Nejprodávanější tituly v roce 2020
humanitní obory

Fyziologie a léčebná rehabilitace motoriky člověka - 20%
Opakované vydání této knihy potvrzuje skutečnost, že monografie úspěšně řeší velmi nesnadný úkol - stručně shrnout poznatky o centrálních mechanizmech řízení hybnosti a informovat o možnostech odstranění, popřípadě zmírnění poruch motoriky.
humanitní obory
Ukázky

Fyziologie a léčebná rehabilitace motoriky člověka

225 Kč
180 Kč
Náhlé příhody břišní - 20%
Obdobná monografie chyběla na našem trhu několik desítek let a v této podobě vychází zcela poprvé. Je to kniha, která čtenářům (zejména mladým chirurgům) poskytne vyčerpávající informace při řešení náhlých příhod břišních.
humanitní obory
Ukázky

Náhlé příhody břišní

254 Kč
203 Kč
Psychiatrická ošetřovatelská péče - 20%
První učebnice, která vyčerpávajícím způsobem pokrývá problematiku ošetřovatelské péče v psychiatrii, je určena nejen studentům a učitelkám ošetřovatelství na všech stupních vzdělávání, ale také sestrám v praxi.
humanitní obory
Ukázky

Psychiatrická ošetřovatelská péče

229 Kč
183 Kč
Propedeutika a vyšetřovací metody vnitřních nemocí - 20%
Druhé, přepracované a doplněné vydání této úspěšné učebnice navazuje na vydání první. Autoři sbírali cenné připomínky k předchozímu vydání zejména od studentů při výuce, a tak vznikla tato nová verze publikace.
humanitní obory
Ukázky

Propedeutika a vyšetřovací metody vnitřních nemocí

407 Kč
326 Kč
Psychologie hudby v profesionální hudební výchově - 11%
Tento text je určen především studentům hudebních oborů uměleckých škol, kteří si chtějí osvojit základní vědomosti a dovednosti z oblasti hudební psychologie a pedagogiky pro získání tzv. pedagogické aprobace.
humanitní obory

Psychologie hudby v profesionální hudební výchově

132 Kč
118 Kč
Psychosociální krizová spolupráce - 20%
Učebnice se zaměřuje se na současný vývoj: klade důraz na odolnost, komunitu, duchovní potřeby a zdroje, partnerství, rozmanitost a mezioborovost (kterou reprezentuje i autorský kolektiv).
humanitní obory
Ukázky

Psychosociální krizová spolupráce

365 Kč
292 Kč
Sociální politika - 11%
Kniha je základní odbornou učebnicí pro studijní obor zaměřený na sociální činnosti. Jejím cílem je seznámit žáky se základy sociální politiky v systému politiky státu.
humanitní obory

Sociální politika

224 Kč
199 Kč
Etika pro zdravotně sociální pracovníky - 20%
Od pracovníků v zdravotně sociálních oborech se očekává vysoká kulturní úroveň osobnostní výbavy, altruistické jednání a schopnost hledat při řešení každodenních problémů cesty, které respektují důstojnost člověka v tíživé situaci.
humanitní obory
Ukázky

Etika pro zdravotně sociální pracovníky

237 Kč
190 Kč
Geografie turismu - 20%
Na trhu ojedinělá publikace seznamuje studenty VŠ, VOŠ a pracovníky v oblasti turismu s problematikou geografie turismu v mimoevropských teritoriích.
humanitní obory
Ukázky

Geografie turismu

237 Kč
190 Kč
Doporučené postupy a algoritmy v nefrologii - 20%
Vynikající didaktická pomůcka určená pro pre- i postgraduální studium, a to zejména pro nefrology, internisty, pediatry, praktické lékaře. Je vhodná jak pro nemocniční, tak ambulantní provozy, ocení ji i studenti medicíny.
humanitní obory
Ukázky

Doporučené postupy a algoritmy v nefrologii

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 55 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>