Nejprodávanější knihy v roce 2020
gastronomie

Včelí produkty mýtů zbavené
Knížka o včelách a jejich produktech – jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou.
gastronomie

Včelí produkty mýtů zbavené

252 Kč
Zvířata jsou k sežrání
(1x)
Zvířata zkrátka milujeme – jak ve své blízkosti, tak na talíři!
gastronomie

Zvířata jsou k sežrání

269 Kč
Škola vaření
Uděláme z Vás mistry kulinářského umění.
gastronomie

Škola vaření

449 Kč
Zápisník milovníka vína
Proč byste nemohli mít i vy svůj Zápisník milovníka vína?
gastronomie

Zápisník milovníka vína

206 Kč
Kulinářské cesty po České republice
Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice.
gastronomie

Kulinářské cesty po České republice

590 Kč
Labužníkem na plný úvazek
Požitkářství sice nemusí hrát ve Vašem životě takovou roli jako ve starém Římě, přesto nezapomínejte, že v pravé lásce (i v té k dobrému jídlu a pití) je vždy skryta smyslnost.
gastronomie

Labužníkem na plný úvazek

269 Kč
Vinografie
Přehledná kniha Vás pomocí barevných infografik a ilustrací provede světem vína. Kromě stručné historie vína zjistíte, jak se víno vyrábí, jak si víno správně vybrat a jak ho pít.
gastronomie

Vinografie

269 Kč
Jím - Nejím s alergeny i bez nich
Jím – Nejím s alergeny i bez nich = jednoduchá volba, další možnost totiž není… I s potravinovými alergiemi si můžete dopřát, na co máte chuť. Poradíme vám, jak na to. Jana Pechmanová pro vás vybrala a upravila 80 klasických i moderních receptů.
gastronomie

Jím - Nejím s alergeny i bez nich

359 Kč
Nejlepší restaurace oceněné zlatými lvy, průvodce 2020 / The Best Restaurant Rated with Golden Lions, guide 2020
Sedmý ročník hodnocení kvality restaurací v Česku přináší zbrusu novou publikaci výsledků pro sezónu 2020.
gastronomie

Nejlepší restaurace oceněné zlatými lvy, průvodce 2020 / The Best Restaurant Rated with Golden Lions, guide 2020

594 Kč
Pražská kuchyně běžná i sváteční
V knize Pražská kuchyně běžná i sváteční Pavel Růt představuje znovu své rozsáhlé znalosti pražských dějin a jejich nejrůznějších aspektů. Nevšední pohled na to, jak se od roku 1800 dodneška poměrně radikálně měnila kuchyně, jak co se vybavení týká.
gastronomie

Pražská kuchyně běžná i sváteční

358 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 40 položek
<< < 1 2 3 4