Ke stažení

Umění fermentace I.: Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery

Nakladatel: Alferia 2021
Ihned
424 Kč

Anotace

Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst.

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Umění fermentace I.
Autor:
Katz, Sandor Ellix
Nakladatel:
Alferia
EAN:
Originál:
Art of Fermentation
Překlad:
Roztočil, Tomáš
Popis:
Elektronická kniha, 360 stran, bez zabezpečení DRM, 9,5 MB ePUB ePUB, 17,7 MB Mobi Mobi, 9,9 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2021