Nejprodávanější tituly v roce 2020
medicína

SARS - 20%
Publikace představuje v naší literatuře první ucelené a velmi kvalitní literární zpracování průběhu pandemie 21. století a zároveň podává důležité informace o nutnosti pečlivé surveillance v období post-epidemickém nejen ve světě, ale i v ČR.
medicína
Ukázky

SARS

137 Kč
110 Kč
Základní praktická cvičení z farmaceutické technologie - 20%
Praktická cvičení jsou důležitou součástí výuky oboru farmaceutické technologie, v nichž posluchači farmaceutické fakulty získávají základní znalosti a dovednosti v přípravě lékových forem.
medicína
Ukázky

Základní praktická cvičení z farmaceutické technologie

120 Kč
96 Kč
Aspergerův syndrom - 20%
Navenek vypadají stejně jako všichni ostatní, ale jejich nitro skličuje neschopnost porozumět okolnímu, pro ně komplikovanému a nevyzpytatelnému světu plnému nepředvídatelných emocí, reakcí a potřeb ostatních lidí.
medicína
Ukázky

Aspergerův syndrom

110 Kč
88 Kč
Váš mozek se dokáže změnit - 20%

Nejnovější vědecké objevy o plasticitě mozku popsané na osobních příbězích uzdravených.  Pozoruhodná kniha, která na sebe strhává pozornost na celém světě již několik let. Neuvěřitelné příběhy zázračných uzdravení lidí s poškozením mozku, nejnovější objevy na poli neuroplasticity mozku a jeho schopnosti "přemapování".

medicína
Ukázky

Váš mozek se dokáže změnit

249 Kč
199 Kč
Všichni hrajeme divadlo - 11%
Jedná se o Goffmanovo klasické dílo na pomezí sociologie a psychologie, v němž autor téměř beletristickým způsobem popisuje základní myšlenky své dramaturgické sociologie (či dramaturgické sociální psychologie).
medicína

Všichni hrajeme divadlo

404 Kč
359 Kč
Základy histologie - 20%
Základy histologie vznikly jako upravený a doplněný překlad autorovy starší anglické předlohy Outlines of Histology, opakovaně vydávané pro potřeby zahraničních studentů.
medicína
Ukázky

Základy histologie

110 Kč
88 Kč
Základy zobrazovacích metod - 20%
Publikace plzeňských autorů stručně a přehledně nabízí základní poznatky o současných zobrazovacích metodách v medicíně. Kniha je koncipována jako učební didakticky přehledný text, tabulky, schémata s více než třemi sty obrázků.
medicína
Ukázky

Základy zobrazovacích metod

230 Kč
184 Kč
Neuvěřitelné dějiny lékařství - 11%
Věděli jste, že první lékaři byli původně lazebníci? Historie medicíny v komiksu.
medicína

Neuvěřitelné dějiny lékařství

359 Kč
319 Kč
Jídlo a proměna - 50%
(1x)
Na jídlo a potraviny dnes projikujeme myšlenky, které už nemají nic společného s nutným zajištěním základních životních potřeb. Nenaplněné emoční či sexuální potřeby uspokojujeme jídlem, které je vždy po ruce.
medicína
Ukázky

Jídlo a proměna

198 Kč
99 Kč
Vnitřní lékařství v kostce - 11%
Potřebujete si zopakovat internu? V knize najdete právě to, co potřebujete, tedy vše nejdůležitější z interny.
medicína

Vnitřní lékařství v kostce

629 Kč
559 Kč
Muž s nádherným hlasem
(1x)
Známá americká psychoterapeutka a socioložka Lillian B. Rubin vybrala ze své praxe několik terapeutických příběhů, které pro ni byly náročné, stály jí hodně sil.
medicína

Muž s nádherným hlasem

134 Kč
Dějiny medicíny - 11%
Dějiny medicíny Roye Portera jsou mimořádným dílem, jež shrnuje a hodnotí celý dosavadní vývoj praktické medicíny i lékařské vědy. Autor se snaží zachytit stále rychlejší a dynamičtější pokrok medicíny, uvědomuje si však i její současné limity.
medicína
Ukázky

Dějiny medicíny

1 347 Kč
1 198 Kč
Fitness programy z pohledu kinantropologie - 11%
Cvičení ve fitness centrech je dnes nejrozšířenější cílená strukturovaná pohybová aktivita. Jeho přínosy v oblasti zdravotně orientované zdatnosti jsou neoddiskutovatelné, a proto by mu odborníci měli věnovat náležitou pozornost.
medicína

Fitness programy z pohledu kinantropologie

441 Kč
392 Kč
Léčebné konopí v současné medicínské praxi - 11%
Léčebné použití konopí představuje mimořádně diskutovanou problematiku.
medicína

Léčebné konopí v současné medicínské praxi

269 Kč
239 Kč
Medicína doby kamenné - 11%
Na svůj dnešní pokrok v lékařských vědách jsme hrdí. Existuje však bezpočet svědectví prehistorického léčebného umění, jež se při srovnání s naší dobou rozhodně nemusí stydět.
medicína

Medicína doby kamenné

233 Kč
207 Kč
Gynekologie - 11%
Již třetí, doplněné a přepracované vydání oblíbené učebnice je koncipováno jako výchozí text pro pregraduální výuku gynekologie a obsahuje základy všech jejích podoborů.
medicína

Gynekologie

1 350 Kč
1 200 Kč
Speciální praktická cvičení z farmaceutické technologie - 20%
Speciální praktická cvičení z farmaceutické technologie jsou zaměřena na praktické využití teoretických poznatků prezentovaných v přednáškách z farmaceutické technologie. Konkrétně se jedná o podchycení základních výrobních a zkušebních kroků.
medicína
Ukázky

Speciální praktická cvičení z farmaceutické technologie

100 Kč
80 Kč
Mozek a vědomí - 20%
(1x)
Co se stane, když přijmeme jako fakt, že vše, co si myslíme a cítíme, nevychází z nehmotné duše, ale z elektrochemické aktivity našeho mozku?
medicína
Ukázky

Mozek a vědomí

180 Kč
144 Kč
Hudební psychologie pro učitele - 20%
Monografie Hudební psychologie pro učitele poskytuje výběr a strukturalizaci těch základních poznatků, které pomohou pedagogům diagnostikovat a rozvíjet vnitřní předpoklady žáků.
medicína
Ukázky

Hudební psychologie pro učitele

220 Kč
176 Kč
Laboratorní diagnostika - 11%
Třetí, rozšířené a aktualizované vydání obsahuje nové kapitoly - laboratorní diagnostika v ortopedii, neurochirurgii a tranfuzním lékařství.
medicína

Laboratorní diagnostika

1 800 Kč
1 600 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 919 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 46 > >>