Vladimír Mikeš - Proč se klepou řízky
Otevřít stranu 99
Novinka Ke stažení

Proč se klepou řízky: Chemie v kuchyni

Nakladatel: Dokořán 2023
Ihned
199 Kč

Anotace

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, zato se dozvíte o potravinách spoustu...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Proč se klepou řízky
Autor:
Mikeš, Vladimír
Nakladatel:
Dokořán
EAN:
Doporučená prodejní cena:
199 Kč
Ilustrace:
Johanus, Václav
Popis:
Elektronická kniha, 184 stran, bez zabezpečení DRM, 1,4 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2023