Nejprodávanější e-knihy v roce 2020

Led v žilách
Thriller, v němž ožívají legendy o přízracích...
Ukázky

Led v žilách

149 Kč
Naučte se investovat
Chcete být finančně nezávislí? Naučte se investovat. Průvodcem vám bude tato publikace. Autor vás povede tak, že se naučíte rozlišovat mezi investicemi a spekulacemi, správně chápat riziko, odhadovat vnitřní hodnotu akcie...
Ukázky

Naučte se investovat

220 Kč
Amulet
Vypravěčkou románu je Auxilio Lacouture, uruguayská básnířka a „matka všech mexických básníků“, která se v září roku 1968 při policejním zásahu na mexické univerzitě schovala na záchodě, kde přečkala několik dnů.
Ukázky

Amulet

179 Kč
Hrabě a černá vdova
(1x)
Lady Anna ve svých pětadvaceti letech pochovala už tři muže, a tak není divu, že o ní všichni mluví jako o černé vdově. Už se naučila neposlouchat zlé a klevetivé jazyky.
Ukázky

Hrabě a černá vdova

109 Kč
Milenci navzdory všem
(1x)
Dvě rodiny, dva mocné klany, dvě bohaté společnosti a spousta zlé krve, která zabarvuje doruda vztahy mezi těmi hrdými Texasany už několik generací.
Ukázky

Milenci navzdory všem

69 Kč
Moderní česká cukrařina
(2x)

Pečte a inspirujte se recepty uznávaného mistra cukráře Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá.

Ukázky

Moderní česká cukrařina

299 Kč
Na světě žijeme každý jinak
(1x)
S vypravěčem Paulem a jeho blízkými nahlédneme do odlišných prostředí a míst světa. Francie, Dánsko, Kanada, kostel, rezidenční komplex, hráčské doupě nebo vězení – všude rezonuje kvas doby, zasahující do osudů každého z nich.
Ukázky

Na světě žijeme každý jinak

229 Kč
Nejsem z ledu
(1x)
Pod hladinou minneapoliského jezera je nalezeno tělo chlapce zamrzlé v ledu. Děsivý nález však není ojedinělý. Ba co hůř. Nalezená těla patří dvanáctiletým chlapcům, kteří zmizeli před dvaceti lety.
Ukázky

Nejsem z ledu

209 Kč
Odložené případy: Nezvěstná
(3x)
Švédská krimi série, v níž přední detektivové znovuotevírají 16 let odložený případ brutální vraždy, která neměla být nikdy vyřešena.
Ukázky

Odložené případy: Nezvěstná

258 Kč
Sestup k bohyni
(1x)
Psycholožka Sylvia Brinton Perera ve své knize ukazuje, jak mohou dnes ženy znovu nalézt potlačené aspekty archetypického ženství a vydat se tak na cestu k vnitřní svobodě a celistvosti.
Ukázky

Sestup k bohyni

169 Kč
Setkání v Sethbury Hall
Neměla se chodit dívat do kostela na svatbu bývalého manžela! A proč Sienna pocítila radost, když zjistila, že se to nežení Nico, ale jeho bratr? Vždyť se svým bývalým po tom, co jí udělal, už nic nechtěla mít!
Ukázky

Setkání v Sethbury Hall

69 Kč
Spermie v kelímku
(1x)

Každej zná nějakej pár, kterej se snaží o dítě a moc mu to nejde, no ne? To jako fakt nemůžu mít děti? Tak jsem se ptala sama sebe někdy kolem roku 2016. Mám si počítat plodný dny? Máme jít na reprodukční kliniku? Mám poslat svýho muže na vyšetření spermatu? Tohle všechno se mi honilo hlavou.

Ukázky

Spermie v kelímku

189 Kč
Strážce duší
Alice Wyndhamová celý život vídala podivné ptáky, pro všechny ostatní neviditelné… pak se ovšem od záhadného Crowleyho dozví, že je „aviaristka“ a jako taková vidí lelky, magické ptáky strážící lidské duše.
Ukázky

Strážce duší

339 Kč
Tajná cesta
(1x)
Smyslný milostný příběh s ozvěnou skotské klanové i královské historie.
Ukázky

Tajná cesta

189 Kč
Všude číhá smrt
(1x)
Opět se setkáváme se středověkými detektivy – rychtářem Nového Města pražského Jakubem Protivou z Protivce a mnichem Blasiem – a ocitáme se v době panování krále Václava IV. Jakub má nevyřízené účty s loupeživým rytířem Janem Zoulem z Ostředku.
Ukázky

Všude číhá smrt

199 Kč
Zajatec noci
Kniha obsahuje příběhy Zajatec noci a Kde tě najde zima.
Ukázky

Zajatec noci

269 Kč
Zpovědi trosky po čtyřicítce
(2x)
Kniha pro každou ženu, které někdy dělalo starosti, že se její život nevyvíjí podle plánu.
Ukázky

Zpovědi trosky po čtyřicítce

269 Kč
Ženy, které mi nedají spát
(1x)

Originální průvodce málo známými osudy odvážných cestovatelek, nadaných spisovatelek a vášnivých umělkyň Mia je svobodná čtyřicátnice, bydlí v podkroví u svých rodičů a noci tráví přemýšlením o ženách, které se zapsaly do historie touhou žít po svém. Staly se z nich neohrožené badatelky, nadané spisovatelky a vášnivé malířky.

Ukázky

Ženy, které mi nedají spát

249 Kč
Clona
(2x)

Holger Munch a Mia Krügerová – skvělý tým vyšetřovatelů je zpět! V horském jezeře je nalezena zavražděná baletka. Opodál stojí prázdný fotoaparát, v jehož čočce je vyryté číslo. O pár dní později najde recepční pochybného hotýlku v jednom z pokojů mrtvého saxofonistu. Stopy ukazují na stejného pachatele, který zanechává policii podivné vzkazy.

Pod pseudonymem Samuel Bjork se skrývá úspěšný norský spisovatel, dramatik, zpěvák a textař Frode Sander Oien (* 1969). Svou první divadelní hru napsal v jedenadvaceti letech, od té doby vedle dalších her vydal dva vysoce hodnocené romány: Pepsi Love (2001) a Speed k snídani (2009), natočil šest hudebních alb, věnuje se také výtvarnému umění a překládá Shakespeara. Jeho první detektivka V lese visí anděl (2013, č. 2015) se hned po vydání stala hitem v celé Skandinávii. Následně tento vrstevnatý a propracovaný detektivní román, v němž uvádí na scénu dvojici detektivů Holgera Muncha a Miu Krügerovou, vyvolal obrovskou vlnu mezinárodního zájmu a již byl přeložen do více než třiceti jazyků. Druhý detektivní případ, který Holger s Miou vyšetřují v románu Sova (2015, č. 2016), se vyznačuje právě tak promyšlenou a napínavou zápletkou, ale navíc odhalí mnohé z osobního života obou hlavních hrdinů. Ve třetí knize s názvem Clona (2018, č. 2019) se osobní záležitosti vyšetřovatelů proplétají s případy více, než by si kterýkoli z nich přál…

Ukázky

Clona

299 Kč
Hoď se do pogody
(2x)
Můj tata je, jak to jen hezky říct… přírodní úkaz, lokální baron Prášil. Na jeho obhajobu uvádím, že za to nemůže. Naše rodina Pogodů je totiž hodně bizarní seskupení bláznů a toto není ani tak kniha, jako dokořán otevřené okno do našeho obýváku.
Ukázky

Hoď se do pogody

254 Kč
Zobrazuji 861 - 880 z 1000 položek
<< < 1 .. 42 43 44 45 46 .. 50 > >>