Nejprodávanější tituly v roce 2020
Afrika

Rallye Dakar: Peklo na zemi - 11%
Rallye Dakar 2018 převrátila můj závodní život naruby. Už odmalička jsem sledovala tento nejnáročnější závod planety. Inspirovaly mě kariéry úspěšných světových závodnic, které se nebály do tohoto dobrodružství jít.
Afrika

Rallye Dakar: Peklo na zemi

359 Kč
319 Kč
Jak jsem nezemřel v Africe - 11%
Knížka Jak jsem nezemřel v Africe je pravdivé líčení jedné z autorových dobrodružných cest, která se vinou bezpříkladné nekázně proměnila z běžné výpravy na poměrně dramatický boj o záchranu zdraví a života.
Afrika

Jak jsem nezemřel v Africe

224 Kč
199 Kč
Masajové krev a mlíko - 11%
Masajové krev a mlíko je literární cestopis bohatý nejen popsanými zážitky a informacemi, ale obsahuje i spoustu černobílých fotografií a barevných na křídovém papíře, které mají nezastupitelnou svědeckou hodnotu.
Afrika

Masajové krev a mlíko

243 Kč
216 Kč
Povstalci, vlastenci, pučisté a de Gaulle - 20%
Ve své bohužel již definitivně poslední knize se Ivan Brož, známý autor literatury faktu, zaobírá zápasem "zvláštní povahy", který "vedli jedni proti druhým a zároveň všichni proti všem".
Afrika
Ukázky

Povstalci, vlastenci, pučisté a de Gaulle

149 Kč
119 Kč
Sahara
Výpravná obrazová kniha přináší poutavé vyprávění antropologa Jana Jelínka o životě, krajině a prehistorickém umění centrální Sahary. Text bohatě doplňují fotografie Michala Tůmy.
Afrika

Sahara

842 Kč
Bitva o Suez - 11%
Kniha se detailně věnuje jedné z nejdramatičtějších krizí studené války, která byla vyvolaná znárodněním Suezského průplavu a vedla ke dvojí vojenské konfrontaci - sinajskému tažení Izraelců a britsko-francouzské invazi v Port Saídu.
Afrika

Bitva o Suez

531 Kč
472 Kč
Jihoafrická republika - stručná historie států - 11%
Autor popisuje dějiny Jihoafrické republiky od zachytitelných počátků, tedy evropské zámořské expanze, její osídlení Búry, kteří se počátkem 20. století neúspěšně střetli s Brity, a poté vývoj až do dnešních dnů.
Afrika

Jihoafrická republika - stručná historie států

135 Kč
120 Kč
Madagaskar - Inspirace na cesty - 11%
Nový průvodce za exotikou Madagaskaru, jedno z přírodně i evolučně nejrozmanitějších míst na světě. Hlavní tváří madagaskarské divočiny jsou lemuři a primáti, ale setkáte se zde s celou řadou podivných tvorů.
Afrika

Madagaskar - Inspirace na cesty

251 Kč
223 Kč
Maroko - Velký průvodce - 11%
Podrobný průvodce představuje tuto tajuplnou zemi v celé kráse. Nechte se inspirovat a objevte ta nejzajímavější místa. O Maroku se často říká, že je zemí kontrastů.
Afrika

Maroko - Velký průvodce

711 Kč
632 Kč
Namibie
Jestlipak víte, kolik kilometrů je dlouhá Namibská poušť a jak jsou vysoké Viktoriiny vodopády? Nový průvodce po Namibii vám prozradí další zásadní i drobné zajímavosti ze světa této divoké, překrásné země jako stvořené pro dobrodružství.
Afrika

Namibie

376 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>