Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
kariéra

Odprezentuj - 20%

Připravte se na cestu k poutavým prezentacím. Okouzlete publikum neotřelými slajdy, přesvědčte obchodní partnery pomocí dat, přitáhněte pozornost posluchačů poutavým příběhem. Naučte se vytvářet prezentace, díky kterým vystoupíte z řady.

kariéra
Ukázky

Odprezentuj

279 Kč
223 Kč
Podnikatelský plán a strategie - 20%
Zkušení autoři v knížce radí, jak postupovat při tvorbě podnikatelského plánu, s nímž uspějete u investora či banky. Naleznete zde příklady podnikatelských plánů i jejich hodnocení z pohledu investora.
kariéra
Ukázky

Podnikatelský plán a strategie

220 Kč
176 Kč
Empatická a asertivní komunikace - 20%
(1x)
Naučte se dobře zvládat obtížné situace a zjistěte, jak posílit empatii a dokázat být asertivní.
kariéra
Ukázky

Empatická a asertivní komunikace

237 Kč
190 Kč
V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených) - 20%

Jak porozumět kolegům, šéfům i podřízeným Thomas Erikson, autor bestselleru V obklíčení idiotů se tentokrát zaměřil na místo, kde trávíme třetinu dne. Málokde je taková příležitost ke konfliktům, nedorozuměním, podrazům a intrikám, ale taky k přátelství, vzájemné pomoci a solidaritě. Erikson opět pracuje se čtyřmi typy lidského chování, které rozlišuje podle barev - červené, modré, zelené a žluté.

kariéra
Ukázky

V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených)

279 Kč
223 Kč
Management - 20%
Publikace se zaměřuje na klíčové oblasti managementu. Je určena studentům, manažerům a podnikatelům. Dozvíte se, jak fungují organizační struktury, jak správně rozhodovat a jak efektivně vést.
kariéra
Ukázky

Management

271 Kč
217 Kč
Konflikty a vyjednávání - 20%
Upravené a doplněné vydání knížky uznávaného autora, poradce a lektora ukazuje, čím mohou být konflikty prospěšné, jaký význam mají jak pro vedení a řízení firem, tak v lidském životě.
kariéra
Ukázky

Konflikty a vyjednávání

161 Kč
129 Kč
Psychologie pro ekonomy a manažery - 20%
Nové vydání oblíbené publikace připravily zkušené autorky z katedry psychologie a sociologie řízení na VŠE v Praze. Kniha je určena zejména studentům vysokých škol, manažerům, personalistům a psychologům.
kariéra
Ukázky

Psychologie pro ekonomy a manažery

271 Kč
217 Kč
Nenechte se šikanovat kolegou - 20%
V praktické a čtivé příručce české autorky se dozvíte, jak se bránit mobbingu, tedy systematickému, cílenému, opakovému a často i protiprávnímu zásahu do pracovního a soukromého života člověka ze strany kolegy či kolegů.
kariéra
Ukázky

Nenechte se šikanovat kolegou

135 Kč
108 Kč
Skvělý ScrumMaster - 20%

Vše, co by měl každý skvělý ScrumMaster vědět Průvodce pro všechny ScrumMastery, agilní kouče a leadery, kteří chtějí transformovat svoje organizace.

kariéra
Ukázky

Skvělý ScrumMaster

279 Kč
223 Kč
Z deníku investorky - 20%

Dělejte byznys, ale neberte se moc vážně Za 25 let v byznysu jsem zjistila to, co miliony lidí přede mnou. Život je jízda nahoru a dolů. A v podnikání to platí dvojnásob. Nikdy nejste dole tři sta let, ale budete dole dlouho, pokud nezvednete zadek z gauče.

kariéra
Ukázky

Z deníku investorky

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 140 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>