Skladem Info OKO

Molekulární kuchyně

Nakladatel:  Dauphin 2014
Skladem
-10%
248 Kč
223 Kč

Anotace

Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích.
Martyrium civilních molekul při jejich "transmutaci" v lahůdku.
Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumitelné vyprávění o chemický dějích probíhajících při vaření doplněné základním vysvětlujícím chemickým aparátem. Zvláštní pozornost je...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(1x)
Diky autorovi konečně vím, co znamená tuk "omega-3". Knihu doporučuji!

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Magazín OKO

Knižní pól Zdenko Pavelky
Recenze

Knižní pól Zdenko Pavelky

Knižní pól 20. 12. 2014

Pokud hledáte jako vánoční dárek velkou a krásnou knihu o českých dějinách, doporučuji vaší pozornosti monumentální dílo jedenadvaceti ...

 |  Zdenko Pavelka

Všechno je to chemie, láska, i ta kuchyně
Ukázky

Všechno je to chemie, láska, i ta kuchyně

*Darwinovská gastronomie aneb někdo to rád ostré*
Je obecně známo, že kuchyně jednotlivých zemí a oblastí se mohou dosti lišit. Nejen podle používaných surovin, ale také podle typických ...

 |  Tomáš Weiss

Autor/Autorka

Kategorie a témata

Bibliografické údaje

Název:
Molekulární kuchyně
Autor:
Raab, Miroslav
Nakladatel:
Dauphin
EAN:
9788072726295
ISBN:
978-80-7272-629-5
Popis:
1× kniha, vázaná, 152 stran, česky
Rozměry:
13,3 × 20,6 cm
Rok vydání:
2014 (6. vydání)