Nejprodávanější Kniha v roce 2020

Divoká symfonie
(3x)
Dan Brown si odskočil od dobrodružství profesora Langdona a vydává svou první dětskou knížku! Divoká symfonie představuje mimořádně zábavný čtenářský zážitek nejen pro děti, ale i pro jejich rodiče.
Ukázky

Divoká symfonie

354 Kč
Nejhorší učitelé na světě
(1x)
Miliony dětských čtenářů v mnoha zemích, kteří se bavili nad Walliamsovými knihami o nejhorších dětech na světě, se můžou těšit na povedenou sbírku děsivých dospělých, ba co hůř, těch nejděsivějších dospělých vůbec: učitelů.
Ukázky

Nejhorší učitelé na světě

313 Kč
12 pravidel pro život
(8x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
Ukázky

12 pravidel pro život

358 Kč
Evropa - Dějiny jednoho kontinentu
(4x)
Rozsáhlá syntetická práce profesora historie Londýnské univerzity mapující dějiny Evropy od prehistorických počátků až po pád komunismu na počátku 90. let minulého století.

Evropa - Dějiny jednoho kontinentu

1 272 Kč
Zuzanin dech
(16x)
Co všechno udrží člověka při životě, když se svět kolem hroutí?
Ukázky

Zuzanin dech

332 Kč
Bizarní povídky
(1x)
Svět je čím dál bizarnější. Překvapivé a nepředvídatelné povídky od držitelky Nobelovy ceny za literaturu, díky nimž se budeme na realitu kolem sebe dívat úplně jinýma očima.

Bizarní povídky

269 Kč
Za oponou války
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
Červený trpaslík - Omnibus
Liiterární podoba kultovního televizního sci-fi seriálu zahrnující čtyří díly (Nekonečno vítá ohleduplné řidiče, Lepší než život, Poslední člověk a Pozpátku).

Červený trpaslík - Omnibus

889 Kč
Ledová obluda
(5x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
Ukázky

Ledová obluda

268 Kč
Drak spí
(7x)

Některá tajemství je lepší zapomenout.

V zapadlé jihočeské vesničce se před čtrnácti lety odehrálo něco, o čem Eliščina matka už nikdy nechtěla mluvit. Dospělá Eliška se teď vrací, aby dávné události pochopila.

Ukázky

Drak spí

359 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>