bohatě ilustrovaný rádce vám pomůže pohlížet na první týdny života se štěnětem realisticky jako na trochu šílené období, které však už mnoho lidí před vámi přežilo ve zdraví.
psi
Ukázky

Štěně

254 Kč
Moudrost starých psů
(1x)
Psi jsou úžasní – v každém věku! Život se starým psem nám otevírá oči a srdce víc, než si umíme představit. Staří psi nás mohou mnohému naučit.
psi

Moudrost starých psů

359 Kč
Pachové práce služebních psů

Kniha "Pachové práce služebních psů" patří ke stěžejním dílům naší kynologické literatury a od svého prvního vydání v roce 1954 nebyla ve svém oboru dosud překonána.

psi

Pachové práce služebních psů

269 Kč
Australský ovčák
O tomto plemeni toho u nás zatím mnoho nevyšlo, a proto jsme se rozhodli poskytnout českým, moravským a slovenských chovatelům knihu, která by byla co možná nejkomplexnějším a nejvýstižnějším zdrojem informací o těch psech.
psi

Australský ovčák

629 Kč
Border kolie pod lupou
Border kolie ve vzorci: vysoká inteligence + složitá mentalita = problémy s chováním
psi

Border kolie pod lupou

404 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 111 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>