Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
psychologie

Sedm principů spokojeného manželství - 20%
Máte-li v manželství či vztahu potíže (nebo je má někdo ve vašem okolí), případně se jen chcete „pojistit“ proti tomu, aby se vám vztah postupně neproměnil v nevyrovnané, prázdné a stresující soužití, je tato kniha přesně tím nástrojem, který hledáte
psychologie
Ukázky

Sedm principů spokojeného manželství

249 Kč
199 Kč
Královna a divoška - 20%
(1x)
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
psychologie
Ukázky

Královna a divoška

189 Kč
151 Kč
Vyhořet může každý - 20%
(2x)
„Takový pilný a šikovný, jak se vám to stalo?“ Syndrom vyhoření dokazuje, že pracovitost není jen ctnost. Práci na 150 % nikdo neocení. Moderátor Aleš Cibulka, mezzosopranistka Dagmar Pecková a sportovní reprezentantka Olga Šípková otevřeně přiznávají, jak je maximální nasazení přivedlo do pekel.
psychologie
Ukázky

Vyhořet může každý

249 Kč
199 Kč
Psychometrika - 20%
Kniha se zabývá hlavními teoretickými přístupy k měření v psychologii, jakými jsou tzv. klasická teorie testů, teorie odpovědi na položku, teorie zobecnitelnosti atd.
psychologie
Ukázky

Psychometrika

343 Kč
274 Kč
Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše - 20%
(2x)
Kniha Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše je nedocenitelený návod k vytvoření hlubších a uspokojivých vztahů.
psychologie
Ukázky

Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše

169 Kč
135 Kč
Posvátná prostitutka - 20%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
psychologie
Ukázky

Posvátná prostitutka

198 Kč
158 Kč
Zázračný úklid - 20%
(1x)
Poznejte originální umění, díky němuž se spolehlivě zbavíte nepořádku a náležitě si uspořádáte věci. Tato přesvědčivá knížka se právem stala ohromným bestsellerem po celém světě a vyšvihla se na první místo žebříčku New York Times. Proměňte svůj domov pomocí autorčiny inspirativní metody…
psychologie
Ukázky

Zázračný úklid

179 Kč
143 Kč
Sestup k bohyni - 20%
(1x)
Psycholožka Sylvia Brinton Perera ve své knize ukazuje, jak mohou dnes ženy znovu nalézt potlačené aspekty archetypického ženství a vydat se tak na cestu k vnitřní svobodě a celistvosti.
psychologie
Ukázky

Sestup k bohyni

169 Kč
135 Kč
Jedineční lidé - 20%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
psychologie
Ukázky

Jedineční lidé

198 Kč
158 Kč
Odpojený muž - 20%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
psychologie
Ukázky

Odpojený muž

424 Kč
339 Kč
Sova byla pekařova dcera - 20%
Tato kniha nabízí překvapivé vhledy do vztahů mezi individuačním procesem ženy a stavem jejího těla. Základní hypotézou, kterou autorka přesvědčivě předkládá, je to, že problémy s váhou a příjmem potravy mají často skrytý význam.
psychologie
Ukázky

Sova byla pekařova dcera

198 Kč
158 Kč
Průvodce pro vysoce citlivé lidi - 20%
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...
psychologie
Ukázky

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

297 Kč
238 Kč
V obklíčení idiotů - 20%
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
psychologie
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
223 Kč
Stín v nás - 20%
Ten, kdo si neuvědomuje vlastní stín, ho často promítá na druhé – třeba na cizince. Integrovat vlastní stín znamená překonat úzkost a paradoxně jí odebrat sílu.
psychologie
Ukázky

Stín v nás

223 Kč
178 Kč
Jak sbalit ženu 2.0 - 20%
(3x)
Praktická příručka technologie lovu - aktualizované a doplněné vydání s cvičebnicí.
psychologie
Ukázky

Jak sbalit ženu 2.0

189 Kč
151 Kč
Jak se asertivně prosadit - 20%
(1x)
Mnoho lidí vyhledává psychiatrickou nebo psychologickou pomoc i v případech, kdy by si své problémy mohli vyřešit sami. Mohli by je dokonce vyřešit dříve, než se nakupí do takového množství, že se stávají nepřehlednými.
psychologie
Ukázky

Jak se asertivně prosadit

161 Kč
129 Kč
Ticho promlouvá - 20%
(1x)
Když se spojíme s tichem ve svém nitru, tak překročíme hranice své aktivní mysli a objevíme hloubku klidu a spokojenosti. S tímto poselstvím se seznámili čtenáři na celém světě v Tolleově první knize Moc přítomného okamžiku.
psychologie
Ukázky

Ticho promlouvá

259 Kč
207 Kč
Základy BDSM pro začátečníky - 20%
(1x)
Příručka Základy BDSM pro začátečníky, psaná velmi čtivou a srozumitelnou formou autorkou, jež se dvacet let pohybuje v tomto pestrém světě, vám poskytne popis všech rolí, odlišných vztahů v BDSM, běžně používaných termínů a ještě mnohem více.
psychologie
Ukázky

Základy BDSM pro začátečníky

99 Kč
79 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden - 20%
(2x)
Peníze mají hodnotu jen tehdy, pokud máte čas si je užít. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou Vám k ničemu...
psychologie
Ukázky

Čtyřhodinový pracovní týden

279 Kč
223 Kč
Když jde o muže - 20%
(4x)
Hledáte spřízněnou duši, nebo se jen pokoušíte přimět manžela, aby vynášel odpadky? Stále znovu narážíte na zvláštní chování mužů, kterému nerozumíte, a ptáte se: „Proč to dělají?“
psychologie
Ukázky

Když jde o muže

188 Kč
150 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 438 položek
<< < 1 2 3 4 .. 22 > >>