Nejprodávanější tituly v roce 2020
detektivky

Vražda za oponou - 20%

Ve špatný čas na špatném místě.  Jak snadno se z pohodového léta s příchutí piva a bohémské atmosféry stane detektivní vyšetřování? A jak se vypořádat s tím, že se ocitnete v roli hlavního podezřelého?

detektivky
Ukázky

Vražda za oponou

199 Kč
159 Kč
Všechny krásné lži
(1x)
Místo toho, aby si Harry Ackerson užíval na svých promocích, vrací se domů na pohřeb svého otce Billa. Zmáhá ho smutek, i přesto si ale všímá zvláštních detailů, které se kolem něj dějí. Kdo je záhadná žena, která se objevila na Billově pohřbu?
detektivky

Všechny krásné lži

134 Kč
Zločin slečnám nesluší - 20%
(1x)
Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie. Přiznejme si, že život na dívčí internátní škole může být celkem nuda. Možná právě proto se Daisy Wellsová a Hazel Wongová rozhodnou založit tajný detektivní klub.
detektivky
Ukázky

Zločin slečnám nesluší

209 Kč
167 Kč
Ďáblova lest - 11%
Studentka archeologie jen náhodou unikne podivné smrti a je nalezena v posttraumatickém šoku. Zakrvácený oděv a tajemné magické symboly, které jí kdosi namaloval na tělo krví, nasvědčují, že nepůjde o obvyklý kriminální případ.
detektivky

Ďáblova lest

179 Kč
159 Kč
Deník mého mizení - 11%
(1x)
Uprostřed hluboké zimy klopýtá lesem u švédského Ormbergu osamělá žena. Paže má pokryté škrábanci, nohy bosé a nepamatuje si, kdo je.
detektivky

Deník mého mizení

179 Kč
159 Kč
Doteky hněvu - 11%
Jako je tomu u toho autora vždy, i tentokrát nás v osmi strhujících příbězích zavádí na různá místa naší vlasti a také leckde ve světě.
detektivky

Doteky hněvu

179 Kč
159 Kč
Jasnozřivost - 11%
Alice Šíma opět na stopě zločinu! Druhý díl detektivní série s geniální šachistkou.
detektivky

Jasnozřivost

269 Kč
239 Kč
Jeho slovo je zákon - 20%
(1x)
Je leden. Na scéně jsou detektivové Steve Carella z 87. revíru a jeho partner Bert Kling. Jak rozkrývají případ, začíná být jasné, že mrtvoly jsou oběti pouliční války gangů mladistvých.
detektivky
Ukázky

Jeho slovo je zákon

139 Kč
111 Kč
Kriminální příběhy Johna G. Reedera - 20%
Zločin bují i ve staré dobré Anglii. Inspektor Reeder, trochu suchar a pedant, vstupuje na scénu.
detektivky
Ukázky

Kriminální příběhy Johna G. Reedera

199 Kč
159 Kč
Nelítostná vražda
Na procházce se psem najde muž pod bohunickým dálničním přivaděčem v jezírku, kterým protéká potok Čertík, mrtvolu mladé ženy. Kriminalisté brněnské mordparty zjistí, že žena byla zavražděna zvlášť surově ...
detektivky
Ukázky

Nelítostná vražda

169 Kč
Paní z šedivého domu - 20%
Král české detektivky Eduard Fiker, tentokrát ve stylu Edgara Wallace.
detektivky
Ukázky

Paní z šedivého domu

290 Kč
232 Kč
Poslední zastávka Peklo
V kláštereckém zámeckém parku je nalezeno tělo mladé dívky a vedle ní podivný vzkaz pro policii. Vyšetřování se opět ujímají kriminalisté Petr Beránek a Šárka Jermanová. Oba policisty čeká zběsilý hon na vraha, který za sebou nechává další oběti...
detektivky
Ukázky

Poslední zastávka Peklo

169 Kč
Promlčení - 11%
(3x)
Detektivní román o zločinech, které dlouho spaly za hraničním pásmem. Když se k jedné složce s podezřelou smrtí připojí druhá, rozhodne se mladý detektiv Tomáš Volf vyzpovídat člověka, který se tehdy vyšetřování účastnil: bývalého úředníka ministerstva vnitra.
detektivky

Promlčení

224 Kč
199 Kč
Půlnoc - 11%
Ve 3. dílu detektivní série se ocitáme na univerzitě v Uppsale, uprostřed bezstarostného studentského večírku. Atmosféra se ale naprosto změní, když jsou během několika dní dvě studentky znásilněny. Krátce nato je nalezena třetí, uškrcená dívka.
detektivky

Půlnoc

314 Kč
279 Kč
Sherlock Holmes ve státních službách - 11%
Čtyři mikrofony, u kterých se střídají herci, kout pro ruchaře a muzikanti strčení v díře ... Naposledy se takhle u nás rozhlasová hra vysílala v roce 1948. Retro spojení snad nejklasičtější detektivky a dřevního způsobu natáčení.
detektivky

Sherlock Holmes ve státních službách

206 Kč
183 Kč
Spala jsem s vrahem, pane štábní!
I tato "zelená detektiva", jako ty předešlé historicky věrně a čtivě popisuje případy z 1. republiky, které v nelehké době třicátých let minulého století řešila už legendární písecká četnická pátračka v čele se štábním kapitánem Votrubou...
detektivky
Ukázky

Spala jsem s vrahem, pane štábní!

169 Kč
Šest případů Sherlocka Holmese - 20%
Šest historických nahrávek Československého rozhlasu. V dramatizovaných povídkách Barvíř na penzi, Podnájemnice v závoji, Tři Garridebové, Umírající detektiv, Vyděrač a Žlutá tvář hrají Jiří Tomek, Jaroslav Kuneš, Jiří Samek, Václav Neužil a další.
detektivky
Ukázky

Šest případů Sherlocka Holmese

290 Kč
232 Kč
Třikrát zločin - 11%
Osud prvních dvou novel z knihy Třikrát zločin (Případ pana Pontiho a Případ potenciálního primáře) nebyl jednoduchý. Poprvé je vydalo nakladatelství MatfyzPress MFF UK na přelomu tisíciletí.
detektivky
Ukázky

Třikrát zločin

260 Kč
231 Kč
Tygr - 11%
V prosinci roku 1997 se v okolí zapadlé vísky v Přímoří na ruském Dálném východě potuloval obrovský tygr. Místní obyvatelé, pro které je tajga často jediným zdrojem obživy, tygry respektují a vědí, jak s těmito nevyzpytatelnými vládci tajgy vycházet.
detektivky

Tygr

269 Kč
239 Kč
V pasti lží - 11%
(4x)
Cass si konečně dala svůj život do pořádku, je šťastně vdaná a pracuje jako učitelka. Jedné deštivé noci se ale na neosvětlené lesní cestě stane něco, co jí převrátí život naruby.
detektivky

V pasti lží

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 901 - 920 z 1000 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 48 .. 50 > >>