Nejprodávanější e-knihy v roce 2020

Spletitý případ pana Montaguea - 20%
(3x)
Heathcote Montague zasvětil svůj život práci finančního poradce londýnské smetánky, ale zaplatil za to cenu nejvyšší – své soukromí. Pak ho však vyhledala svůdná slečna Violet Matchamová a požádala ho o pomoc.
Ukázky

Spletitý případ pana Montaguea

199 Kč
159 Kč
Světlo z Pauliny - 20%
(1x)

Vybroušená povídková sbírka o pohnutých osudech z jižních Čech Tohle je svět, tak žij! Není na co čekat – co nechytneš, uteče, k čemu nepřivoníš, zvadne. I půvabnou jihočeskou osadu Paulinu pohltil les, místo komínů ční k nebi stromy a všude je hrobové ticho.

Ukázky

Světlo z Pauliny

199 Kč
159 Kč
Světlo, které pohaslo - 20%
Ivan Krastev a Stephen Holmes se zamýšlejí nad vznikem a vzestupem hnutí a politických proudů, které se stavějí do opozice vůči liberalismu a které v posledních několika letech důrazně vyvrátily představu, že budoucnost bude nevyhnutelně liberální.
Ukázky

Světlo, které pohaslo

240 Kč
192 Kč
Třetí svatba - 20%
(1x)
Čerstvě zfilmovaný autorův šestý román je nejspíš aktuálnější než kdy jindy: autor v něm svým bravurním, komickým i podmanivým stylem vykresluje problematiku evropského přistěhovalectví.
Ukázky

Třetí svatba

248 Kč
198 Kč
Žena, která věděla příliš mnoho - 20%
(1x)
Jedna žije, druhá je mrtvá, byla to sebevražda... nebo vražda?
Ukázky

Žena, která věděla příliš mnoho

279 Kč
223 Kč
Holka ze sekáče - 20%
(1x)

Už v břiše jsem věděla, že něco není v pořádku. Nejsem žádná holka, která prodává oblečení v second handu. Jsem holka, kterou vlastní mamka nechala napospas v porodnici. Rozhodla jsem se vyprávět svůj příběh o tom, jaký to je být adoptovaným dítětem, teenagerem bez biologických rodičů a dospělým, co se s tím vším musí nějak vyrovnat.

Ukázky

Holka ze sekáče

249 Kč
199 Kč
Jan Kraus: Můj soukromý buzynes - 20%
(3x)

Netradiční pohled populárního českého moderátora na byznys, život a vztahy. Knížka o veškerém mém byznysu. O tom, který jsem dělal ve škole, na jízdárně, s mým otcem, s vojáky, s mojí první ženou, s bytem, s komputerem, s Italy, s divadlem i s televizí.

Ukázky

Jan Kraus: Můj soukromý buzynes

249 Kč
199 Kč
Každá bolest má svou příčinu - 20%
(1x)

Nezapomínejte na příčiny. Jsou řešením vašeho problému. Proč nás bolí tělo, i když cvičíme? Jak se máme starat o děti z hlediska jejich pohybového a psychického vývoje? Co nám psychosomatické problémy prozradí o našem životě? A jak souvisí naše problémy v dospělosti s naším dětstvím?

Ukázky

Každá bolest má svou příčinu

279 Kč
223 Kč
Kdo maže, ten jede - 20%
(4x)
Třetí případ svérázné učitelky Josefíny Divíškové!
Ukázky

Kdo maže, ten jede

279 Kč
223 Kč
Praktická svatba - 20%
Giles Redmond, hrabě Revesby, se musí oženit se svojí kamarádkou z dětství Laurel, protože je to jediná cesta, jak zachránit existenci rodinného majetku. Když ji viděl naposledy, byla to taková malá divoška…
Ukázky

Praktická svatba

109 Kč
87 Kč
Revoluce jednoho stébla slámy - 20%
(1x)
Co můžeme přestat dělat ještě dnes? Kniha o zemědělství, která není jenom o zemědělství.
Ukázky

Revoluce jednoho stébla slámy

212 Kč
170 Kč
Kompletní průvodce půstem - 20%
Po celé dlouhé dějiny se lidé postili. Ať z kulturních a náboženských důvodů, nebo jen kvůli neúspěšnému lovu, občasné hladovění bylo tisíce let přirozenou součástí života – až do nedávna...
Ukázky

Kompletní průvodce půstem

319 Kč
255 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 20%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

198 Kč
158 Kč
Pedagogika sportu - 20%
Učební text je určen studentům tělesné výchovy a sportu FTVS UK, FSpS MU, FTK UP a pedagogických fakult, též trenérům všech licencí včetně studentů sportovních gymnázií a jiných středních škol.
Ukázky

Pedagogika sportu

180 Kč
144 Kč
Amerikána - 20%
(9x)
Silný příběh o lásce, rasových otázkách a identitě.
Ukázky

Amerikána

249 Kč
199 Kč
Breviář pozitivní anarchie
(8x)
I když by asi přesnější název pro tuto knihu byl Ideologie v době uprchlické krize, nechce se autor podbízet bulvárně laděným titulem. Vynikající český spisovatel a historik se ve své nové knize snaží především o objektivitu.
Ukázky

Breviář pozitivní anarchie

199 Kč
Lovec králíků - 20%
(8x)
Šestý díl série o komisaři Joonu Linnovi.
Mistr thrilleru Lars Kepler je zpět s novým strhujícím příběhem o komisaři JoonuLinnovi.
Ukázky

Lovec králíků

249 Kč
199 Kč
Proměněné sny - 20%
(3x)
Deset rozhovorů o iluzích a deziluzích, které přináší víra. Kniha přirozeně vypovídá o vztahu naší doby, křesťanství a víry z několika úhlů pohledu. Kniha získala cenu Litera v kategorii publicistika.
Ukázky

Proměněné sny

169 Kč
135 Kč
Život samá pohroma - 20%
(5x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
Ukázky

Život samá pohroma

296 Kč
237 Kč
Hustej nářez - 20%
(3x)
Nové revidované vydání první dílu Bratrstva krve, kultovního debutu Františka Kotlety.
Ukázky

Hustej nářez

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 921 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 45 46 47 48 49 50 > >>