Ke stažení Info OKO

Molekulární kuchyně: aneb molekuly, které vaříme, jíme a pijeme

Nakladatel: Dauphin 2015
Ihned
121 Kč

Anotace

Chemie v kuchyni i na talíři.
Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích.
Martyrium civilních molekul při jejich „transmutaci“ v lahůdku.

Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumitelné vyprávění o chemický dějích probíhajících při vaření doplněné základním vysvětlujícím chemickým...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(1x)

Vaše hodnocení
Diky autorovi konečně vím, co znamená tuk "omega-3". Knihu doporučuji!

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Magazín OKO

Knižní pól Zdenko Pavelky
Recenze

Knižní pól Zdenko Pavelky

Knižní pól 20. 12. 2014

Pokud hledáte jako vánoční dárek velkou a krásnou knihu o českých dějinách, doporučuji vaší pozornosti monumentální dílo jedenadvaceti ...

 |  Zdenko Pavelka

Všechno je to chemie, láska, i ta kuchyně
Ukázky

Všechno je to chemie, láska, i ta kuchyně

*Darwinovská gastronomie aneb někdo to rád ostré*
Je obecně známo, že kuchyně jednotlivých zemí a oblastí se mohou dosti lišit. Nejen podle používaných surovin, ale také podle typických ...

 |  Tomáš Weiss

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Molekulární kuchyně
Autor:
Raab, Miroslav
Nakladatel:
Dauphin
Edice:
Sporáček
EAN:
Doporučená prodejní cena:
121 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 146 stran, bez zabezpečení DRM, 1,7 MB ePUB ePUB, 3,1 MB Mobi Mobi, 1,9 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2015