Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
stavba a úpravy

Moderní dřevostavba - 20%
Jaká jsou pozitiva a negativa dřevostaveb? Na tuto otázku Vám odpoví jeden z našich předních odborníků Martin Růžička.
stavba a úpravy
Ukázky

Moderní dřevostavba

280 Kč
224 Kč
100 tradičních stavebních detailů - ochrana proti vodě - 20%
Kniha přináší výběr 100 tradičních, léty prověřených detailů týkajících se problematiky dodatečného odvlhčování zdiva, uváděných v odborných publikacích zejména na konci 19. a v první polovině 20. století.
stavba a úpravy
Ukázky

100 tradičních stavebních detailů - ochrana proti vodě

280 Kč
224 Kč
Rodinný dům ze všech stran - 20%
(1x)
Autor přináší populární formou základní informace o výstavbě rodinného domu, přitom čtenáře nezahlcuje čísly a paragrafy. Celkovou čtivost podpoří i barevné žánrové ilustrace a fotografie cca 15 - 25 zdařilých rodinných domů soudobé produkce.
stavba a úpravy
Ukázky

Rodinný dům ze všech stran

297 Kč
238 Kč
Budovy bez bariér - 20%
Bezbariérové prostředí slouží všem lidem ve všech situacích a etapách života, nejen vozíčkářům, jak by se na první pohled mohlo zdát. Osobám s kočárkem, starším osobám, lidem po úrazu, dlouhodobě nemocným, osobám se sluchovým a zrakovým postižením...
stavba a úpravy
Ukázky

Budovy bez bariér

169 Kč
135 Kč
Lidové stavby v Evropě - 20%
(1x)
Na našem trhu ojedinělá publikace seznámí čtenáře se souvislostmi vzniku lidové architektury u nás i v sousedních a dalších zemích Evropy. Na základě historického a etnologického studia řeší vznik a rozvoj místní architektury obydlí.
stavba a úpravy
Ukázky

Lidové stavby v Evropě

417 Kč
334 Kč
Orchideje v bytě a rodinném domě - 20%
V současné době je patrný vzestup zájmu méně známé a těžko dostupné exotické druhy rostlin. Mezi ně patří i atraktivní tropické orchideje. Úspěšnost jejich pěstování však do značné míry závisí na znalostech jejich optimálních životních podmínek.
stavba a úpravy
Ukázky

Orchideje v bytě a rodinném domě

135 Kč
108 Kč
Ozeleněné střechy - 20%
V městském prostředí ozeleněné střechy nejen zkrášlují vrcholy budov, ale také pomáhají zlepšovat ovzduší. Zároveň jsou příjemným místem k odpočinku či k aktivnímu trávení volného času, plní estetickou, ekologickou a mikroklimatickou funkci.
stavba a úpravy
Ukázky

Ozeleněné střechy

319 Kč
255 Kč
Vysušování zdiva - 20%
Publikace čtenáře provede úskalími, při problému se vznikem vlhkosti ve zdivu. U různých typů staveb (rodinné domy, bytové i administrativní stavby) jsou v knize předložena v praxi osvědčená řešení a zdůrazněny výhody a nevýhody jednotlivých řešení.
stavba a úpravy
Ukázky

Vysušování zdiva

144 Kč
115 Kč
Odvlhčování staveb - 20%
Kniha určená pro projektanty, architekty, stavební techniky i studenty středních a vysokých škol navazuje na úspěšnou první publikaci a je doplněna a aktualizována o nové informace.
stavba a úpravy
Ukázky

Odvlhčování staveb

339 Kč
271 Kč
Skalničky v moderní zahradě - 20%
Publikace je věnována zejména začínajícím milovníkům skalniček, kterým by měla usnadnit orientaci v širokém sortimentu. Nicméně i zkušení pěstitelé zde mohou nalézt nové inspirace a třeba se i seznámit s druhy, se kterými ještě zkušenosti nemají.
stavba a úpravy
Ukázky

Skalničky v moderní zahradě

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 64 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>