Nejprodávanější tituly v roce 2020
cestování

Toulavá kamera 26 - 11%
S novou turistickou sezonou je tu i další zbrusu nový díl Toulavé kamery, knižní verze populárního televizního pořadu, která právě vychází.
cestování

Toulavá kamera 26

296 Kč
263 Kč
Tajemné stezky - Cestou necestou za tajemstvím Hrubého Jeseníku - 11%
Hrubý Jeseník je pozoruhodným horským pásmem na pomezí Moravy a Slezska. Jsou to hory, jak se patří, vysoké, drsné a zachmuřené, ale i krásné a vyzývavé. Příroda je zde divoká a půvabná zároveň, od horských luk, přes hluboké lesy, až po údolí.
cestování

Tajemné stezky - Cestou necestou za tajemstvím Hrubého Jeseníku

269 Kč
239 Kč
Nejtajemnější místa světa - 11%
Kdo by se nechtěl podívat do záhadných míst? Nová kniha NEJTAJEMNĚJŠÍ MÍSTA SVĚTA nabízí pohled na ty největší záhady, s nimiž se lidstvo dodnes potýká.
cestování

Nejtajemnější místa světa

180 Kč
160 Kč
Cestovní deníky Alberta Einsteina - 65%
Na podzim roku 1922 se Albert Einstein, v té době již vědecká celebrita par excellence, spolu se svou tehdejší manželkou Elsou vydal na skoro šestiměsíční cestu na Blízký, Střední a Dálný východ.
cestování
Ukázky

Cestovní deníky Alberta Einsteina

286 Kč
99 Kč
Jací jsou? - Angličané - 11%
(1x)
Zábavný průvodce anglickou povahou vážně i nevážně představuje jejich životní styl. Dozvíte se, jací opravdu jsou, co je pro ně důležité, jak se baví, jak funguje anglická rodina, škola a společnost.
cestování

Jací jsou? - Angličané

134 Kč
119 Kč
Malá Toulavka - Toulavá kamera pro děti - 11%
Publikace vznikla jako bonus ke třetímu dílu knižního zpracování oblíbeného televizního pořadu Toulavá kamera. Obsahuje deset poutavých reportáží, které zaujmou hlavně děti a jejich rodiče....
cestování

Malá Toulavka - Toulavá kamera pro děti

314 Kč
279 Kč
Jawa kolem světa - 11%
(1x)
Autor svou osmiměsíční cestu kolem planety v sedle skoro čtyřicetileté Jawy líčí s typickou nadsázkou a lehkou ironií, přičemž si všímá historických i dalších souvislostí, zážitky nezveličuje a pracuje s dnes nepříliš módní pokorou.
cestování

Jawa kolem světa

351 Kč
312 Kč
Navždy Provence - 20%
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
cestování
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
118 Kč
Poslední země - 11%
Kniha zachycuje zážitky autora z pobytu v Antarktidě.
cestování

Poslední země

212 Kč
188 Kč
Jací jsou? - Němci - 11%
Zábavný průvodce německou povahou je tady! Popisuje odlehčenou čtivou formou, jací Němci skutečně jsou. Dozvíte se, proč jsou hrdí na svou výkonnost, organizaci, disciplínu a preciznost, jaký mají smysl pro humor, ale také jak funguje rodina.
cestování

Jací jsou? - Němci

134 Kč
119 Kč
Tajemné stezky - Šumavská toulání - slzy stožecké Madony - 11%
Sotva najdeme jiný kousek země toliko naplněný příběhy. Co kopec či údolí, co zákrut cesty, brod nebo most přes říčku, co samota i ves, to příběh. O zradě a lásce, zbabělosti i odvaze, krutosti a milosrdenství.
cestování

Tajemné stezky - Šumavská toulání - slzy stožecké Madony

269 Kč
239 Kč
Jací jsou? - Skotové - 11%
Nový zábavný průvodce povahou Skotů vás vážně i humornou formou seznámí s jejich životním stylem. Dozvíte se, jací Skotové jsou, jak se baví, jak funguje skotská rodina a společnost vůbec.
cestování

Jací jsou? - Skotové

134 Kč
119 Kč
Encyklopedie magických míst - 11%
(1x)
Lákají vás dobrodružné cesty do tajuplných končin naší vlasti, kde ožívají mýty a zjevují se nadpřirozené bytosti? Chcete na vlastní kůži pocítit sílu a magičnost posvátných míst, které uctívali už naši dávní předkové? Máte rádi tajemstvím opředené příběhy a dodnes neodhalené a provokující záhady?
cestování

Encyklopedie magických míst

449 Kč
399 Kč
Česká Kanada : mapa - 11%
Dekorativní kreslená mapa České Kanady v měřítku 1:35 000 Marko Čermáka, kreslíře Rychlých šípů.
cestování

Česká Kanada : mapa

35 Kč
31 Kč
Gobi - Poušť v mé duši - 11%
GOBI je pokus Reinholda Messnera poznat svět a porozumět mu – je to výsostně osobní kniha. Horolezecká legenda se v 60 letech odvážila k poslední velké extrémní expedici na hraně mezi životem a smrtí.
cestování

Gobi - Poušť v mé duši

260 Kč
231 Kč
Toulání za šumavskými sklárnami s profesionálním průvodcem Josefem Peckou
(1x)
Nová kniha profesionálního průvodce Šumavou Josefa Pecky se bude věnovat jedné z nejatraktivnějších kapitol historie Šumavy – sklářství. Autor přiblíží historii nejslavnějších šumavských skláren, osudy jejich zakladatelů a majitelů.
cestování
Ukázky

Toulání za šumavskými sklárnami s profesionálním průvodcem Josefem Peckou

179 Kč
Praha za císaře pána - 11%
Kniha je nejen cenným svědectvím o proměně našeho hlavního města, ale také návodem, jak číst fotografie takovým způsobem, abychom slyšeli poutavé příběhy, jež nám vyprávějí.
cestování

Praha za císaře pána

449 Kč
399 Kč
Hravý průvodce Prahou - 11%
(1x)
Hravý průvodce Prahou – to je 19 výletů, které vás zavedou na Pražský hrad, Kampu, Hradčany, Petřín, Vyšehrad nebo do židovského a Starého Města.
cestování
Ukázky

Hravý průvodce Prahou

332 Kč
295 Kč
Kouzlo Prachovských skal - 11%
Tato kniha Vás provede překrásným koutem Českého ráje Prachovskými skalami a jeho okolím. Textem i dobovými obrázky se seznámíte s prvními zanícenými návštěvníky této oblasti a také s těmi, kteří Prachovské skály proslavili.
cestování

Kouzlo Prachovských skal

356 Kč
316 Kč
Jací jsou? - Francouzi - 11%
Zábavný průvodce francouzskou povahou, novinka. Nechte se inspirovat a poznejte jejich zvyky, tradice a životní styl. Dozvíte se, čím Francouzi žijí, jak se baví nebo proč jsou stále tak šik.
cestování

Jací jsou? - Francouzi

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 884 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 45 > >>