Nejprodávanější e-knihy v roce 2020

Revoluce
(1x)
Příběh se odehrává v Česku v letech 2006-2026 a dokonale zachycuje podivnou dobu, v níž žijeme. Dobu polopravd, lží, manipulace i nenávisti, kde se každý snaží najít své místo. Většina se přizpůsobí, ale najdou se i takoví, kteří hřbet neohnou.
Ukázky

Revoluce

349 Kč
Romance nad Seinou
(3x)
Jean-Luc Bauduin je bohatý aristokrat, rozhodnutý oženit se pouze s tou, jíž bude patřit jeho srdce. A pak přichází mladá krásná dívka, která tvrdí, že je Jean-Luc někým jiným a že si ji podle staré předmanželské smlouvy musí vzít za manželku.
Ukázky

Romance nad Seinou

109 Kč
Temný vzorec
(1x)
Doktor Theo Cray je proslulý tím, že za použití matematických metod dokáže vypátrat sériové vrahy. Jenže pak je vystaven působení patogenu ovlivňujícímu mozkovou činnost a vědomí, že má v těle virus, který z něj samotného může udělat zabijáka, mu zničí pověst i vyšetřování a on začne pochybovat...
Ukázky

Temný vzorec

269 Kč
Tři jablka spadlá z nebe
(8x)

Román arménské spisovatelky líčí podivuhodný a magický život horské vesnice kdesi v Arménii, jejíž obyvatelé, často podivíni odvyklí spojení s okolním světem, věří v kouzla a nadpřirozeno.

Ukázky

Tři jablka spadlá z nebe

179 Kč
Žena v polární noci
(6x)

„Všeho nech a přijeď za mnou!“ Právě tohle napsal své mladé ženě její manžel, který se v té době živil jako lovec kožešin na Západním Špicberku.

Ukázky

Žena v polární noci

230 Kč
Čarodějnice
(5x)
Ze statku nedaleko Fjällbacky zmizí za bílého dne čtyřletá Linnea. Na povrch vyplouvají tragické vzpomínky, před třiceti lety totiž ze stejného statku zmizela malá holčička, kterou později našli zavražděnou. Tehdy byly za její smrt odsouzeny dvě třináctileté kamarádky, vzhledem k věku však unikly vězení.
Ukázky

Čarodějnice

249 Kč
Inspektor s velkým ptákem - 30%
(5x)
Inspektor Prévit souhlasí s tím, že se stane volavkou a přiláká na sebe ty, kteří jsou přesvědčeni, že má u sebe něco, co se nemělo nikdy objevit na veřejnosti – flash disk. Atak mizí z povrchu země, mění si identitu, stěhuje se do malého městečka Ch
Ukázky

Inspektor s velkým ptákem

179 Kč
125 Kč
Jóga po celý rok
(1x)

Objevte terapeutické kouzlo jógy a začněte ji skutečně vnímat Začínala judem, pokračovala potápěním, osm let učila děti plavat a také radila modelkám, jak se hýbat a co jíst. Jejím osudem se však stala jóga.

Ukázky

Jóga po celý rok

349 Kč
Když
(1x)
Třetí díl ze série o židovském chlapci Felixovi čelícímu hrůzám druhé světové války a holokaustu zprostředkuje dětem tuto dobu lépe než sebedelší výklady v hodinách dějepisu.
Ukázky

Když

169 Kč
Ledová princezna
(3x)
V přímořském městečku Fjällbacka je nalezena ve vaně mrtvá žena. Smrt této krásné, bohaté a tajemstvím obklopené ženy zasáhne i její dávnou přítelkyni z dětství, spisovatelku Ericu Falckovou.
Ukázky

Ledová princezna

249 Kč
Mona
Stejně jako v proslaveném románu Jezero (Magnesia Litera — Kniha roku a Cena Evropské unie za literaturu) i v Moně vykresluje Bianca Bellová mistrovským způsobem tíživou a naléhavou atmosféru chvíle, kdy se člověk musí rozhodnout.
Ukázky

Mona

199 Kč
Někdy je hezké, že mě miluješ
(1x)
Kamarádky Chloé a Constance jsou každá jiná, obě ale milují knihy, pocházejí z Marinzaku a obě mají potíže s láskou.
Ukázky

Někdy je hezké, že mě miluješ

280 Kč
Noc
(2x)
Během vyšetřování vraždy na ropné plošině v Severním moři narazí norská inspektorka Kirsten Nigaardová na sérii fotografií. O pár dní později už sedí v toulouské kanceláři kriminalisty Martina Servaze, který si snímky se zájmem prohlíží.
Ukázky

Noc

349 Kč
Ostrovy
Tucet povídek a příběhů opisují rafinovaně autofikční světy Kaprálové, ale především lidské osudy plné enápadných zlomů a nečekaných setkání, ze kterých mrazí, a které současně dojímají svou autentickou nepatetičností a jemným humorem.
Ukázky

Ostrovy

179 Kč
První a jediní
Generál Imperiální gardy přeběhl k nepříteli a hrozí, že prozradí vojenská tajemství kritická pro další osud Křížového tažení Sabbatinými světy.
Ukázky

První a jediní

149 Kč
Válka světů
Framon Dotchi, bojovník klanu, který prohrál ve válce s Kováři Rovnováhy, splnil poslední úkol svého pána a je jako příliš opotřebovaný a nespolehlivý nástroj vyvázán z jeho služeb. S náklaďákem plným proviantu a zbraní opouští X-Hawkovu citadelu ...
Ukázky

Válka světů

139 Kč
Zaslepení

Detektivka psaná detektivem. Další díl série s komisařem Williamem Wistingem Sofie Lundová se s roční dcerkou nastěhuje do domu, který zdědila po svém nechvalně proslulém dědečkovi, o němž se proslýchá, že byl kápem místního podsvětí.

Ukázky

Zaslepení

279 Kč
A každé ráno je cesta domů delší a delší
(8x)
I loučení bolí méně, když na něj nejste sami.
Ukázky

A každé ráno je cesta domů delší a delší

149 Kč
Bude to bolet, doktore?
(4x)
Tuto knihu užívejte 3x denně. Smích léčí!
Ukázky

Bude to bolet, doktore?

198 Kč
Osudový konvoj
(2x)
Autor fenomenální Valhaly si opět pohrává se světovými dějinami, aby tak vystavěl podmanivé košaté vyprávění o válce, lásce a českém údělu.
Ukázky

Osudový konvoj

198 Kč
Zobrazuji 961 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 47 48 49 50 > >>