Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2020
naučná, odborná a učebnice

Zima - 6%
(5x)
Malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.
naučná, odborná a učebnice

Zima

239 Kč
224 Kč
Druhá derivace touhy II. - 11%
(1x)
Druhý díl trilogie úvah ekonoma Tomáše Sedláčka nad tématy a událostmi posledních let. Kniha nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech.
naučná, odborná a učebnice

Druhá derivace touhy II.

313 Kč
278 Kč
Konec stárnutí - 11%
(3x)
Svůj profesní život zasvětil výzkumu mechanismu stárnutí a patří dnes mezi nejvýznačnější vědecké osobnosti v genetice a ve výzkumu dlouhověkosti.
naučná, odborná a učebnice

Konec stárnutí

431 Kč
383 Kč
Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge. - 11%
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.
naučná, odborná a učebnice

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
398 Kč
Mytologie Slovanů - 11%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
naučná, odborná a učebnice

Mytologie Slovanů

403 Kč
358 Kč
Donbas - 11%
(4x)
Mrazivá reportáž slovenského novináře je svědectvím z místa konfliktu, který je nám blíž, než by se zdálo. Autor na východě Ukrajiny, na obou stranách fronty, zachytil živý kaleidoskop mnoha životních příběhů.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Donbas

350 Kč
311 Kč
Bican proti Hitlerovi - 11%
Víte, jaký vztah ke sportu měli Adolf Hitler, Reinhard Heydrich a Josef Goebbels? Co zamýšleli s českým fotbalem Hans von Tschammer und Osten a Karl Hermann Frank? Jakým hrozbám a vábničkám čelil Josef Bican?
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Bican proti Hitlerovi

627 Kč
558 Kč
Emoční kód - 11%
V Emočním kódu známý holistický lékař a přednášející Dr. Bradley Nelson zručně odhaluje vnitřní působení podvědomé mysli. Odhaluje, jak emočně vypjaté události z naší minulosti nás stále mohou pronásledovat ve formě „uvězněných emocí“.
naučná, odborná a učebnice

Emoční kód

341 Kč
303 Kč
Genitál pro muže kapitál - 11%
Kniha se zabývá zdravím muže, z pohledu urologa, androloga a psychologa. Podává přehled nejčastějších zdravotních i psychologických problémů, které přicházejí s určitým věkem muže a zaměřuje se na jejich léčbu a prevenci.
naučná, odborná a učebnice

Genitál pro muže kapitál

269 Kč
239 Kč
Poslední palác - 11%
(3x)
Norman Eisen se v roli amerického velvyslance vrátil do země, z níž jeho matka uprchla před holokaustem. Když se nastěhoval do pražské velvyslanecké rezidence, ke svému překvapení objevil na stěnách pod nábytkem schované svastiky.
naučná, odborná a učebnice

Poslední palác

358 Kč
318 Kč
Jsi bez hranic - 11%
Chcete se cítit svobodní a naplnění v každém dni? Být zářiví a zdraví v každém věku? Žít s lehkostí a v blahobytu? Můžete. Je to daleko jednodušší, než jste se naučili věřit.
naučná, odborná a učebnice

Jsi bez hranic

179 Kč
159 Kč
Hovory k sobě - 11%
(8x)
Hovory k sobě patří k nejúspěšnějším titulům Antické knihovny, v klasickém překladu Rudolfa Kuthana zde vycházejí již potřetí.
naučná, odborná a učebnice

Hovory k sobě

239 Kč
212 Kč
V zemi babišismu a buranokracie - 11%
Kniha publicisty a předsedy Klubu na obranu demokracie Bohumila Doležala prostřednictvím jeho článků mapuje sedmileté období od nástupu „Nových pořádků“ v roce 2013, tedy zejména důsledky prezidentství Miloše Zemana a mocenského vzestupu A. Babiše.
naučná, odborná a učebnice

V zemi babišismu a buranokracie

251 Kč
223 Kč
Vabank - 11%
(7x)
V létě roku 1989 založil skladatel Michael Kocáb spolu s novinářem Michalem Horáčkem iniciativu MOST, která si dala za cíl zprostředkovat jednání mezi komunistickou mocí a představiteli nezávislých opozičních sdružení.
naučná, odborná a učebnice

Vabank

539 Kč
479 Kč
Arnyho dílna - 12%
(1x)
Arny je neuvěřitelně šikovný krysák, který se svými kamarády postavil auto, letadlo a nakonec i motorku. Na takovou práci ale potřebuje mít pořádné nářadí. Pojďme se tedy podívat do jeho dílny.Leporelo pro nejmenší – ještě nečtenáře.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Arnyho dílna

86 Kč
76 Kč
Zápas o evropskou nadvládu - 11%
(1x)
Kniha cambridgeského historika Brendana Simmse je široce založenou a erudovanou studií zabývající se vývojem mocenského zápasu o Evropu v celém novověku od pádu Cařihradu do současnosti.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Zápas o evropskou nadvládu

537 Kč
478 Kč
Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují - 11%
(1x)
Peter Wohlleben je nejznámějším lesníkem na světě a autorem bestselleru Tajný život stromů, který byl přeložen do více než čtyřiceti jazyků. Tato kniha je jeho příběhem. Nyní vychází v komiksovém zpracování.
naučná, odborná a učebnice

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují

404 Kč
359 Kč
Divoké labutě - 11%
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem — v díle se totiž velmi šťastně snoubí solidní, věcné vylíčení historie Číny 20. století, plné neuvěřitelných zvratů, se střízlivě a skromně popsanou, avšak pohnutou osobní historií žen tří generací autorčiny rodiny.
naučná, odborná a učebnice

Divoké labutě

449 Kč
399 Kč
Jak nepřijít o peníze - 11%
(1x)
Co můžeme udělat, aby nás stát neobral o úspory? Na co si dát pozor? A čemu se naopak dá věřit? Jak ochránit hodnotu svého majetku v dnešních bouřlivých časech? Kde lze očekávat výnos? Na všechny tyto otázky v knize naleznete odpověď!
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Jak nepřijít o peníze

206 Kč
183 Kč
Husitská kronika - 11%
(1x)
Kronika augustiniána-kanovníka Ondřeje z Řezna (1380–1438) představuje jeden z nejbarvitějších protihusitsky zaměřených textů. Autor v něm, především formou historek a karikatur, líčí počátky husitství a husitských válek.
naučná, odborná a učebnice

Husitská kronika

295 Kč
262 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 50 > >>