Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka za posledních 14 dní
gastronomie

Besky. Pečeme nebesky - 10%
Pečeme nebesky je má druhá vysněná kniha, která reprezentuje to, co miluji ze všeho nejvíc ¦ sladké. Ať jste začátečník, nebo znalec, shodneme se asi všichni na jednom. Každý máme rád pocit, když to prostě vyjde.
gastronomie

Besky. Pečeme nebesky

559 Kč
503 Kč
Malá diabetická kuchařka
Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost.
gastronomie

Malá diabetická kuchařka

206 Kč
Zlatá klasika - 10%
Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně.
gastronomie

Zlatá klasika

499 Kč
449 Kč
365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka
(1x)
Herec a gastronadšenec Lukáš Hejlík se v roce 2022 hlásí s aktualizovaným vydáním gurmet průvodce 365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka. Kniha vznikla ze stejnojmenného blogu, kterému se autor věnuje již 8 let.
gastronomie

365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka

329 Kč
Les a louka na talíři
Autorka vás v neobvyklé kuchařce zve na dlouhou procházku loukou i lesem: cestou vám bude vyprávět příběhy bylin a ukáže, kdy a kde najdete ty nejlepší z nich.
gastronomie

Les a louka na talíři

134 Kč
Zvířata jsou k sežrání
(1x)
Zvířata zkrátka milujeme – jak ve své blízkosti, tak na talíři!
gastronomie

Zvířata jsou k sežrání

269 Kč
Impérium jídla
(1x)
Kniha s pomocí úryvků z barvitě napsaného deníku jistého kupce žijícího v šestnáctém století živým způsobem popisuje osudy lidí i celých společností v uplynulých dvanácti tisíciletích, a to na příkladu potravin, které coby zdroje pěstovali nebo lovili, s nimiž obchodovali a které také konzumovali.
gastronomie

Impérium jídla

359 Kč
Technologie přípravy pokrmů 4
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
gastronomie

Technologie přípravy pokrmů 4

179 Kč
Suroviny pro obor vzdělání cukrář
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
gastronomie

Suroviny pro obor vzdělání cukrář

293 Kč
Technologie přípravy pokrmů 3
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
gastronomie

Technologie přípravy pokrmů 3

179 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>