Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
křesťanství

Vzor duchovního života (I.) - 20%
Setkání s autentickými texty kapucínského mystika. Jeho dopisy jsou fascinujícím a mnohdy také drsným svědectvím o nelehké duchovní cestě tohoto oblíbeného světce.
křesťanství
Ukázky

Vzor duchovního života (I.)

65 Kč
52 Kč
Proměň svůj strach - 20%
(2x)
Publikace z pera u nás velmi oblíbeného a čteného autora, tentokrát o strachu ve všech možných podobách: o strachu z nového, o tom, který ochromuje, o strachu ze zesměšnění, z neznámého v nás, ze zranění, z osamění, o strachu o naše vztahy.
křesťanství
Ukázky

Proměň svůj strach

109 Kč
87 Kč
Apoštolské krédo - 20%
Věřící křesťané dnes stojí tváří v tvář nejrůznějším otázkám a výzvám. V rozhovoru s ateisty či přívrženci jiných náboženství musejí umět srozumitelně vyložit, o co v křesťanství jde. Na pomoc jim přichází tato kniha, které vykládá krok za krokem apoštolské krédo neboli vyznání víry a jeho zásadní věroučné pravdy tak, aby byly zajímavé nejen pro věřící, ale i pro ty, kdo stojí mimo církve či k nim chovají odstup.
křesťanství
Ukázky

Apoštolské krédo

189 Kč
151 Kč
Nad evangeliem podle Marka - 20%
Kniha italského jezuity Silvana Faustiho je plodem dvacetileté zkušenosti s hlásáním evangelia. Jejím záměrem je pomoci čtenáři proniknout do tajemství Slova, jež se stalo tělem, a tak vstoupit do hlubšího dialogu s Ježíšem Kristem.
křesťanství
Ukázky

Nad evangeliem podle Marka

322 Kč
258 Kč
Síla manželčiny modlitby - 20%
Kniha se umístila mezi nejčtenějšími knihami v anketě čtenářů Katolického týdeníku.
křesťanství
Ukázky

Síla manželčiny modlitby

155 Kč
124 Kč
Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika - 20%
(1x)
Jak může přežít řeholnice v pasťáku? Jak se ošetřuje prezident? Jak hovořit o víře v dnešní době? Jaké to bylo, vstoupit za komunistů do tajné řehole? Může řeholní sestra sledovat MS v hokeji, pít pivo a být aktivní na Facebooku?
křesťanství
Ukázky

Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika

246 Kč
197 Kč
Katolický pohled na náboženskou pluralitu - 20%
Kniha nabízí úvod do teologické reflexe vztahu křesťanství k jiným náboženským tradicím v katolické perspektivě. Představuje dějiny tohoto vztahu a definuje teologický základ křesťanského přístupu k náboženské pluralitě.
křesťanství
Ukázky

Katolický pohled na náboženskou pluralitu

170 Kč
136 Kč
Tajemství stigmat otce Pia (III.) - 20%
V tomto výběru čtyřiadvaceti nejvýznamnějších listů tohoto světce nacházíme ponaučení, která otec Pio obvykle vkládal do listů adresovaných svým spolubratřím a duchovním synům.
křesťanství
Ukázky

Tajemství stigmat otce Pia (III.)

65 Kč
52 Kč
Znamení odkazující k nebi - 20%
Záznam rozhovorů s profesorem Janem Hellerem vysílaných v letech 2003 až 2006.
křesťanství
Ukázky

Znamení odkazující k nebi

136 Kč
109 Kč
Pokoj v srdci - 20%
Kniha zve dnešního uspěchaného člověka na cestu inspirovanou moudrostí starých mnichů, aby za pomoci jejich duchovní zkušenosti usedl do stínu Božích křídel a nalezl zde bezpečí a klid.
křesťanství
Ukázky

Pokoj v srdci

90 Kč
72 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 119 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>