Nejprodávanější tituly v roce 2020
psi

Sportuj se psem - 11%
Kniha pro ty, kteří chtějí běhat a sportovat se svým psem. Autorky vás zbaví zbytečných obav, zda to zvládnete a poradí vám, jak začít, jaké pomůcky se vám můžou hodit, jak postupně zlepšovat kondici vaši i vašeho psa.
psi

Sportuj se psem

269 Kč
239 Kč
Co nám říká pes? - 11%
Naučit se psí řeči je tak snadné! Naši čtyřnozí miláčkové mají bezpočet možností jak vyjádřit své potřeby a pocity. Vrtí ocasem, štěkají, upřeně se na vás dívají, střídavě zvedají uši, naježí srst...
psi

Co nám říká pes?

143 Kč
127 Kč
Uvnitř psa
Až budete tuto zajímavou knihu číst, dozvíte se nejen mnoho nového a podnětného o psech, ale zcela jistě také o sobě samém. A samozřejmě o tom, jak to chodí mezi psy a lidmi.
psi

Uvnitř psa

269 Kč
Chov psů – Příručka zodpovědného chovatele - 11%
Kniha Chov psů – Příručka zodpovědného chovatele je volným pokračováním velmi úspěšné knihy Jak prodloužit život vašeho psa. Kniha je určena jak zkušeným chovatelům, tak i těm, kteří s chovem psa začínají.
psi

Chov psů – Příručka zodpovědného chovatele

152 Kč
135 Kč
Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos - 11%
Obrovskou výhodou noseworku je, že je vhodný pro všechny psy a v případě vhodného nácviku všechny psy ohromně baví. S noseworkem často začínají lidé, kteří mají psa staršího a kvůli věku či zdravotnímu stavu se s ním nemohou věnovat jiným sportům.
psi

Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos

269 Kč
239 Kč
101 tipů jak vychovat poslušného a spokojeného psa - 11%
(1x)
Kniha pro všechny majitele psů, kteří chtějí vědět, jak se o svého čtyřnohého miláčka správně starat a jak z něj vychovat poslušného a spokojeného společníka od uznávané cvičitelky psů Kyry Sundanceové.
psi

101 tipů jak vychovat poslušného a spokojeného psa

242 Kč
215 Kč
Běhej se psem - 11%
Kompletní průvodce světem společného běhání se psy.
psi

Běhej se psem

332 Kč
295 Kč
Jak to ten pes myslí? - 11%

Kniha Jak to ten pes myslí? poskytuje čtenářům solidní základ pro budování promyšleného a zdravého vztahu s jejich psem, založeného na upřímné a jasné komunikaci – vyjádření záměru, přijetí zprávy a adekvátní odezvě.

psi
Ukázky

Jak to ten pes myslí?

269 Kč
239 Kč
Vystavování je hra - 11%
Máme pro vás ty nejlepší průvodce – Michaelu Čermákovou, zkušenou vystavovatelku i posuzovatelku, a Františka Šustu, známého trenéra zvířat.
psi

Vystavování je hra

269 Kč
239 Kč
Border kolie pod lupou: kniha první - Povaha - 11%
Pokud chcete svou border kolii skutečně pochopit a vychovávat ji, cvičit a zacházet s ní tak, aby to bylo v souladu s její vlastní individuální psychikou, nemůžete si tuto sérii nechat ujít.
psi

Border kolie pod lupou: kniha první - Povaha

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 106 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>