Nejprodávanější Kniha v roce 2020
detektivky

Oba dva - 11%
Děj románu Oba dva je zasazen do meziválečné Pitešti, kde dojde k záhadné vraždě starých manželů, pověstných svou lakotou a lichvářstvím. Pátráním je pověřen mladý ambiciózní vyšetřující soudce.
detektivky

Oba dva

200 Kč
178 Kč
Svatý příkaz - 34%
(1x)
Nejnovější Quirkův případ se otvírá v Dublinu v okamžiku, kdy noviny jsou cenzurovány, společenské konvence jsou přísně definovány a zločiny tutlány. Proč? V padesátých letech 20. století v Irsku katolická církev ovládala životy všech obyvatel.
detektivky

Svatý příkaz

223 Kč
148 Kč
13 hodin - 47%
Někdo by detektiva Bennyho Griessela nazval legendou. Jiní by řekli, že je to starý opilec. Ať tak či onak, na to, aby mohl být povýšen, šlápl Benny v průběhu let na kuří oko příliš mnoha lidem.
detektivky

13 hodin

279 Kč
148 Kč
Nic není svaté - 11%
Krásná mladá žena zničená žalem zmizela beze stopy. Stejně tak detektiv najatý, aby ji našel. Autor excelentních románů Tajemná řeka, Prokletý ostrov a Sbohem, baby znovu potvrzuje, že na poli detektivního thrilleru nemá prakticky žádnou konkurenci.
detektivky

Nic není svaté

269 Kč
239 Kč
Obchodník z Omsku - 11%
V rezidenci švédské ambasády v Moskvě je jedné žhavé srpnové noci nalezen mrtvý syn velvyslance Oscar Rieder. Vedle něho leží v bezvědomí jeho milenka, ruská prostitutka Ludmila.
detektivky

Obchodník z Omsku

179 Kč
159 Kč
Proces se soudci Alvina Karra
(1x)

Herec Alvin Karr možná zavraždil svou ženu, invalidní Ruttu. Tato zatím neprokázaná událost svedla do soudní síně tři soudce, žalobce, obhájce, zapisovatelku a samozřejmě obžalovaného Alvina Karra.

detektivky

Proces se soudci Alvina Karra

53 Kč
Projít dveřmi - 11%
Napínavá akční detektivka klasického stylu, v níž nechybí vraždy, záhadná zmizení, anonymní dopisy, tajemné dívky, i překvapivě vyřešená zápletka.
detektivky

Projít dveřmi

207 Kč
184 Kč
Alchymista - 11%
(1x)
Strhující děj románu nás provází dobrodružným životem mladého chemika Pabla Simona, člena hermetické lóže, který se uprostřed řádění inkvizice snaží zachránit tisíciletou moudrost a uplatňovat v životě poselství lásky svého Učitele.
detektivky

Alchymista

212 Kč
188 Kč
Černý démant - 11%
Třetí detektivní román spisovatele, novináře a politologa Martina Walkera a jeho hrdiny, policisty Bruna. Příběh se odehrává v St Denis, městečku v nádherné krajině francouzského jihozápadu, kde si lidé dovedou užívat dobrého jídla a pití.
detektivky

Černý démant

268 Kč
238 Kč
Půlnoční historky - 11%
Antologie obsahuje povídky i delší texty z dvacátých let 20. stol. pěti bulharských autorů, kteří vtiskli podobu bulharskému diabolismu.
detektivky

Půlnoční historky

306 Kč
272 Kč
Zobrazuji 551 - 560 z 580 položek
<< < 1 .. 54 55 56 57 58 > >>