Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
děti a mládež

Proč je na světě tolik bohů? - 20%
V čem se liší křesťanství od budhismu? Jaký je rozdíl mezi islámem a judaismem? Které náboženství má nejvíc vyznavačů? Odpovědi na tyto otázky a mnohé další informace jsou zpracovány tak, aby jim dobře porozuměly i děti.
děti a mládež
Ukázky

Proč je na světě tolik bohů?

119 Kč
95 Kč
Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví - 20%
Určitě, čas od času, zaslechnete někoho říci: „nevstoupíš dvakrát do téže řeky" nebo „byl to husarský kousek". Možná přesně nevíte, co tato úsloví znamenají a odkud se vzala. Srozumitelnou odpověď najdete v této knize.
děti a mládež
Ukázky

Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví

189 Kč
151 Kč
Víš, že tě miluju? - 20%
(1x)
Seznámit se s novou rodinou vlastního otce, kterého jste neviděli několik let, to nezní jako lákavé prázdniny v Kalifornii! Eden se potkává se třemi nevlastními bratry, z nichž ten nejstarší je černou ovcí rodiny a od začátku s ním naráží na komunikační problémy.
děti a mládež
Ukázky

Víš, že tě miluju?

259 Kč
207 Kč
Záhada zamčeného kupé - 20%
(1x)
Daisy Wellsová a Hazel Wongová cestují na prázdniny slavným Orient Expressem. Od chvíle, kdy dívky nastoupily, je jasné, že každý cestující v tomto luxusním vlaku něco skrývá. Pak se z jednoho kupé ozve výkřik a bohatá dědička je nalezena mrtvá.
děti a mládež
Ukázky

Záhada zamčeného kupé

249 Kč
199 Kč
14-14 Přátelství napříč staletími - 20%
Hadrien a Adrien jsou dva třináctiletí kluci, kteří žijí ve Francii a mají podobné problémy ve škole, doma a i s dívkami. Od sebe je dělí jen jedna věc: Hadrien žije v roce 1914 a Adrien v roce 2014. Jejich osudy se propojí, když si začnou díky tajemné schránce posílat dopisy.
děti a mládež
Ukázky

14-14 Přátelství napříč staletími

209 Kč
167 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
České dějiny podle kata Mydláře - 20%

Netradiční pohled na české dějiny Prostřednictvím mistra popravčího Jana Mydláře nahlédnete do Čech v těžkých dobách, do let 1601–1635. Kat vypráví o lidech, s kterými se setkal, o těch, které podrobil útrpnému právu, o těch, které sťal či oběsil.

děti a mládež
Ukázky

České dějiny podle kata Mydláře

189 Kč
151 Kč
Kaldera - 20%

Volavky bojují proti pirátům a v rukou mají osud celého císařství. Sedmý díl dobrodružné série. Stig se v Hallashomu účastní každoroční soutěže o nejlepšího bojovníka Skandie.

děti a mládež
Ukázky

Kaldera

279 Kč
223 Kč
Radosti zimy - 20%

Třinácté dobrodružství malého poseroutky. Sněží a nelítostné koulovačky začínají! Když Gregovu školu zasypou hromady sněhu, promění se čtvrť Heffleyových v jedno velké zimní bojiště. Nepřátelské skupiny soupeří o území, staví obrovské sněhové pevnosti a válčí v mnoha nezapomenutelných koulovačkách.

děti a mládež
Ukázky

Radosti zimy

179 Kč
143 Kč
Renegáti - 20%
(4x)

Ona touží po pomstě, on chce spravedlnost. První kniha dvoudílné série od bestsellerové autorky. Renegáti jsou syndikát lidí s neobyčejnými schopnostmi. Vynořili se z trosek zničené společnosti a zavedli znovu řád tam, kde dosud vládl chaos.

děti a mládež
Ukázky

Renegáti

279 Kč
223 Kč
Tajemství Pražského hradu - 20%
Chcete, aby se obyčejná procházka na Pražský hrad proměnila v objevitelskou výpravu, která bude vaše děti bavit? Přečtěte si tuto knihu! Zavede vás na nejkrásnější místa na Pražském hradě a v jeho okolí a představí je způsobem, který je pro děti poutavý a zábavný: prostřednictvím pověstí, mýtů a zajímavostí.
děti a mládež
Ukázky

Tajemství Pražského hradu

149 Kč
119 Kč
Vzkaz na zdi záchodků - 20%
Inteligentní a vtipný Adam si právě vyslechl svou diagnózu: trpí schizofrenií. Vidí a slyší lidi, kteří neexistují, realitu a vidiny nedokáže rozlišit. Když začne chodit do nové školy, doufá, že se o jeho nemoci noví spolužáci nedozvědí.
děti a mládež
Ukázky

Vzkaz na zdi záchodků

198 Kč
158 Kč
Petr a Lucie - 20%
(1x)
Celé jedno století uplynulo od událostí první světové války, které tvoří pozadí nejznámějšího díla Romaina Rollanda, nositele Nobelovy ceny za literaturu, novely Petr a Lucie.
děti a mládež
Ukázky

Petr a Lucie

209 Kč
167 Kč
Barbora a Zlatý robot - 20%
Barbora a její kamarádi se narodili na vzdálené planetě Botera. Proč ale všichni v jejich osadě žijí tak nuzně, když je na druhé straně Mechlesu osada se všemi vymoženostmi pro pohodlný život? Něco se změní té noci, kdy v zálivu vyroste nový ostrov a na něm se objeví záhadný Zlatý robot.
děti a mládež
Ukázky

Barbora a Zlatý robot

249 Kč
199 Kč
Futurum - 20%

Láska a děs v postapokalyptické Praze. Vítězná kniha třetího ročníku soutěže Hvězda inkoustu.  Praha, rok 2120. Z Vltavy je vyschlé koryto, bývalým Hlavním nádražím se prohání vlak, který nezastavuje, a městem zní děsivé zvěsti. Temné postavy s rudýma očima prý sbírají mrtvé a mizí s nimi kdesi v podzemí.

děti a mládež
Ukázky

Futurum

209 Kč
167 Kč
Hugo a Vánoce pod psa - 20%

Vánoce bez rodiny a lahodných perníčků? To je snad zlý psí sen! Hugo je rozkošný, věčně hladový francouzský buldoček, který miluje svoji rodinu. Potom, co začnou jeho páníčci říkat slova jako loď, zámek a Francie, Hugo pochopí, že se na Vánoce někam pojede.

děti a mládež
Ukázky

Hugo a Vánoce pod psa

229 Kč
183 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
děti a mládež
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
Zápisky z Rosewoodu – Ztracená princezna - 20%

Ellie, Lottie a James prchají před nebezpečnými Leviatány až na druhý konec světa! Princezna Ellie, její dvojnice Lottie a osobní strážce Jamie se pokoušejí uniknout Leviatánům, kteří jdou po princezně. Ve snaze dostat se od nich co nejdál odjedou na sesterskou pobočku Rosewoodské školy až v dalekém Japonsku.

děti a mládež
Ukázky

Zápisky z Rosewoodu – Ztracená princezna

259 Kč
207 Kč
Anna z Avonlea - 20%
Ve druhé knize z řady o Anně naše milá rusovláska přijme místo učitelky v avonleaské škole. Také se rozhodne založit v Avonlea okrašlovací spolek.
děti a mládež
Ukázky

Anna z Avonlea

209 Kč
167 Kč
Časodějové – Časogram - 20%
V pátém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, čekají na klíčníky nebezpečná dobrodružství, první ztráty, nelítostná bitva a střet s absolutním zlem. Časodějný svět je v ohrožení: Astragor, nepřítel eflarských hodinářů se vrátil a touží po pomstě. Severin Ohnivý se mu otevřeně postavil a Vasilisa chce otci pomoct. Spolu s přáteli se pokouší rozluštit tajemství zrezlého úlomku, který objevila v Rozeklaném zámku. Učí se nová časodějnická moudra a objevuje dosud nepoznaná tajemství řízení času. Dokáže si poradit s obrovskou zodpovědností, která se tak náhle svalila na její mladičká bedra?
děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Časogram

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 545 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 28 > >>