Nejprodávanější tituly v roce 2020
rodina a dítě

Mami, típni to! - 11%
(1x)
Už je to tutovka! Osmiletá Pepina Karásková se konečně dočká sourozence. Na takovou událost se musí připravit, a tak si pročítá knížku o tom, jak děti přicházejí na svět.
rodina a dítě

Mami, típni to!

179 Kč
159 Kč
Mámo, už to zvládnu samo! - 20%
Samostatné, sebevědomé, spokojené. Je to báječný pocit, když vidíte, že vaše dítě je schopné zvládat životní situace, navazovat vztahy, překonávat překážky, zažívat úspěch, rozvíjet svůj talent, samostatně se rozhodovat, nebýt závislé na čemkoli a na komkoli, užívat si svůj život, žít šťastně a spokojeně.
rodina a dítě
Ukázky

Mámo, už to zvládnu samo!

99 Kč
79 Kč
Mateřství se mi stalo pastí
Pojmem „mateřská deprese“, který autorka sama definovala, dosud nebyl dostatečně popsán a odborně zkoumán a rozumí se jím dlouhodobý depresivní stav, jímž průběžně trpí matky malých dětí s predispozicí k depresi (na rozdíl od poporodní deprese).
rodina a dítě

Mateřství se mi stalo pastí

134 Kč
Metodik prevence a jeho role na základní škole - 11%
Jak vypadá třídní kolektiv v současné škole a jak se se změnami ve společnosti vypořádat v praxi? Jaká je při tom role školního metodika prevence? Jaké možnosti v praxi vůbec má? To jsou jen některé z otázek, na které tato publikace odpovídá.
rodina a dítě

Metodik prevence a jeho role na základní škole

243 Kč
216 Kč
Moje první zahrádka - 11%
Víte, jak vypěstovat řeřichu? Jak správně pečovat o dýni?
rodina a dítě

Moje první zahrádka

224 Kč
199 Kč
Můj prima den na farmě - 11%
Na farmě je stále spousta práce. Je potřeba orat, sadit, sklízet nebo sekat trávu či obilí a starat se o domácí zvířata. Všechnu tuto práci lidem ulehčují všelijaké pracovní stroje a nástroje.
rodina a dítě

Můj prima den na farmě

143 Kč
127 Kč
Můj prima den na letišti - 11%
Letiště je velmi zajímavé místo. Nejen, že tady přistávají a odlétají letadla všech velikostí, ale je tu k vidění i mnoho jiných strojů a přístrojů. Kromě pilotů a letušek se o provoz na letišti starají i další lidé.
rodina a dítě

Můj prima den na letišti

143 Kč
127 Kč
Pohádkové cvičení nejen pro předškoláky - 11%
Autorka, zkušená cvičitelka předškoláků a mladších školáků připravila praktické ukázky cvičebních jednotek a pohybových her, ve kterých jsou jednotlivá cvičení a hry popsány a doplněny roztomilými názornými obrázky..
rodina a dítě

Pohádkové cvičení nejen pro předškoláky

179 Kč
159 Kč
Pohádky pro nejmenší - 10%
Sbírka pracovních listů „Pohádky pro nejmenší“ (3. díl) navazuje na sbírky „Moje první čtení” (1. díl) a „Příběhy pro malé čtenáře” (2. díl).
rodina a dítě

Pohádky pro nejmenší

86 Kč
77 Kč
Postav si svou raketu
S touto knihou se dozvíš nejen spoustu zajímavostí a faktů o cestování do vesmíru, ale můžeš si vytvořit i svou vlastní kolekci čtyř úžasných modelů.
rodina a dítě

Postav si svou raketu

89 Kč
Tangramy - 11%
Tangramy jsou starobylé skládanky pocházející Číny, kterými se prý bavil i Napoleon Bonaparte a které skládají už celé generace.
rodina a dítě

Tangramy

179 Kč
159 Kč
Třída zpívá ÍÁÍÁ - 11%
Publikace volně navazuje na sešit Slovo, slovo slůvko, slovíčko, honem poběž, písničko! Přináší metodický materiál pro rozvoj fonematického uvědomování a elementárních pěveckých dovedností předškolních a mladších školních dětí.
rodina a dítě

Třída zpívá ÍÁÍÁ

161 Kč
143 Kč
Úžasná doba dinosaurů - 11%
Představujeme vám dvacet úžasných dinosaurů ze tří prehistorických období.
rodina a dítě

Úžasná doba dinosaurů

269 Kč
239 Kč
Hledej a najdi - Vozidla - 11%
Najdi více než 1000 různých předmětů schovaných v obrázcích. Procvičuj své smysly nad rozmanitými výjevy ze světa dopravních vozidel.
rodina a dítě

Hledej a najdi - Vozidla

134 Kč
119 Kč
Jedeme do školy - 20%
Připravte své dítě na vstup do první třídy. S touto atraktivně ilustrovanou knížkou to půjde hravě a s radostí. Na každé straně na děti čeká spousta obrázků a úkolů. Procvičí si znalosti barev, tvarů, prostorovou orientaci, základní počty...
rodina a dítě
Ukázky

Jedeme do školy

161 Kč
129 Kč
Kulíšek jde do školy - 11%
Titul Kulíšek jde do školy je určen malým předškolákům. Veselý pejsek Kulíšek je s sebou vezme za svými dobrodružstvími, při kterých si hravou formou procvičí jemnou motoriku a upevní i další dovednosti potřebné při vstupu do 1. třídy ZŠ.
rodina a dítě

Kulíšek jde do školy

98 Kč
87 Kč
Kvízy a hlavolamy, 6-7 let – Zábava na cesty
Edice Kvízy a hlavolamy přináší inteligentní zábavu pro malé i velké školáky, ale také pro jejich rodiče nebo jiné dospěláky. Čtyři knížky zábavných a záhadných úkolů určené primárně dětem ve věku 6–10 let.
rodina a dítě
Ukázky

Kvízy a hlavolamy, 6-7 let – Zábava na cesty

134 Kč
Zobrazuji 941 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 > >>