Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
dům a zahrada

Zděné a kachlové sporáky - 20%
V první části knihy naleznete návod na snadnou instalaci tzv. stolového sporáku, druhá část se podrobně věnuje stavbě klasického kachlového sporáku s vyvýšenou částí, v poslední části knihy se čtenář dozví jak diagnostikovat a opravit závadu.
dům a zahrada
Ukázky

Zděné a kachlové sporáky

149 Kč
119 Kč
Živé ploty v zahradě - 20%
Živé ploty nejsou jen stříhané zeravy, lidově zvané túje. Živé ploty mohou být mnohem pestřejší, mohou kvést a během roku měnit svou barvu. Lze je tvarovat do pravidelných geometrických tvarů, nebo nechat volně růst.
dům a zahrada
Ukázky

Živé ploty v zahradě

118 Kč
94 Kč
Pěstujeme citrusy v našich podmínkách - 20%
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
81 Kč
Aby vás rostliny milovaly - 20%
Jakmile začnete pečovat o rostliny, naučíte se lépe starat i sami o sebe, své blízké i naši planetu. Vydejte se do světa rostlin a objevte, jak si můžete začít vytvářet svůj vlastní zelený koutek - a to jak doma, tak v mysli a v srdci.
dům a zahrada
Ukázky

Aby vás rostliny milovaly

279 Kč
223 Kč
Rambo na vodítku - 20%
Srozumitelně vyložené důvody, v čem spočívá mechanismus agresivního chování, jaké jsou jeho projevy a nabídka konkrétních návodů, jak a co trénovat, aby si pes a jeho majitel společné vycházky konečně užívali v pohodě.
dům a zahrada
Ukázky

Rambo na vodítku

186 Kč
149 Kč
Dřevěné terasy - 20%
Terasy z dřevěných materiálů vynikají mnoha přednostmi. Poskytují nám teplo a pohodlí a zároveň jsou atraktivním prvkem zahradní architektury.
dům a zahrada
Ukázky

Dřevěné terasy

195 Kč
156 Kč
Problémové chování psů - 20%
(1x)
V knize se dozvíte nejen to, jak se pes naučí třeba pouhé přivolání, ale hlavně zjistíte, jak řešit případné problémové chování svého psa.
dům a zahrada
Ukázky

Problémové chování psů

159 Kč
127 Kč
Dřevěné fasády - 20%
Kniha se zabývá praktickými zásadami projekce, konstrukce a realizace dřevěných fasád a je určena praktikům, stavebníkům a zájemcům o výstavbu a rekonstrukci fasád rodinných domů i veřejných staveb.
dům a zahrada
Ukázky

Dřevěné fasády

229 Kč
183 Kč
Psychologie architektury - 20%
Bydlení zajímá snad všechny a všichni máme na uspořádání svého nejbližšího prostředí nějaký názor, chodíme rádi okukovat, inspirovat se či vybírat pěkné věci do obchodů.
dům a zahrada
Ukázky

Psychologie architektury

271 Kč
217 Kč
Jak vypěstovat květnatou louku - 20%
Květnatá louka je domácím, přírodě blízkým porostem. Nabízí alternativu pro ty, kteří více než o často sekaný trávník stojí o pestrý a druhově různorodý prostor k odpočinku v přírodě.
dům a zahrada
Ukázky

Jak vypěstovat květnatou louku

127 Kč
102 Kč
Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny - 20%
Odvodňovací systémy byly a stále jsou nejdůležitější součástí každé stavby. S anglickými dvorky se setkáváme už u historických staveb a pořád jsou výborným opatřením proti vnikání vody do zdiva.
dům a zahrada
Ukázky

Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny

135 Kč
108 Kč
Pergoly a přístřešky - 20%
(1x)
Pergola je nejobvyklejší malou zahradní stavbou. Slouží jako opora pro růst popínavých rostlin nebo vymezuje zahradní zákoutí určené k příjemnému posezení s rodinou či přáteli, případně ji lze využít jako přístřešek pro auto.
dům a zahrada
Ukázky

Pergoly a přístřešky

135 Kč
108 Kč
Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům - 20%
Nová publikace z edice Česká zahrada je průřezem nejznámějších škůdců a nejčastějších onemocnění u nás pěstovaných rostlin. Poslouží především zahrádkářům, drobným pěstitelům a může být i dobrou učební pomůckou pro studenty zahradnických škol a učilišť.
dům a zahrada
Ukázky

Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům

118 Kč
94 Kč
Poruchy a rekonstrukce zděných staveb - 20%
Kniha pro odborníky zabývající se problematikou statických poruch a rekonstrukcí zděných konstrukcí, projektanty, dodavatele, investorské firmy, studenty vysokých škol stavebních.
dům a zahrada
Ukázky

Poruchy a rekonstrukce zděných staveb

288 Kč
230 Kč
Chov koček - 20%
(1x)
Po delší době se všem milovníkům koček dostává do rukou publikace, která se věnuje chovu koček v celé šíři. Vedle tradičních, zkušenostmi ověřených postupů v péči o kočky i o jejich odchovu tu najdou informace nanejvýš aktuální.
dům a zahrada
Ukázky

Chov koček

254 Kč
203 Kč
Pěstujeme a tvarujeme bonsaje - 20%
Kniha je napsána v prvé řadě pro běžného pěstitele. Reaguje na stále rostoucí zájem o východoasijské zahrady, jejichž součástí bonsaje nepochybně jsou.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstujeme a tvarujeme bonsaje

101 Kč
81 Kč
Sauna - 20%
Kniha je určená všem zájemcům o stavbu či zřízení sauny i o vlastní saunování.
dům a zahrada
Ukázky

Sauna

149 Kč
119 Kč
Zahradní krby a grily I - 20%
Kniha je určena těm, pro které je zahrada místem oddychu a společenských setkání, lidem, kteří si stavby provádějí sami i kteří si nechávají profesionálně zhotovit "oheň v zahradě".
dům a zahrada
Ukázky

Zahradní krby a grily I

101 Kč
81 Kč
Zahradní krby a grily II - 20%
Publikace navazuje na velmi úspěšnou knihu Zahradní krby a grily I. Popisuje konstrukci grilů a krbů, jejich použití a vhodná paliva. Podle návodných obrázků si může navrhnout nebo dokonce sestavit krb i stavitel amatér.
dům a zahrada
Ukázky

Zahradní krby a grily II

101 Kč
81 Kč
Zahradní jezírka a vodní rostliny - 20%
Autor je nejzkušenějším odborníkem na zakládání umělých vodních ploch u nás, uznávaný je i v zahraničí. V této knize využívá svých dlouholetých zkušeností při zakládání nádrží pomocí fólie, udílí rady, co je nutné vědět, ještě než se začne s výkopem.
dům a zahrada
Ukázky

Zahradní jezírka a vodní rostliny

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 182 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>