Nejprodávanější e-knihy v roce 2020

Rytíři z Vřesova
(1x)
Píše se rok 1310 a do Čech přijíždí mladičký Jan Lucemburský, aby se zde ujal vlády. Země je rozpolcená. Na jedné straně přívrženci slabého Jindřicha Korutanského, na druhé straně přívrženci Jana Lucemburského, manžela Elišky Přemyslovny.
Ukázky

Rytíři z Vřesova

199 Kč
Krizové situace výchovy a výuky - 20%
Autoři popisují část podstatných výchovných problémů projevujících se v současné rodině a hlavně ve školním prostředí. Zaměřují se především na konkrétní příběhy a situace ve školním prostředí.
Ukázky

Krizové situace výchovy a výuky

99 Kč
79 Kč
Altschulova metoda - 20%
(12x)
Čtivá Ciganova kniha - která zaujme jak zájemce o staletí židovské kultury a myšlení, tak milovníky napínavé prózy - je plna humoru, hravosti i existenciální hloubky.
Ukázky

Altschulova metoda

299 Kč
239 Kč
Červenka - 20%
(18x)
Harry Hole pátrá nejdříve po špičkové pušce, určené ke spáchání atentátu a následně po vrahovi válečného veterána. Zatímco stopy vedou do minulosti, vrah si připravuje scénu pro svůj závěrečný výstup.
Ukázky

Červenka

299 Kč
239 Kč
Barva kouzel - 20%
(2x)
1. díl Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
Ukázky

Barva kouzel

149 Kč
119 Kč
Hra se skleněnými perlami - 20%
(3x)
Poslední a nejrozsáhlejší román H. Hesseho. Vyšel v době druhé světové války a „navzdory odporně se šklebící skutečnosti“ se zabývá Hesseho stálým tématem: problémem duchovního života v moderní době.
Ukázky

Hra se skleněnými perlami

299 Kč
239 Kč
Podoba - 20%
(17x)
Po úspěšném románu V lesích přichází mladá irská autorka s dalším strhujícím detektivním příběhem. Vyšetřovatelka Cassie je povolána na místo činu, kde s hrůzou zjistí, že zavražděná je její dokonalá dvojnice ... Dvě ženy, jedna tvář, jedna smrt.
Ukázky

Podoba

198 Kč
158 Kč
Začínáme na burze - 20%
Chcete dosáhnout úspěchu při obchodování na finančních trzích? Nevyznáte se v příliš odborných analýzách na finančních serverech? Všem začínajícím investorům přichází na pomoc kniha Ondřeje Hartmana.
Ukázky

Začínáme na burze

279 Kč
223 Kč
Bandury - 20%
(2x)
Je léto 1967, u jezera ztraceného v hloubi hustého quebeckého lesa zmizí děvče. Najdou ji mrtvou, s nohou rozervanou od zrezlé lovecké pasti. Vyšetřováním se dojde k závěru, že šlo o nehodu: Zaza Mulliganová se prý stala obětí tichého lesa...
Ukázky

Bandury

248 Kč
198 Kč
Černá a purpurová - 20%
(2x)
Mladý Němec vytáhl z pouzdra Parabellu, nabil a bezmyšlenkovitě lékaře střelil do hlavy. Pressburger padl mrtvý k zemi. Dívka ucítila zápach krve. Tehdy pohlédla na Němce, doktorova vraha. Byl velmi mladý. Nemohl mít víc než dvacet let, možná dvacet dva. Pomyslela si, že je to její vrstevník. Schoval pistoli do pouzdra.
Ukázky

Černá a purpurová

319 Kč
255 Kč
Dokonalý soudruh Kim Čong-un - 20%
Zkušená americká novinářka Anna Fifield předkládá jedinečný a brilantní vhled do nejbizarnějšího a nejuzavřenějšího politického režimu na světě.
Ukázky

Dokonalý soudruh Kim Čong-un

279 Kč
223 Kč
Kim Čijong - ročník 82 - 20%
Každý z nás zná nějakou Kim Čijong…
Ukázky

Kim Čijong - ročník 82

199 Kč
159 Kč
Koralina - 20%
(1x)
Den poté, co se nastěhovali do nového domu, se Koralina vydala na průzkum...
Ukázky

Koralina

149 Kč
119 Kč
Královna ničeho - 20%
(5x)

On bude zkázou koruny a ničitelem trůnu. Série Krutý princ vrcholí. Získat moc je snazší než si ji udržet. Jude na to přišla, když ji zrada krále Cardana připravila o všechno. Je však odhodlaná dostat zpět, co jí patří – a příležitost se brzy naskytne.

Ukázky

Královna ničeho

279 Kč
223 Kč
Nepravý ženich - 20%
Člověk, kterého Will Sanders pokládal za přítele, mu ukradl identitu a pokusil se ho v Mexiku zabít. Vetřel se i do přízně Megan, která Willa zbožňovala už na střední škole. Teď je Will zpátky v Royalu a jen zírá, kolik škody jeho dvojník napáchal.
Ukázky

Nepravý ženich

69 Kč
55 Kč
Nestoudný Markýz Hartley - 20%
Smyslný milostný příběh z elegantního prostředí aristokracie.
Ukázky

Nestoudný Markýz Hartley

179 Kč
143 Kč
Obchůdek na rohu - 20%
Rosa Larkinová jednoho dne s překvapením zjistí, že jí někdo odkázal malý obchod v tiché devonské vesnici Cockleberry Bay. V Londýně ji nic nedrží, tak se vydává do neznáma. Vloží všechno, co má, do nového podnikání a před očima maloměsta se snaží uspět.
Ukázky

Obchůdek na rohu

209 Kč
167 Kč
Republika - 20%
Příběh Republiky vychází z nedávných společenských a politických otřesů na Slovensku, které vyvolala vražda mladého novináře.
Ukázky

Republika

199 Kč
159 Kč
Říše - 20%
Jak se žije ve stále se zmenšujícím protektorátu Čechy a Morava? Nový vůdce Reinhard Heydrich pokračuje v odsunu zbývajících Slovanů na východ, ale co odsun vlastně znamená – vyhnání za Zeď, nebo rovnou smrt?
Ukázky

Říše

259 Kč
207 Kč
Setkání v Bangkoku - 20%
To, čeho se Dante rozhodl dosáhnout, toho vždy dosáhl. Jako by „úspěch“ bylo jeho druhé jméno. A pokud se k tomu, aby byl ještě úspěšnější, musí oženit a vzít si Alishu… Není co řešit.
Ukázky

Setkání v Bangkoku

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 901 - 920 z 1000 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 48 .. 50 > >>