Ke stažení

Umění fermentace I.: Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery

Nakladatel: Alferia 2021
Ihned
424 Kč

Anotace

Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst.

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(1x)

Vaše hodnocení
Výborná kniha pro nás začátečníky fermentace. Dozvěděla jsem se spoustu informací, které by mne ani nepadly, nehledě na to, co vše se dá zfermentovat. Doporučuji i díl druhý, který je plný skvělých návodů na pokrmy.

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Umění fermentace I.
Autor:
Katz, Sandor Ellix
Nakladatel:
Alferia
EAN:
Doporučená prodejní cena:
424 Kč
Originál:
Art of Fermentation
Překlad:
Roztočil, Tomáš
Popis:
Elektronická kniha, 360 stran, bez zabezpečení DRM, 9,5 MB ePUB ePUB, 17,7 MB Mobi Mobi, 9,9 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2021