Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
dům a zahrada

Sklepy v zahradě - 20%
Chystáte se postavit na svém pozemku sklep pro rekreační nebo hospodářské účely? Nejste si jisti tím, co všechno taková stavba obnáší? Pak bude pro vás tato publikace užitečným pomocníkem.
dům a zahrada
Ukázky

Sklepy v zahradě

195 Kč
156 Kč
Zakládáme a udržujeme ekozahradu - 20%
Přírodní zahrady korespondují se současným zvyšujícím se zájmem o udržitelný způsob života. Snahou autora je ukázat, že zahrada není jenom bojištěm, kde se utkáváme se škůdci a plevelem.
dům a zahrada
Ukázky

Zakládáme a udržujeme ekozahradu

144 Kč
115 Kč
Kvítka v bytě - 20%
(2x)
Mohli bychom si nalhávat, že pokojová kvítka rostou jen z naší lásky. Mohli bychom vám poradit, jak ve tmavém bytě pěstovat světlomilnou rostlinu, a přesvědčivě vám namlouvat, že doma můžete mít kvítka bez péče…
dům a zahrada
Ukázky

Kvítka v bytě

279 Kč
223 Kč
Příručka kosení - 20%
Kosa je elegantní a vysoce účinný nástroj, který šetří přírodu, nezapáchá a nedělá příšerný hluk.
dům a zahrada
Ukázky

Příručka kosení

199 Kč
159 Kč
Štěkání - 20%
Norská chovatelka a cvičitelka psů Turid Rugaas, která zmapovala a začala jako první v praxi užívat tzv. konejšivé signály, publikuje v této knize vše, co objevila během svých snah o pochopení psího štěkání a jeho užití ve výcviku.
dům a zahrada
Ukázky

Štěkání

109 Kč
87 Kč
Kachlové sporáky nejen s teplovodním výměníkem - 20%
Autor, který má za sebou dlouholetou praxi se stavbami kamen, popisuje krok za krokem postup prací u běžného kachlového sporáku i zmíněného sporáku s teplovodním výměníkem.
dům a zahrada
Ukázky

Kachlové sporáky nejen s teplovodním výměníkem

237 Kč
190 Kč
Rekonstrukce elektroinstalace - 20%
Publikace řeší jednotlivé postupy a prvky, které je při práci nutné použít zejména z hlediska stavby a rekonstrukce. Zahrnuje mimo jiné základní pokyny pro kladení vedení a montáž přístrojů.
dům a zahrada
Ukázky

Rekonstrukce elektroinstalace

144 Kč
115 Kč
Poznáváme homeopatii - 20%
Jste hrdým majitelem pejska nebo kočičky? Pokud ano, jistě chcete pro vašeho chlupatého člena rodiny tu nejlepší péči. Kniha je reakcí na stále se zvyšující zájem chovatelské veřejnosti o homeopatickou léčbu.
dům a zahrada
Ukázky

Poznáváme homeopatii

135 Kč
108 Kč
Udírny - 20%
Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích.
dům a zahrada
Ukázky

Udírny

186 Kč
149 Kč
Stavíme dům ze dřeva - 20%
Kniha, jejímž autorem je zkušený stavitel v oboru dřevostaveb, je určena nejen potenciálním stavebníkům rodinných domů, ale klade si za cíl oslovit také širokou stavební veřejnost.
dům a zahrada
Ukázky

Stavíme dům ze dřeva

118 Kč
94 Kč
Chov japonských křepelek - 20%
(1x)
Kniha obsahuje základní a zajímavé informace a také vlastní zkušenosti z mého chovu japonských křepelek. V knize se seznámíte se všemi aspekty chovu.
dům a zahrada
Ukázky

Chov japonských křepelek

199 Kč
159 Kč
Lidé a psi: Střet kultur - 20%
(1x)
Tato jedinečná publikace nabízí čtenářům nejen čtivě napsaná zamyšlení nad psí povahou a jejich vztahem k okolnímu světu, ale také spoustu užitečných rad, jak psy cvičit a jak jim lépe porozumět.
dům a zahrada
Ukázky

Lidé a psi: Střet kultur

199 Kč
159 Kč
Léčivé rostliny na naší zahradě - 20%
Kniha o léčivých rostlinách je určena všem, kdo se zajímají o léčivé bylinky, a to nejen z pěstitelského hlediska, ale také z hlediska jejich významu jako koření, zdroje vonných látek a látek s léčebným účinkem.
dům a zahrada
Ukázky

Léčivé rostliny na naší zahradě

149 Kč
119 Kč
Voda a kanalizace v domě a bytě - 20%
Kniha pojednává o rekonstrukcích a novém zřizování vodovodu a kanalizace v bytových a rodinných domech, rekreačních chatách a chalupách.
dům a zahrada
Ukázky

Voda a kanalizace v domě a bytě

110 Kč
88 Kč
Inteligentní hry pro vašeho psa - 20%
Pejsci, tak jako my lidé, potřebují cvičit, aby byli zdraví a v kondici. Málokoho ale napadne, že je důležité procvičovat i inteligenci vašeho domácího společníka.
dům a zahrada
Ukázky

Inteligentní hry pro vašeho psa

189 Kč
151 Kč
Průvodce bytového designéra - 20%
Kniha Průvodce bytového designéra je určena nejen budoucím interiérovým návrhářům, ale všem, kteří mají chuť podívat se pod pokličku profesionálům a využít získané informace při zařizování svého bytu či domu.
dům a zahrada
Ukázky

Průvodce bytového designéra

369 Kč
295 Kč
Začínáme včelařit - 20%
Když se řekne „pilná jako včelička“, mnohdy si ani neumíme představit, co taková včelka během svého krátkého života stihne. Kvůli jednou kilogramu medu nalétá tisíce kilometrů.
dům a zahrada
Ukázky

Začínáme včelařit

186 Kč
149 Kč
Zahradní rybníčky, potůčky a koupací jezírka - 20%
Rybníčky, koupací jezírka, potůčky s vodopádem nebo mokřady v zahradě jsou přínosem pro lidi, rostliny i zvířata. Jak postupovat při jejich stavbě, vyvarovat se chyb a pečovat o ně s minimální námahou vám poradí autor s bohatými zkušenostmi.
dům a zahrada
Ukázky

Zahradní rybníčky, potůčky a koupací jezírka

254 Kč
203 Kč
Voda v domě a na chatě - 20%
Publikace je zaměřena na způsoby hospodaření se všemi používanými druhy vod, srážkovou, šedou z praní a umývání, odpadní hnědou, splaškovou včetně zneškodňování a využití bioodpadů, produkovaných v těchto zařízeních.
dům a zahrada
Ukázky

Voda v domě a na chatě

135 Kč
108 Kč
Štukatérství - 20%
Na našem současném trhu ojedinělá publikace, přinášející zevrubnou informaci o štukatérském oboru, jehož největší rozkvět byl v českých zemích v 18. století. Nicméně toto pozoruhodné umělecké řemeslo přežilo až do současnosti.
dům a zahrada
Ukázky

Štukatérství

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 182 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>