Miroslav Raab - Molekulární kuchyně

Molekulární kuchyně

Nakladatel: Dauphin 2014
Rozebráno
223 Kč
pohlídat

Anotace

Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích.
Martyrium civilních molekul při jejich "transmutaci" v lahůdku.
Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumitelné vyprávění o chemický dějích probíhajících při vaření doplněné základním vysvětlujícím chemickým aparátem. Zvláštní pozornost je...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(1x)

Vaše hodnocení
Diky autorovi konečně vím, co znamená tuk "omega-3". Knihu doporučuji!

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Magazín OKO

Knižní pól Zdenko Pavelky
Recenze

Knižní pól Zdenko Pavelky

Knižní pól 20. 12. 2014

Pokud hledáte jako vánoční dárek velkou a krásnou knihu o českých dějinách, doporučuji vaší pozornosti monumentální dílo jedenadvaceti ...

 |  Zdenko Pavelka

Všechno je to chemie, láska, i ta kuchyně
Ukázky

Všechno je to chemie, láska, i ta kuchyně

*Darwinovská gastronomie aneb někdo to rád ostré*
Je obecně známo, že kuchyně jednotlivých zemí a oblastí se mohou dosti lišit. Nejen podle používaných surovin, ale také podle typických ...

 |  Tomáš Weiss

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Molekulární kuchyně
Autor:
Raab, Miroslav
Nakladatel:
Dauphin
Edice:
Sporáček
EAN:
9788072726295
ISBN:
978-80-7272-629-5
Doporučená prodejní cena:
248 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 152 stran, česky
Rozměry:
13,3 × 20,6 cm
Rok vydání:
2014 (6. vydání)