Nejprodávanější tituly v roce 2020
partnerství

Zvíře nadržené - 11%
Deset kapitol knihy Zvíře nadržené neobchází žádná tabu již proto, že si je autor nepřipouští. Zdaleka si nevšímá jen různých forem párového soužití, ale také toho, kde jsou v sexu hranice normality a kdy je třeba mluvit o sexuálním nebezpečí.
partnerství

Zvíře nadržené

158 Kč
140 Kč
Experimentální atlas mužů - 11%
Toho doma nechci!... aneb vyhněte se osudovému omylu!
partnerství

Experimentální atlas mužů

224 Kč
199 Kč
Jak na vztahy - 11%
(1x)
Zamyšlení nad výrokem psychologa Christophera Ryana: „Ani miliony let neučinily ze všech mužů chlípné sprosťáky a ze žen falešné zlatokopky, ale amorálním působením evoluce vznikl živočišný druh, který nedokáže svá tajemství udržet pod pokličkou..."
partnerství

Jak na vztahy

252 Kč
224 Kč
Partnerské vztahy aneb Co očekává žena od muže a muž od ženy - 11%
(1x)
Kniha bez zábran o sexu, o tom, po čem touží žena a co očekává muž. Navazuje na knihy Zdenky Blechové o partnerských vztazích - viz kniha Osudový partner, Duchovní partner a Partnerské vztahy v dnešní době.
partnerství

Partnerské vztahy aneb Co očekává žena od muže a muž od ženy

324 Kč
288 Kč
O lásce - 11%
Všichni v sobě máme zárodky lásky.
partnerství

O lásce

251 Kč
223 Kč
Rozchod jako nový začátek - 11%
Jak projít rozchodovým procesem až do jeho skutečného ukončení a jak se na celou situaci podívat s jistým nadhledem?
partnerství

Rozchod jako nový začátek

233 Kč
207 Kč
Číše a meč, agrese a láska - 41%
(3x)
Riane Eislerová vypráví příběh začínající tisíce let předtím, než kam sahá nám známá historie. Příběh o tom, jak původně partnerské směřování západní civilizace odbočilo na násilnou cestu nadvlády a dominance, která trvala pět tisíc let.
partnerství
Ukázky

Číše a meč, agrese a láska

318 Kč
189 Kč
Tantra: Milování duší - 11%
Tantra fascinuje milióny lidí na celém světě pro svůj hluboký a posvátný přístup k sexualitě, který ctí indické a tibetské tradice. V této knize uznávaný učitel tantry Somananda Moses Maimon odhaluje tajemství tantrického sexu, která vám vyrazí dech.
partnerství
Ukázky

Tantra: Milování duší

410 Kč
364 Kč
Posvátnost sexuality - 11%
Tantrismus je jedinou starobylou filozofií, jež přežila veškeré dramatické historické otřesy, invaze a vlivy, a dostává se k nám prostřednictvím nepřerušeného předávání od mistra k žákovi.
partnerství
Ukázky

Posvátnost sexuality

284 Kč
252 Kč
Pozitivní inteligence - 11%
Přelomová kniha, která vám pomůže vést šťastnější život.
partnerství

Pozitivní inteligence

359 Kč
319 Kč
Tantrická masáž - 11%
Tantrické masáže se vyznačují smyslnými doteky a pečlivými cvičeními. Pomocí jednoduchých technik zažijete novou formu intimity a ponoříte se do kouzla eroticky svůdného momentu.
partnerství

Tantrická masáž

448 Kč
398 Kč
Manuál k soužití s problémovým partnerem - 11%
(2x)
Někdy slýcháme rezignované nebo podrážděné postesknutí: „On je v něčem báječný, ale žít se s ním nedá“ a obdobné: „Skvělá ženská, ale vydržet s ní nejde“. Taková hodnocení souvisí s velmi svéráznými rysy posuzovaných.
partnerství

Manuál k soužití s problémovým partnerem

252 Kč
224 Kč
Dobrá zpráva o sexu a manželství - 20%
Předností Dobré zprávy o sexu a manželství – kromě její „dobré zprávy“, tedy vysvětlení, jaká je úloha lidské sexuality a manželství v Božím plánu – je její praktické uspořádání. Většina textu je napsána formou otázka-odpověď.
partnerství
Ukázky

Dobrá zpráva o sexu a manželství

105 Kč
84 Kč
Od iluzí k lásce - 20%
(1x)
Krishnananda Thomas Trobe a jeho žena Amana Trobe i v této knize otevřeně předkládají cestu, která je vyvedla ze zajetí strachu a samoty, a dělí se o své niterné prožívání partnerského vztahu.
partnerství
Ukázky

Od iluzí k lásce

175 Kč
140 Kč
Sexuální dohody - 11%
Sexualita a vztahy jsou dvě nejdůležitější věci v našem životě. Pro ty, kdo touží přehodnotit svůj přístup k vlastní sexualitě a vztahům a změnit jejich strukturu, je tato kniha vynikajícím zdrojem informací.
partnerství
Ukázky

Sexuální dohody

225 Kč
200 Kč
Netrapte se po rozvodu - 20%
Je smutnou pravdou, že rozvod v moderní době postihuje čím dál tím víc rodin. To, co bylo ještě před několika desítkami let společností vnímáno jako opovrženíhodné či přímo nemožné, je dnes čímsi běžným.
partnerství
Ukázky

Netrapte se po rozvodu

186 Kč
149 Kč
Posvátné vztahy - 11%
Sexualita je jednou z ústředních kvalit naší duše, což nejlépe dokládá to, jak jsou utvořena naše fyzická a duchovní těla s jejich vrozeným sklonem k sexuálnímu projevu.
partnerství

Posvátné vztahy

437 Kč
388 Kč
Terapie sdílením 2: Valentýnská edice
(1x)
Ester Geislerová a Josefina Bakošová zahájily na sociálních sítích revoluci. Zveřejnily několik mrazivých a zároveň cynický úsměv vzbuzujících vět, kterými se jistý muž rozešel s jejich kamarádkou.
partnerství

Terapie sdílením 2: Valentýnská edice

239 Kč
Jak rozdojit kozla - 11%
Kniha „ Jak rozdojit kozla „ je praktickým návodem, jak získat od mužů vše, po čem žena touží. Ať už se jedná o lásku, porozumění , ale i obdiv nebo dárečky , kterými jí muž projevuje svůj vztah.
partnerství

Jak rozdojit kozla

351 Kč
312 Kč
Sex v pěti dílech světa - 11%
(1x)
Významný český cestovatel Miloslav Stingl tentokrát zvolil poněkud jiný pohled - svých bohatých cestovatelských zkušeností využil k vytvoření poutavého vyprávění o milostných a sexuálních praktikách na pěti kontinentech.
partnerství

Sex v pěti dílech světa

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 167 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>