Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
psychologie

Antropoložka na Marsu - 20%
(2x)
Doktor Oliver Sacks na své průzkumné cestě za poznáním mozku a lidské psychiky tentokrát opustil nemocnici a vydal se za svými pacienty do prostředí, kde opravdu žijí.
psychologie
Ukázky

Antropoložka na Marsu

165 Kč
132 Kč
Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky - 20%
(2x)
Proč a jak reaguje tělo na psychickou zátěž? Proč své tělo zneužíváme? Kdo nese vinu za psychosomatické onemocnění? Proč máme strach z psychoterapie?
psychologie
Ukázky

Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky

119 Kč
95 Kč
Probouzení zranitelnosti - 20%
V knize Probouzení zranitelnosti americký psychiatr a žák Mistra Osha Krishnananda spolu se svojí partnerkou Amanou Trobe popisují, jak jsou náš život a naše vztahy ovlivňovány naším vnitřním dítětem.
psychologie
Ukázky

Probouzení zranitelnosti

180 Kč
144 Kč
Jak žít s neurózou - 20%
(1x)
Čtvrté rozšířené vydání úspěšné knížky, která informuje o tom, jaké jsou příčiny a příznaky neurotických poruch a jak se tyto poruchy léčí a jak neurózám předcházet.
psychologie
Ukázky

Jak žít s neurózou

95 Kč
76 Kč
Dějiny psychologie - 20%
(1x)
Psychologie citlivě reaguje na předmět svého vědeckého zkoumání, kterým je lidská mysl a její proměny v prudce se vyvíjejícím světě.
psychologie
Ukázky

Dějiny psychologie

424 Kč
339 Kč
Tajemství řeči těla - 20%
(1x)
Odhalte skutečné záměry všech lidí, se kterými se potkáte!
psychologie
Ukázky

Tajemství řeči těla

254 Kč
203 Kč
Červená královna - 20%

Červená královna je poutavě napsaná encyklopedie nejnovějších vědeckých názorů na lidskou přirozenost.

psychologie
Ukázky

Červená královna

249 Kč
199 Kč
Méně mít, více žít - 20%
(2x)
Kniha je inspirací pro každého, kdo chce žít jinak než dosud – bez velkého množství věcí kolem sebe, zato s více zážitky v životě.
psychologie
Ukázky

Méně mít, více žít

254 Kč
203 Kč
Královna děsu aneb Panická porucha - 20%
(4x)
Cílem ediční řady „Destigma“ je změnit pohled na psychické problémy, jako je např. syndrom vyhoření, deprese, různé typy závislostí či poruchy příjmu potravy. Druhý svazek nazvaný Královna děsu je věnován panické poruše – diagnóze obvyklejší, než by se mohlo na první pohled zdát.
psychologie
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

209 Kč
167 Kč
Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
psychologie
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
Být sama sebou - 20%

Poznat svou hodnotu, najít vlastní cestu. Autobiografie Veroniky Vieweghové. Člověk může snadno ztratit kontakt s vlastní podstatou, a pokud žije se slavným partnerem, platí to dvojnásob. Veronika Vieweghová si touto zkušeností prošla, aby nakonec zjistila, že by nikdy neměla zapomínat na vlastní touhy a sny.

psychologie
Ukázky

Být sama sebou

249 Kč
199 Kč
Těhotná panna - 20%
Uznávaná jungiánská psychoterapeutka Marion Woodmanová se ve své knize zabývá především trnitou cestou, kterou žena musí projít, aby dosáhla skutečné samostatnosti a svobody.
psychologie
Ukázky

Těhotná panna

238 Kč
190 Kč
Ticho - 20%
(3x)
Kniha věnovaná introvertům a jejich přednostem.
psychologie
Ukázky

Ticho

279 Kč
223 Kč
Pravidlo pěti vteřin - 20%
V této knize se dozvíte, jak se efektivně rozhodovat v různých oblastech běžného života. Už jako malí dostáváme od rodičů různé rady, jak se chovat a jak být lepší. To pokračuje i ve škole a v zaměstnání.
psychologie
Ukázky

Pravidlo pěti vteřin

209 Kč
167 Kč
Úvod do psychologie - 20%
Vyhledávaná publikace s didaktickou pečlivostí charakterizuje stěžejní psychologické pojmy a zároveň čtenáře seznamuje s historií i aktuálním směřováním oboru.
psychologie
Ukázky

Úvod do psychologie

339 Kč
271 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
psychologie
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Aspergerův syndrom - 20%
Navenek vypadají stejně jako všichni ostatní, ale jejich nitro skličuje neschopnost porozumět okolnímu, pro ně komplikovanému a nevyzpytatelnému světu plnému nepředvídatelných emocí, reakcí a potřeb ostatních lidí.
psychologie
Ukázky

Aspergerův syndrom

110 Kč
88 Kč
Typologie volů - 20%

Proč zrovna já mám na ně vždycky takový štěstí? Typologie volů je humoristická příručka pro každou ženu, která si hledá partnera, ale i pro ty, které někdy zažily srážku s volem. Bez růžových brýlí, s lehkostí a velkou dávkou vtipu komentuje trendy současné vztahové džungle, dnešní LOVEní a randění.

psychologie
Ukázky

Typologie volů

209 Kč
167 Kč
Mít vše hotovo - 20%
(1x)
Nestíháte? Přetéká vám kalendář odsouvanými úkoly? Pokud jste na předchozí otázky odpověděli spíše kladně, tato kniha pro vás bude užitečná.
psychologie
Ukázky

Mít vše hotovo

279 Kč
223 Kč
Příběh lidského těla - 20%
(1x)
Příběh lidského těla brilantně osvětluje transformace, které přispěly ke klíčovým adaptacím těla: osvojení chůze po dvou; přechod na jinou než ovocnou stravu; opatřování potravy lovem a sběrem.
psychologie
Ukázky

Příběh lidského těla

329 Kč
263 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 438 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 22 > >>