Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
beletrie

Péct, milovat a žít - 20%
(1x)
Josef Maršálek je navzdory svému mládí velice úspěšný a světově proslulý cukrář.
beletrie
Ukázky

Péct, milovat a žít

299 Kč
239 Kč
Rok zázraků
Svazek reportáží světoznámého britského historika, politologa a publicisty představuje jedinečné zachycení převratných událostí roku 1989, tak jak postupně zasáhly čtyři středoevropské komunistické režimy včetně tehdejšího Československa.
beletrie
Ukázky

Rok zázraků

158 Kč
Sedm let v Africe
(2x)
Skutečný příběh přináší čtenářům syrovou výpověď o drsném životě na africkém kontinentu.
beletrie
Ukázky

Sedm let v Africe

238 Kč
Takhle jsem si to teda nepředstavovala - 20%
(1x)

Humorné povídky o tom, že rodina a láska vám nedají pokoj ani ve stáří Pro všechny optimisty, kteří se aspoň jednou stěhovali, aspoň jednou rekonstruovali, stavěli, neustále něco opravovali, milovali a trápili se. A pro všechny, kteří se pořád smějí, i když si to teda představovali úplně jinak.

beletrie
Ukázky

Takhle jsem si to teda nepředstavovala

249 Kč
199 Kč
Ve stínu magie - 20%
Magie je bezvadná věc. Můžete si přičarovat štěstí, zdraví nebo sukubu, která vám bude po vůli. Ale taky se všechno může v jednom okamžiku zvrhnout a vy proti sobě poštvete síly, které jsou tak staré a temné, že vás mohou přivést k šílenství.
beletrie
Ukázky

Ve stínu magie

299 Kč
239 Kč
Černá díra - 20%

Dvanáct let po znásilnění a vraždě mladé dívky v Hafnarfjörduru je v Reykjavíku objeveno pouzdro s poselstvím pro budoucí generace. V pouzdru se nacházejí deset let staré dopisy, v nichž školáci popisují, jak si představují Island v roce 2016.

beletrie
Ukázky

Černá díra

382 Kč
306 Kč
Dýka s hadem
(2x)
Čtvrté vydání bestselleru, který je úvodním dílem edice historických detektivních románů o Oldřichovi z Chlumu a jeho panošovi Otovi. Děj se odehrává v polovině 13. století za vlády českého krále Přemysla II Otakara.
beletrie
Ukázky

Dýka s hadem

199 Kč
Ve skříni - 20%
(4x)
Hlavní hrdinka nové prózy Terezy Semotamové žije v nespokojeném vztahu v cizině; po nevyjasněné smrti partnera se vrací do rodné země, kde však nemá kde žít (ostatně ani neví jak), a tak vezme zavděk skříní, kterou její sestra hodlá vyhodit.
beletrie
Ukázky

Ve skříni

159 Kč
127 Kč
Poločas rozpadu - 20%
(2x)
Volné pokračování románu Spad.
beletrie
Ukázky

Poločas rozpadu

259 Kč
207 Kč
Žila jsem s oddaným komunistou - 20%
(1x)
Jedná se o vysoce hodnotnou memoárovou literaturu, která odkrývá mnohé z našich nedávných dějin, především společenské a politické poměry v Československu padesátých a šedesátých let.
beletrie
Ukázky

Žila jsem s oddaným komunistou

149 Kč
119 Kč
Jáchymovští démoni
(3x)
Mladý rytíř Jiří Adam z Dobronína se stane písařem Královské komory a jeho úkolem je dohlížet na pořádek v Údolí svatého Jáchyma, kde se podařilo nalézt stříbro.
beletrie
Ukázky

Jáchymovští démoni

199 Kč
Nitranská brána smrti
(2x)
Při vojenském tažení do Horních Uher proti králi Štěpánovi obsadí vojska Přemysla II. Otakara Nitru. Zatímco hlavní síly pokračují v tažení, město dočasně spravuje zástupce českého krále Oldřich z Chlumu a má za úkol vypátrat ztracený relikviář.
beletrie
Ukázky

Nitranská brána smrti

199 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
beletrie
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Božský hráč - 20%
(1x)
Završení trilogie s panem Božským. Jediný muž, kterého si můžete vzít do postele, aniž by to tomu vašemu vadilo. Právě naopak. Maximálně uspokojivé čtení, které vašemu partnerovi usnadní práci.
beletrie
Ukázky

Božský hráč

198 Kč
158 Kč
Mega hustej nářez - 20%
(9x)
Napjatě očekávaný závěr trilogie Bratrstvo krve, který jeho autor dopsal v dešti kulek na své brazilské misi.
beletrie
Ukázky

Mega hustej nářez

229 Kč
183 Kč
Velký král Přemysl Otakar I
(8x)
První část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů.
beletrie
Ukázky

Velký král Přemysl Otakar I

299 Kč
Veronika se rozhodla zemřít - 20%
(9x)
Příběh světoznámého brazilského autora o mladé Veronice, která až v sanatoriu pro duševně choré začne bojovat o svůj život.
beletrie
Ukázky

Veronika se rozhodla zemřít

148 Kč
118 Kč
Poutník - Mágův deník - 20%
(5x)
První román světoznámého brazilského autora líčí neobyčejné putování za ztraceným mečem, cestu za vlastním osudem a nalézání životní síly.
beletrie
Ukázky

Poutník - Mágův deník

138 Kč
110 Kč
Pražský hřbitov - 20%
(27x)
Román Umberta Eca, v němž vystupuje řada historických postav (mj. S. Freud, A. Dumas) líčí na pozadí událostí 19. století vznik fiktivního konspiračního plánu, který začal žít vlastním životem. El. verze bez obrázků.
beletrie
Ukázky

Pražský hřbitov

199 Kč
159 Kč
Stín katedrály - 20%
(4x)
Pátý román spisovatele oceněného cenou Magnesia Litera. Nejznámější pražský chrám postihnou strašlivé události: na zdech se objevují znamení s rohy, v zamrzlých kropenkách se zrcadlí budoucnost a v relikviářích přibývají čerstvé ostatky neznámého původu.
beletrie
Ukázky

Stín katedrály

148 Kč
118 Kč
Zobrazuji 941 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 > >>