Holly Davisová - Fermentace
Skladem

Fermentace: Kvašené potraviny pro zdravý život - Průvodce prastarým světem kultivování potravin

Nakladatel: Grada 2021
Skladem
441 Kč

Anotace

Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí „hodných“ bakterií uchovávají potraviny a proměňují se v jedinečně...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Fermentace
Autor:
Davisová, Holly
Nakladatel:
Grada
EAN:
9788027131525
ISBN:
978-80-271-3152-5
Doporučená prodejní cena:
490 Kč
Originál:
Fermet, A guide to the ancient art of culturing foods
Překlad:
Podzimek, Jan a Podzimková, Dina
Popis:
1× kniha, brožovaná, 272 stran, česky
Rozměry:
18,5 × 24,5 cm
Rok vydání:
2021 (1. vydání)