Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
děti a mládež

Po tvém boku - 20%
(1x)
Autumn zůstala zamčená v knihovně a myslí si, že už to nemůže být horší. Až do té chvíle, než přijde na to, že tam skončila s divným klukem jménem Dax. Aby nepanikařila, tak si připomíná, že se pro ni vrátí její přítel. Jenže on nepřijde.
děti a mládež
Ukázky

Po tvém boku

229 Kč
183 Kč
Poselství ze Stínadel - 20%
(1x)
Rychlé šípy dostanou od Losny zašifrovanou zprávu, v níž jim sděluje, že mu kdosi ukradl ježka v kleci. A tak se Rychlé šípy znovu vydávají pátrat do Stínadel.
děti a mládež
Ukázky

Poselství ze Stínadel

209 Kč
167 Kč
České dějiny očima Psa - 20%
(1x)
Máte rádi dějepis, zajímá vás, co se u nás v běhu času přihodilo? A chcete se o tom dozvědět trochu jinak? Pak sáhněte po knížce České dějiny očima Psa. Pes žil totiž s lidmi odjakživa, doprovázel rytíře i sedláky, procházel dějinami.
děti a mládež
Ukázky

České dějiny očima Psa

159 Kč
127 Kč
Vánoční koleda - 20%
(6x)
Proslulý příběh o starém lakomci, kterému duchové ukážou svět chudých, a změní tak jeho smýšlení.Obchodník Ebenezer Skruž je lakotný. Vlastně miluje jen jedno - peníze!
děti a mládež
Ukázky

Vánoční koleda

99 Kč
79 Kč
Příšerné příběhy z temného tunelu - 20%
(2x)
Třetí várka "příšerných příběhů" pro mladé čtenáře se tentokrát veze po kolejích, v kupé strašidelného vlaku.
děti a mládež
Ukázky

Příšerné příběhy z temného tunelu

169 Kč
135 Kč
Karlík a továrna na čokoládu - 20%
(1x)
Karlík Bucket, chlapec z chudé rodiny, souhrou šťastných náhod získá los, jenž mu umožní spolu s dalšími dětskými výherci navštívit továrnu na čokoládu pana Willyho Wonky.
děti a mládež
Ukázky

Karlík a továrna na čokoládu

239 Kč
191 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek - 20%
(1x)
Báječné příhody doktora Proktora pobaví celou rodinu.
děti a mládež
Ukázky

Doktor Proktor a prdicí prášek

209 Kč
167 Kč
Dvě temné vládkyně - 20%
(1x)
Tři sestry už své karty vynesly. Další královna však svou partii teprve rozehraje! Královna Katharina konečně získala korunu, ale není jí to nic platné. Královstvím se nesou nespokojené hlasy a jejich volání každým dnem sílí.
děti a mládež
Ukázky

Dvě temné vládkyně

339 Kč
271 Kč
Hraju, abych žil 4 – Inferno - 20%
(1x)
Látka, z níž je utkána realita, praská ve švech. Na bránu Kremlu už klepou gnollští vyjednavači a do herních avatarů se stěhují duše polozapomenutých starodávných bohů.
děti a mládež
Ukázky

Hraju, abych žil 4 – Inferno

249 Kč
199 Kč
Anna z ostrova - 20%
Ve třetím pokračování Anny ze Zeleného domu se Anně splní její velký sen: odejde studovat do města na univerzitu. V novém prostředí opět najde řadu spřízněných duší a nouzi nemá ani o nápadníky. Dokáže si však Anna správně vybrat? Zvítězí její vzletné ideály, nebo srdce a to, co doopravdy cítí?
děti a mládež
Ukázky

Anna z ostrova

209 Kč
167 Kč
Adventní pohádky - 20%

S pohádkovým adventním kalendářem tu Vánoce budou coby dup! Prožijte s vašimi dětmi kouzelný předvánoční čas a zpříjemněte si čekání na Ježíška společným čtením. Dvacet čtyři pohádek vás přenese do světa čar a kouzel, ve kterém potkáte bohaté prince i odvážné chasníky, pyšné princezny i chudé dívky.

děti a mládež
Ukázky

Adventní pohádky

209 Kč
167 Kč
Čtyři mrtvé královny - 20%
(1x)

Dechberoucí pátrání po vrahovi čtyř královen Šestnáctiletá Keralie vypadá jako neviňátko, je však jednou z nejschopnějších zlodějek a lhářek v Quadaře. Varin je naopak poctivým občanem, pro nějž má pravda cenu zlata.

děti a mládež
Ukázky

Čtyři mrtvé královny

229 Kč
183 Kč
Howlův putující zámek - 20%
(2x)
První kniha z trilogie populární britské dětské autorky Diany Wynne Jonesové, která se stala předlohou pro celosvětově úspěšný animovaný film, u nás uvedený jako Zámek v oblacích (režie Hayao Miyazaki), je příběhem o lidské svobodě a o lásce.
děti a mládež
Ukázky

Howlův putující zámek

199 Kč
159 Kč
Navždycky - 20%
(2x)
Láska přes messenger. Feel-good romance ze střední.
děti a mládež
Ukázky

Navždycky

249 Kč
199 Kč
Tamařino souhvězdí - 20%
(2x)
Život devatenáctileté Liv se ani trochu neubírá směrem, kterým by si přála. Přijímačky na vysněnou fotografickou školu nevyšly, místo toho studuje práva, přivydělává si jako servírka v kavárně a těžko hledá společnou řeč s rodiči. A pochybuje.
děti a mládež
Ukázky

Tamařino souhvězdí

209 Kč
167 Kč
Andělský mág - 20%
(2x)

Garth Nix píše první ligu fantasy. Přesvědčte se sami! Od okamžiku, kdy se Liliath ukryla ve starém sarkofágu, uběhlo více než sto let. Přesto se nyní probouzí krásná jako dřív a její touha setkat se se svojí láskou, archandělem Palenielem, je silnější, než kdy byla.

děti a mládež
Ukázky

Andělský mág

279 Kč
223 Kč
Apollónův pád - Hrobka nemrtvých - 20%
(1x)

Apollónova cesta za vykoupením nebere konce. 4. díl série ze světa Percyho Jacksona. Být Apollónem není hračka, obzvlášť když vás vykážou z Olympu, a ještě vás uvězní v těle smrtelníka Lestera Papadopoulose. Řecký bůh na cestě za znovuzískáním někdejších schopností se tentokrát vydává do Tábora Jupiter v Sanfranciském zálivu.

děti a mládež
Ukázky

Apollónův pád - Hrobka nemrtvých

299 Kč
239 Kč
Elena: Tajemství Dubové farmy - 20%
Elena je radostí celá bez sebe, když dostane dopis z USA. Brenda Murrayová, nynější majitelka koně Quintana, kterého Elena vycvičila, ji i s její nejlepší kamarádkou Melike zve na prázdniny na Dubovou farmu v Massachusetts!
děti a mládež
Ukázky

Elena: Tajemství Dubové farmy

209 Kč
167 Kč
Kosti Mraza - 20%
Siva dokáže přežít i ty nejtužší zimy. Je totiž jednou z Dětí Mraza… vlastně byla. Její lid byl vyhlazen, ona jediná zůstala. Teď musí žít mezi vrahy svých nejbližších a čelit požadavkům kněžky Jedwigy, které ji dovedou až do vězení.
děti a mládež
Ukázky

Kosti Mraza

249 Kč
199 Kč
Léto v síti - 20%
Naty chce aspoň rok žít jako normální holka a v klidu odmaturovat. Kvůli práci rodičů už procestovala skoro celý svět a využila toho aspoň k parádnímu profilu na instagramu, který ji proslavil. Může ale někdo jako ona vůbec vést normální život?
děti a mládež
Ukázky

Léto v síti

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 545 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 28 > >>