Holly Davisová - Fermentace
Otevřít stranu 99
Novinka Ke stažení

Fermentace: Kvašené potraviny pro zdravý život - Průvodce prastarým světem kultivování potravin

Nakladatel: Grada 2021
Ihned
417 Kč

Anotace

Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí „hodných“ bakterií uchovávají potraviny a proměňují se v jedinečně...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Fermentace
Autor:
Davisová, Holly
Nakladatel:
Grada
EAN:
Originál:
Fermet, A guide to the ancient art of culturing foods
Překlad:
Podzimek, Jan a Podzimková, Dina
Popis:
Elektronická kniha, 272 stran, bez zabezpečení DRM, 26,0 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2021