Sandor Ellix Katz - Umění fermentace I.
Skladem

Umění fermentace I.: Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery

Nakladatel: Alferia 2021
Skladem
449 Kč

Anotace

Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst.

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(1x)

Vaše hodnocení
Výborná kniha pro nás začátečníky fermentace. Dozvěděla jsem se spoustu informací, které by mne ani nepadly, nehledě na to, co vše se dá zfermentovat. Doporučuji i díl druhý, který je plný skvělých návodů na pokrmy.

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Umění fermentace I.
Autor:
Katz, Sandor Ellix
Nakladatel:
Alferia
EAN:
9788027103164
ISBN:
978-80-271-0316-4
Doporučená prodejní cena:
499 Kč
Originál:
Art of Fermentation
Překlad:
Roztočil, Tomáš
Popis:
1× kniha, vázaná, 360 stran, česky
Rozměry:
16,8 × 24 cm
Rok vydání:
2021 (1. vydání)